NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ حالا چرا مثه اغا حرف ميزني ماژالله ماژلله خوب تقليد ميكني احزنت احزنت ...سانسور چرا ؟؟ مداركش موجوده .. چرا فحش میدی؟؟!!! خودتی بیتربیت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من داشتم تحسینت میکردم:yes: :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ با منی؟ میسیییییییییییییی:dancegirl2: تو هم از این تفریحا میکنی؟ :girl_yes2:زیاااد:lol: سوژه کردن ملت رو هم اضافه میکنم:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ :girl_yes2:زیاااد:lol: سوژه کردن ملت رو هم اضافه میکنم:biggrin: افرینننننننن :(87): :ws3: اخه خیلی کیف داره 3 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ مطالعه !!!(برا من تفريح محسوب ميشه)...از كتاباي مختلف پزشكي گرفته تا زبان و داستان و رمان خارجي و ايراني ...چند وقتي ام هست دارم رو موضوع دين مطالعه ميكنم ...همه ي اديان... در روز 65%وقتم صرف اين ميشه ... نقاشي رنگ و روغن و سياه قلم... پيانو... اروبيك...واليبال ... تلويزيون نگاه نميكنم ...از كل برنامه ها (چرا كه نه ؟ و بفرماييد شام رو درصورتي كه بخوام شام بخورم و همزمان ببينم ميبينم...) گوش دادن به موسيقي ...(ايراني _فرانسوي_انگليسي...) نت.... فكر كردن...!!! رستوران _كافي شاپ _پارك _ مسافرت كوتاه (شهراي نزديك )با خانواده و دوستان (در صورتي كه فرصت كنم...) كوه خيلي وقته فرصت نكردم برم... اس ام اس ... خريد... 8 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ مطالعه !!!(برا من تفريح محسوب ميشه)...از كتاباي مختلف پزشكي گرفته تا زبان و داستان و رمان خارجي و ايراني ...چند وقتي ام هست دارم رو موضوع دين مطالعه ميكنم ...همه ي اديان... در روز 65%وقتم صرف اين ميشه ... نقاشي رنگ و روغن و سياه قلم... پيانو... اروبيك...واليبال ... تلويزيون نگاه نميكنم ...از كل برنامه ها (چرا كه نه ؟ و بفرماييد شام رو درصورتي كه بخوام شام بخورم و همزمان ببينم ميبينم...) گوش دادن به موسيقي ...(ايراني _فرانسوي_انگليسي...) نت.... فكر كردن...!!! رستوران _كافي شاپ _پارك _ مسافرت كوتاه (شهراي نزديك )با خانواده و دوستان (در صورتي كه فرصت كنم...) كوه خيلي وقته فرصت نكردم برم... اس ام اس ... خريد... خوشبحالتون خیلی علاقه دارم یاد بگیرم 2 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ خوشبحالتون خیلی علاقه دارم یاد بگیرم خيلي زدنش آرامش بخشه... كافيه يه موسسه يا يه استاد خوب پيدا كني...و خودت علاقه به ياد گرفتن داشته باشي...اگه از نظر مالي مشكلي نداشته باشي تو هزينه ي كلاسا سريع پيشرفت ميكني ..چون غير از خود پيانو (زيادم داشتنش ضروري نيس) هزينه ي كلاسش زياده... 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ مطالعه !!!(برا من تفريح محسوب ميشه)...از كتاباي مختلف پزشكي گرفته تا زبان و داستان و رمان خارجي و ايراني ...چند وقتي ام هست دارم رو موضوع دين مطالعه ميكنم ...همه ي اديان... در روز 65%وقتم صرف اين ميشه ... نقاشي رنگ و روغن و سياه قلم... پيانو... اروبيك...واليبال ... تلويزيون نگاه نميكنم ...از كل برنامه ها (چرا كه نه ؟ و بفرماييد شام رو درصورتي كه بخوام شام بخورم و همزمان ببينم ميبينم...) گوش دادن به موسيقي ...(ايراني _فرانسوي_انگليسي...) نت.... فكر كردن...!!! رستوران _كافي شاپ _پارك _ مسافرت كوتاه (شهراي نزديك )با خانواده و دوستان (در صورتي كه فرصت كنم...) كوه خيلي وقته فرصت نكردم برم... اس ام اس ... خريد... تفريحاي بچه هاي بالاشهر.. 4 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ تفريحاي بچه هاي بالاشهر.. روش مارك نزار ... خيليا با همين مارك گذاري رو خيلي از خصلتا يا امكانات خودشونو از فايده و لذتي كه ميتونن ببرن محروم كردن... هزينش (خيلي از تفريحا يا امكانات )برا منم سنگينه ...ولي چون بهش علاقه دارم ميپردازمش...و نميگم فعلا ضروري نيس... غير از دور انديشي كه دارم به اين معتقدم كه بايد تو زمان اكنون زندگي كنم و از فرصتايي كه ميتونم ازشون استفاده كنم يا ازشون لذت ببرم...استفاده كنم و لذت ببرم... من بچه ي شرقم ...نه شمال... 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ تفريحاي بچه هاي بالاشهر.. کدومش دقیقا مربوط به بالا شهر بود؟؟ فکر کردن یا مطالعه؟:ydm47612zsesgift969 2 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ کدومش دقیقا مربوط به بالا شهر بود؟؟ فکر کردن یا مطالعه؟:ydm47612zsesgift969 فكر كنم منظورشون پيانو باشه... 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ خيلي زدنش آرامش بخشه... كافيه يه موسسه يا يه استاد خوب پيدا كني...و خودت علاقه به ياد گرفتن داشته باشي...اگه از نظر مالي مشكلي نداشته باشي تو هزينه ي كلاسا سريع پيشرفت ميكني ..چون غير از خود پيانو (زيادم داشتنش ضروري نيس) هزينه ي كلاسش زياده... امسال تابستون قرار بود ثبت نام کنم اما همه جا پر بود 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ کدومش دقیقا مربوط به بالا شهر بود؟؟ فکر کردن یا مطالعه؟:ydm47612zsesgift969 خب تو هم بالاشهري ديگه كه نفهميدي.. __ پيانو..نقاشي.و...چقد حسرتشو داشتم..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ___________________________________ يونيك جان شوخي ميكنم..از زندگيت نهايت استفاده رو ببر..هر كي كه شرايطش رو داره چرا ازش استفاده نكنه.. كارت درست دختر 2 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ خب تو هم بالاشهري ديگه كه نفهميدي..__ پيانو..نقاشي.و...چقد حسرتشو داشتم..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ___________________________________ يونيك جان شوخي ميكنم..از زندگيت نهايت استفاده رو ببر..هر كي كه شرايطش رو داره چرا ازش استفاده نكنه.. كارت درست دختر پيانو رو ميزارم كنار چون ميدونم با موسسه دولتي نميشه ياد گرفت...فقط وقت تلف كردنه رفتن به موسسه دولتي... ولي من نقاشي رو با فرهنگسرا يا موسسه ها ي دولتي شرو كردم...كه هزينش خيلي خوبه تو هر سطحي كه باشي به راحتي ميشه كلاساشو شركت كرد ولي ميزان پيشرفت برميگرده به تمرين خودت....الانم غير از استادي كه دارم ...كه از يه موسسه ي خصوصيه _فرهنگسرا ارسبارانم ميرم (البته تو اين 6ماه كمش كردم به خاطر مشغله ي كاري)!خيلي ام سطح آموزششون خوبه...(فرهنگسرا) ميدونم ...موفق باشي ... 5 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ دختر سر کار گذاشتن یادت رفت اون كه ديگه عادت شده خيلي ديگه ازش لذت نمي برم! 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ اون كه ديگه عادت شده خيلي ديگه ازش لذت نمي برم! ولی من لذت میبرم مخصوصا وقتی با دو تا ایدی با یه نفر چت میکنم 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ ولی من لذت میبرم مخصوصا وقتی با دو تا ایدی با یه نفر چت میکنم شقایق کجایی؟! :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ ولی من لذت میبرم مخصوصا وقتی با دو تا ایدی با یه نفر چت میکنم خاك وچوك چشمه ما روشن!!!!:ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ ولی من لذت میبرم مخصوصا وقتی با دو تا ایدی با یه نفر چت میکنم از هویت اونی که باهاش چت میکنی هم زیاد مطمئن نباش:girl_yes2: :biggrin: لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ از هویت اونی که باهاش چت میکنی هم زیاد مطمئن نباش:girl_yes2: :biggrin: اتفا قا تا مطما نشم نمیچتم باهاش لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ اتفا قا تا مطما نشم نمیچتم باهاش چی جوری؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده