Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ امروز خواهر کوچکترم ازم سوالی پرسید که بعد از مدتها سلولهای خاکستری مغزم رو جنبوند. پرسید: داداش! ما وقتی دروغ میگیم، دماغمون دراز میشه یا میریم جهنم!؟ خدائیش سوالش ته سوال فلسفی بود! به راستی چطور میشه برای درک بهتر یک کودک از نتیجه یک الگوی رفتاری نامناسب در فرهنگ جامعه ایرانی مثل "دروغ" ، ایده پردازی کرد که نه ترسناک باشه، نه غیرقابل درک؟ 34 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ :دي.. بگوش هم دماغت دراز ميشه هم ميري جهنم.:texc5lhcbtrocnmvtp8 ذهن كودك قادر به ساختن و درك چنين چيزهاي است تا درك اينكه از بديهاي دروغ براشون بگي... خودش وقتي بزرگ ميشه ميفهمه.... مثلا اين خواهرزداه هاي من خيلي ميرفتن اتاق طبقه ي بالا.. مامان هم به خاطر اينكه ديگه از پله ها نرن بالا و نرن تو اتاقهاي بالا تا يه وقت خرابكاري نكن..يه چيزي گفت بهشون كه هميشه خندم ميگيره: "يه سر دو گوش" (اسم خيلي ساده ولي ترسناك):texc5lhcbtrocnmvtp8 موجودي به نام "يه سر دو گوش" اون بالاست؛.. ديگه بعد از اون خواهرزاده هام نرفتن.. البته تاثير خوبي براي كنترل كارهاي اعصاب خرابي كه ميكنن بود.. حالا جالبه يه بار پاي تي وي بود و دكتر داشت حرف ميزد، خواهرزاده ام گفت: "مامان جون -يه سر دو گوش- رفته تو تلويزيون" (ما كه ديگه مرديم از خنده).. در كل ذهن بچه ها تا سوم دبستان براي درك پديده هاي تخيلي و غير واقعي آماده تر هست نسبت به انسانهاي بزرگ. به نظرم در چنين سنيني نيازي به ياد دهي روابط و پيامدها و خوش آمدهاي دنياي بزرگترها نيست. 20 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ دیر یا زود خودش واقعیتو می فهمه لازم نیست بش چیزی بگی فقط ازش بپرس خودت چی فکر میکنی ؟ میفهمه که نه دماغ بزرگ میشه ونه بهشت و جهنم اونقد واقعی اند که بخوای بخاطرشون زندگی کرد میفهمه که راست گفتن سخت تره و کارهای سخت رو ادمای بزرگ انحام میدن فقط باید بش زمان بدی و زیر نظر داشته باشی هر چند این روزا راست گویی و یک رنگی بازاری و خریداری نداره ولی نباید نامید بود 10 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ ازش بپرس به کی و راجب چی دروغ گفته:texc5lhcbtrocnmvtp8 10 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ خواهرت چند سالشه؟! من یادمه وقتی بچه بودم و سوالات این مدلی می کردم مامانم اینا می پیچوندن! تقریبا جوری جواب می دادن که هم خودشون دوست داشتن و هم من دوست داشتم بشنوم! گولم میزدن! 11 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بگی دماغش دراز میشه بهتره! بگو اگه دروغ بگی با گذشت زمان به دروغگویی عادت میکنی و هر دورغ هم باعث میشه دماغت کم کم دراز بشه خدا هم دماغ درازاو میبره جهنم... :texc5lhcbtrocnmvtp8 12 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بگی دماغش دراز میشه بهتره! بگو اگه دروغ بگی با گذشت زمان به دروغگویی عادت میکنی و هر دورغ هم باعث میشه دماغت کم کم دراز بشه خدا هم دماغ درازاو میبره جهنم... :texc5lhcbtrocnmvtp8 خب آخه داره میبینه اطرافیانش رو! نمی پرسه چرا دماغ اونا دراز نمیشه؟! 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بهش بگو دراز میشه دماغت :biggrin: دروغ هم بگه اشکالی نداره:girl_blush2: فوقش چند سال دیگه مثل بقیه مماخش رو عمل میکنه مثل بقیه میشه از درازیش کم میشه :(87): 6 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بهش بگو اگه راست بگی همیشه،فرشته مهربون بهت هرچی خواستی میده. تشویق خیلی بهتر از تنبیه تو روحیه بچه ها تاثیر میذاره. 11 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بگو دروغ که میگی دنیای اطرافت زیباییشو از دست میده... انرژی های منفی اطرافتو میگیرن.... هیچ جهنمیم در کار نیست فقط حسی که داری قشنگ نیست... 13 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان ممنون از پیشنهاداتتون اما با خودم عهد بستم که هیچ کودکی رو از هیچ چیزی نترسونم تا مثل خودم تا مدتها تو برزخ شک و تردید نمونه. 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ نه می ریم جهنم! نه دماغمون دراز می شه! فقط با هر دروغی که می گیم رو قلب خودمون یه خط سیاه می کشیم! و بعد از مدت ها بی آنکه بدانیم ظاهری سپید با قلبی سیاه داریم! 12 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بابا چه سخت می گیری به بچه بگو اگه دروغ بگی می ری جهندم اووونجا اونقد دماغتو می کشن تا دراز شه 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان ممنون از پیشنهاداتتون اما با خودم عهد بستم که هیچ کودکی رو از هیچ چیزی نترسونم تا مثل خودم تا مدتها تو برزخ شک و تردید نمونه. میتونی با بیان مثال بهش توضیح بدی.... اینجوری بگو: وقتی گلدونی رو میندازی و میشکونی، بهتر کدوم یکیه؟ 1.با مامان چیزی نگی و خورده شیشه ها رو جمع کنی زیر فرش که احتمال داره شیشه بره تو پامون... :w00: 2.بری مستقیم به مامان بگی ، احتمال داره اولش کتک بخوری :vahidrk: ولی عین خورده شیشه پات داغون نمیشه... با بچه ها باید به زبون خودشون حرف بزنی... لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بهش بگو دروغ خیلی بده اگه دروغ بگه می ره جهندم بگو بیاد اسپم کنه که حداقل نه دماغش دراز می شه نه می ره جهندم تازه کلی هم بهش خوش می گذره...........:lol: 4 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ یه راه دیگم هست دماغ خودتو نشونش بده بگو اگه دروغ بگی دماغت می شه مث دماغ من دیگه هیچ وقت دروغ نمی گه حتی در بدترین شرایط 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ من متوجه شدم صفتی مثل دروغگویی زمینه ژنتیکی هم داره. 6 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ من متوجه شدم صفتی مثل دروغگویی زمینه ژنتیکی هم داره. شطور؟ :ydm47612zsesgift969 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ یه راه دیگم هست دماغ خودتو نشونش بده بگو اگه دروغ بگی دماغت می شه مث دماغ من دیگه هیچ وقت دروغ نمی گه حتی در بدترین شرایط 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ :ws47: :ws47: :ws47: یه راه دیگم هست دماغ خودتو نشونش بده بگو اگه دروغ بگی دماغت می شه مث دماغ من دیگه هیچ وقت دروغ نمی گه حتی در بدترین شرایط من واقعا دلیل این پست ها رو توی یه بحث جدی نمی فهمم. واقعا چیز خنده داری بود برای شما؟ 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده