میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ این منم؟ یکی دو بار رفتم توش کلی طول کشید باز شه خود سایتش نه بازیاش آخرشم بیخیال شدم:icon_pf (34): سایت رو الان دیدم حجم صفحه اولش 49 کیلو بایته :4chsmu1: صفحه اول نواندیشان 250 کیلو بایته نیمدونم چرا باز نشده براتون..حتما اون موقع مشکل داشته 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ منم اسمم hani1972 گذاشتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چرا پیدات نکرد ادد کنم میلاد و محمدرضا رو فقط پیدا کردم 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ سایت رو الان دیدم حجم صفحه اولش 49 کیلو بایته :4chsmu1:صفحه اول نواندیشان 250 کیلو بایته نیمدونم چرا باز نشده براتون..حتما اون موقع مشکل داشته الان رفتم درست شد:ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ چرا پیدات نکرد ادد کنم میلاد و محمدرضا رو فقط پیدا کردم این سایته instantchess.com که واسه تو درست بود... chesshere رو ولش کن الان رفتم درست شد:ydm47612zsesgift969 اگه درسته همونجا بمون:music: این chesshere سه تا بازی میتونی بکنی هر 24 ساعت:164: 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ این سایته instantchess.com که واسه تو درست بود...chesshere رو ولش کن اگه درسته همونجا بمون:music: این chesshere سه تا بازی میتونی بکنی هر 24 ساعت:164: آره فقط چجوری ثبت نا میشه کرد؟ اولش فقط یه اسم وارد میکنی و استارتو میزنی 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ آرهفقط چجوری ثبت نا میشه کرد؟ اولش فقط یه اسم وارد میکنی و استارتو میزنی ثبت نام و ایناشو توضیح میدیم بعدا تو تاپیک جدا ثبت نام خاصی نمیخواد همون اسم مینویسی استارت میزنی بازی میکنی...چی میخوای دیگه؟ خودش میبره یه حریف برات پیدا میکنه نخواستی کنسل میکنی یکی دیگه پیدا میکنه یه گزینه find هم داره برای اینکه با کس خاصی خواستی بازی کنی که ما خواستیم بازی کنیم اینو میزنیم...اسم حریفمون رو مینویسیم..استارت میزنیم میره تو بازی درد سرش کمه..راحت میشه بازی کرد 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ منم میخوام باشم، تازشم من مسابقات هم رفتم؛ میخوام اسمم venoos باشه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ راستی اینم بگم هر مسابقه 15 دقیقه بیشتر طول نمیشکه پس نگران وقت هم نباشید... 1. miling 2.sores 3.alkhin 4.bahram_first007 5. hani 6. mohammad_reza 7.Ssara 8.setya 9.elroman 10.venoos 11. این اعضا هنوز عضو نشدن؟ من هرچی میگردم پیداشون نمیکنم لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ این اعضا هنوز عضو نشدن؟ من هرچی میگردم پیداشون نمیکنم مثل اینکه باید با هم پیدا کنید زمانی که همه انلاین هستن احتیاج به عضو شدن هم نداره... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ مثل اینکه باید با هم پیدا کنید زمانی که همه انلاین هستن احتیاج به عضو شدن هم نداره... من عضو شدم؛ همینجوری یه جا بود اسم و ایمیل میخواست؛ ستیا رو یافتم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ من عضو شدم؛ همینجوری یه جا بود اسم و ایمیل میخواست؛ ستیا رو یافتم :ydm47612zsesgift969 تو سایت chesshere رفتی یا instantchess ؟ سایتی که یمخوایم مسابقه بدیم اینه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی ساده و آسونه کار باهاش..احتیاج با ثبت نام نداره...کم حجم هم هست این یکی سایت chesshere رو گذاشتیم واسه کسی که یه وقت مشکل داشت با سایت قبلی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ :ydm47612zsesgift969 تو سایت chesshere رفتی یا instantchess ؟ سایتی که یمخوایم مسابقه بدیم اینه: www.instantchess.com خیلی ساده و آسونه کار باهاش..احتیاج با ثبت نام نداره...کم حجم هم هست این یکی سایت chesshere رو گذاشتیم واسه کسی که یه وقت مشکل داشت با سایت قبلی اینجا رفتم : chesshere لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ اینجا رفتم : chesshere شکلکه باحاله -------- خوب اول برو اینجاااا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اسمتو بنویس استارت بزن برو اینو تست کن اگه سرعتش و چیز میزاش برات خوبه همینجا مسابقه میدیم:164: لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ منم دوست دارم باشم! خوب از کجا بدونم کی رقیبم هست باهاش مسابقه بدم! 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ منم دوست دارم باشم! خوب از کجا بدونم کی رقیبم هست باهاش مسابقه بدم! فعلا مرحله ثبت نامه...بعدا ایناشو مشخص میکنیم بهتون میگیم میخوای باشی یه اسم بده واسه اون سایته 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ balatala منو بزارید از الان بگم اولم!:167: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ پیشنهادی راجع به روش برگزاریش دارین بدین منو پیانوزن خودمون منتظر بودیم ببینیم تعداد چند نفر میشه بعد یا حذفی برگزار کنیم یا روش های دیگه 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ اسم منو چرا اشتباه نوشتین:164: یه i کمه setiya 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده