Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ تفریحات مناسب برای دختران و پسران در ایران چیست؟ 19 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ تفریحات مناسب برای دختران و پسران در ایران چیست؟ با سلام اس ام اس/ فیس بوک/ نواندیشان/صراط نیوز/سریال ستایش و... 16 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ تفریح من که اینا هست! البته تفریح های انفرادی هر موقع بارون میاد سریع میرم زیر بارون و دو تا دستامو باز میکنم و به اسمون نگا میکنم صبح ها هم که وقتی زود بیدار میشم توی خیابون راه میریم ، با هندزفری اهنگ گوش میدم تفریح های دسته جمعی رفتن به استخر نشستن توی پارک والیبال بازی کردن خوب تفریح من اینا بودن:girl_yes2: 15 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ فقط شطرنج و حتما باید به صورت تک جنسیتی انجام بشه 9 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ تفریحات من ماشین بازی(همون دور دور) اینترنت(انجمن نواندیشان ،یاهو مسنجر ، فیس بوک) گردش با خانواده گردش با دوستان گردش با یکی از دوستان(میتونه این فرد یک خانوم باشه) استخر بیلیارد ورق قلیون و... 8 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ اینترنت قیلون ورزش گردش با دوستان یا خانواده درس خوندن ماهواره نیگا کردن 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ نبايد به صورت دسته جمعي وبا هماهنگي قبلي برگزار بشه چون اين نوع تفريح ها بي برو برگرد كار دشمنان و منافقاست ميزان خنده و لذت و شادي اون بايد كامل كنترل شده و به صورت محسوس باشه دختران از پسران كامل جدا باشن ... هنگام تفريح پوشيدن هر لباسي كه با شئونات اسلامي منافات داره ممنوع در بعضي از روزهاي خاص مثل مناسبت هاي مذهبي تفريح كلا حرامه حتي ديدن برنامه كودك تفريحي كه باعث ايجاد شور نشاط و حركات موزون بشه اكيدا ممنوعه . . . . . .همانا بهترين تفريح خواب است و خداوند از بين شما خوابيدگان را بيشتر دوست دارد .. 11 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ نماز خواندن، بسیج رفتن، راهپیمایی رفتن بر علیه استکبارهای جهانی، نماز جمعه، صدا و سیمای جمهوری اسلامی، کافیه یا هنوز بگم؟ 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ یه قل دوقل از همه بازی ها بهتره 6 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بری پیست دوچرخه سواری و تنیس اینترنت و فیس بوک و... بری با دوستات بیرون مطالعه کلاسایی که یه جورایی هنری باشه بهت انرژی بده!!! استخر کوهنوردی:girl_in_dreams: 7 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ فقط شطرنج و حتما باید به صورت تک جنسیتی انجام بشه شطرنج به خاطر داشتن شاه و وزیر و عدم داشنن رهبری یک بازی غربی و ضد دینی هست . این بازی هم تفریح سالم حساب نمیشه 7 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ جدای از شوخی 1-نامزد بازی 2-خواب 3-حکم 4-تخته 5-غیرمجاز 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بیخیالش. مثل من عرق بخورید و برید بیرون قلیون بکشید. تو ایران هیچ تفریحی لذت بخش تر از این نیست. 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بیخیالش.مثل من عرق بخورید و برید بیرون قلیون بکشید. تو ایران هیچ تفریحی لذت بخش تر از این نیست. عرق دوست نداریم چی کار کنیم ؟؟؟:girl_in_dreams: 5 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ 1-سواري با موتور 2-رفتن با دوستان كنار آب و شنا 3-بيرون رفتن با دوستان توي شهر 4-نت و مصاحبت با دوستان 5-خوندن يه مقاله 6-ماهواره نگا كردن (من و تو يا شبكه هاي ديگه) 7-اس ام اس 8-فيلم بد نگا كردن.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 _________________ فعلا اين روزها تفريحم اينه.. 8 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بیخیالش.مثل من عرق بخورید و برید بیرون قلیون بکشید. تو ایران هیچ تفریحی لذت بخش تر از این نیست. بزن قدش پایتم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ عرق دوست نداریم چی کار کنیم ؟؟؟:girl_in_dreams: شراب بخور برای پوست و مو هم بسیار مفید هستش 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ شراب بخور برای پوست و مو هم بسیار مفید هستش بیخیالش.مثل من عرق بخورید و برید بیرون قلیون بکشید. تو ایران هیچ تفریحی لذت بخش تر از این نیست. اینا تفریحات مناسب برای دختران و پسران هست؟ اسپم نکنید. 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ ندارم هیچ نوع تفریحی چه سالم چه ناسالم نت 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده