mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ حــِـــســــآدَتــــ مــے کــُــنــَــم .. بـــِ زوجـــ ـــهـــآے ِ خیــآبــآنـــهــــآے بـــُـلــَــنـــد و خـَـــلـــوَتـــــــــ ... بــــــــِ هـــَـــمـــِــه ے دَســـتــ ـــهــآے ِ قـــُــفـــلـــــِ دَر هــَــــم .. بـــــِ نـــیـــمـــکـــَــتــ ــــهـــآےِ دو نــَـــفـــَــرِ ..! بــــِ دِرَخــــتـــ ــــهــآےِ عــــآشــِــقـــِ خــیـــآبــآن ِ وَلیــــعـــَصــــر ..! بــــِ آیـــنــــه اے کـــِ هــَـــر روز دَر آن مے نــِــگــَـــرے .. وَ حـــَـــــســــرَتـــــ مے خورَم ... این لــُـــقــمــِــ ــهـــآےِ حــَـــســـرَتـــــ بــَـــرآےِ گـــَــلـــویــَــم بـــُــزرگــَــــنــــ ...!! 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ خدایا ...!! ازتو دلگیرم ... گفته بودی حق انتخاب داری... پس چرا ... انتخابم درکنار دیگریست...؟!!؟ 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ برو... به همه بگو که رفته ای ... اما من .. کنار همین دریا .. روی همین ساحل ... روی صندلی ام منتظرت مانده ام ... 7 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ بد ترین حالت ممکن اینه که وقتی باهاش قهری پیامک میاد همه تن و بدنت میلرزه چون فکر میکنی اوونه بعد که میبینی اون نیست خیلی داغون میشی ولی غرور لعنت و حرفایی که ازش شنیدی روز آخر اجازه نمیده بهش زنگ بزنی منتظری اون اول بیاد سمتت اونم نمیاد توام نمیری یه رابطه توو اوجش به همین راحتی تموم میشه.....! 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ شعـر ...، ردیــف و قــافیـه نــمی خــواهــد ! بـــوی ِ آغـوش ِ تـــو ، ... هـــر دیـــوانــه ای را شـــاعـــر مـی کــند . . . ! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ مـن شـبـیـہ قـصـہ هـا نـیسـتـمــ ... کفـشـ بـلـوریـن نـدارمـ .. لـبــاســمـ جــادویــے نـیسـتــ .. فـقـط .. شـاهــزادهـ امــ را گـمــ کــرده امـ ..! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ چـﮧ فـَرقـے دآرد ! " شَـ ـهر ِ مـآ خآنـﮧ ے مآ باشـَد " یآ نبآشَـد . . . وَقـتـے تـو نـﮧ دَر شَـ ـهر مآ هَسـتـے . . وَ نـﮧ دَر خآنـﮧ ے مـآ . . . ! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ با همـہ هست.... عجب هرزه اے شـבه.... تنهایــے را عرض میکنم.... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ مـــــوضـوع انـــشـــآ : تآبــــستــــــآטּ פֿــود رآ چـــ گـــونــہ گـــذرآنــבیـ ב ؟ بــــنــآم פֿـבآ : بــ ـی او .. 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ هــــــی کـ ـآفـ ـه چـ ـی...! دَستـ ـور بـ ـده سیـ ـگـ ـآر بیـ ـآورنــد... مَــشروبـــ و پــ ـآســور هـ ـَم... وَ مَـ ـردآن هَــ ـرزه رآ دور میـ ـز مَن جَــمع کـــُن... بـــگو بنَــــوآزَند... شــ ـآیَد غیرَتــــــی شُـ ـد و بَـــــرگَـ ـشتــ ...! 7 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ می گویند تا شقایق هست زندگی باید کرد ولی من که بی تاب شقایق شده ام همدم سردی و تنها شده ام ٬ کاش چشمان مرا خاک کند تا نبینم که تنها شده ام شمع دانی که دم مرگ به پروانه چه گفت: گفت: ای کاش دل خسته فراموش شوی........ سوخت پروانه ولی خوب جوابش را داد گفت:دیری نکشد تو نیز خاموش شوی!!!!!!!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ عاشق کردی و عاشق نیستی اصلا از جنس شقایق نیستی من تو را در روح جاری میکنم تو ولی با من موافق نیستی گفته بودی دوستت دارم ولی تازه فهمیدم که صادق نیستی یا برو یا تا ابد با من بمان ای که اهل حرف منطق نیستی شیشه ام، نشکن که نابودم کنی شیشه را ای سنگ لایق نیستی بغض نشکست و مرا بشکست آه ای دل من اهل ههق هق نیستی کارهایت شق را دیوانه کرد تو همان آینه دق نیستی؟ 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ دنیای آدم برفی دنیای ساده ایست اگر برف بیاید هست اگر برف نیاید نیست مثل دنیای من اگر تو باشی هستم اگر نباشی .....! 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ هرگز تو هم مانند من آزار دیدی؟ یار خودت را از خودت بیزار دیدی؟ آیا تو هم هر پرده هایی را گشودی از چاچوب پنجره دیوار دیدی؟ اصلا ببینم تا بحال صخره بودی؟ از زیر امواج آسمان را تار دیدی؟ نام کسی را در قنوتت گریه کردی؟ از آتنا گفتن عذاب النار دیدی؟ در پشت دیوار حیاط شعر خواندی؟ دل کندن از یک خانه را دشوار دیدی؟ آیا تو هم با چشم باز و خیس از اشک خواب کسی را روز و شب بیدار دیدی؟ رفتی مطب بی نسخه برگردی خانه؟ بیمار بودی ، مثل من بیمار دیدی؟ حقا که با من فرق داری لااقل تو او را که میخواهی خودت یکبار دیدی؟ 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ قـُـلـه ای کـِــه چنـــد بـــآر فـَـتـــح شـود تـَـفریحگـــآه عُمــومی خواهـَــد شُـــد مـُـواظب ِ دلـَــت بــآش 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ تو را دوست می دارم٬ نمی دانم چرا٬ شاید این طبیعت ساده و بی آلایش من٬ حد و مرزی برای دوست داشتن نمی شناسد. ولی سخت در این مکتوب فرو نشسته امچه کسی مرا دوست می دارد؟ای فرشته نازل شده بر چشمانم٬ای شقایق زندگی ام٬ای تنها ستاره آسمان قلبم٬ای زیباترین زیباییهای محبت٬ای بهانه شبهایم٬ای تنها نیاز زنده بودنم٬ای آغاز روز بودنم٬ای نیمه ژنهان من٬و تو ای معشوقه من٬تو را با تمام وجود٬ دوست دارم و می پرستم. 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ مـن هـمانی ام که بی تو پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام قول داد تا آخر دنیا بماند، سر قولش هم ماند، همان روزی که رفت برای من آخر دنیا بود 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ رهایم کنید.... میخواهم عشق بورزم به من عشق بورزند میخواهم دوست بدارم و دوست داشته شوممیخواهم لمس کنم دستانی را که برایشان بیقرارممیخواهم در اغوش بکشم کسی را که برای بوئیدن عطرش دلتنگممیخواهم ببوسم لبانی را که تنها بوسه میتواند ارامم کندبرای ان کسی که تنها امید زندگیم استمیخواهم خیره شوم به چشمانی که مرا به ارامش میخوانند......پمیخواهم نفس بکشم با کسی که نفسم استنمیخواهم با شما نفس بکشمنمیخواهم عمرم را با شما سپری کنممیخواهم اشک بریزمهای های گریه کنمضجه بزنممثل دیوانه ها سرم را به دیوار بکوبمبه صورتم چنگ بیاندازممیخواهم فریاد بزنم واسمش را در میان همه به زبان بیاورممیخواهم اهی بکشم به سنگینی تاریخمخواهم با اه هایم جگرتان را سوزانممیخواهم اهم دامان همه تان را بگیردمیخواهم نفرینتان کنمبا شمام...............با شما که به بی ستاره بودن اسمانم خندیدیدشما که نگذاشتید اه بکشمشما که بدجور متنفرم کرده اید از خودتانشما که زندگی را برایم جهنم کرده ایدشما که دلتنگی هایم را به تمسخر میگیریدشما که ابریزش بینی سوزش چشم سیاهی رفتن چشم به زور قورت دادن دهانمرا به حساب سرماخوردگی میگذاریدشما که به خونتان تشنه اموحتی از دیدن لحظه شمادر فرارمبا شمام...................رهایم کنید................... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ افسوس که این روزها دیگر توان گریه کردن هم در من نیست یار همیشگی و دوست لحظات دلتنگیم دیگر مرا دوست ندارد اشک هایم نشان دلتنگی و افسوس هایم بود چشم هایم روزگاریست خشک شده اند و انگار دل همیشه غمگین هم به ان یاری نداد گریه هایم را دوست داشتم ! افسوس ، افسوس و ..... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده