pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستان امروز بعد از صحبت و مشاوره با داور بین المللی مسابقات نواندیشان (میلاد) و بعد از مدتها تصمیم به برگذاری "مسابقات بزرگ شطرنج نواندیشان" گرفتیم. این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای شرکت در مسابقه در نظر گرفته شده که شما میتوانید با نحوه بازی در اینجا آشنا شوید... :xbex7jmjnhtbacgrr3x توجه: فقط به این نکته توجه داشته باشید که برای شرکت در مسابقه نامی رو بصورت لاتین انتخاب میکنید که ترجیحا نامتون باید ساده باشه تا در جستجو مشکلی پیش نیاد و براحتی پیدا بشه. (نام رو در همین تاپیک اعلام کنید) این تاپیک صرفا جهت ثبت نام متقاضیان (به مدت 4 روز) هست و شرایط مسابقه در تاپیکی جداگانه اطلاع رسانی خواهد شد... به نفرات برتر این مسابقه امتیاز ویژه و مدال بشرح زیر تعلق میگیرد: نفر اول: 300 امتیاز + مدال طلایی مسابقات نفر دوم: 200 امتیاز نفر سوم: 100 امتیاز نفر چهارم: 50 امتیاز منتظر حضورت سبزتان هستیم... 21 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ شطرنجم خوبه ها فقط اول بازی طرف باید وزیر و رخاشو برداره:icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ راستی اینم بگم هر مسابقه 15 دقیقه بیشتر طول نمیشکه پس نگران وقت هم نباشید... 1. miling 2.sores 3.alkhin 4.bahram_first007 5. hani 6. mohammad_reza 7.Ssara 8.setiya 9.elroman 10.venoos 11. balatala 12. assa 13. khoshfekr2012 14. mohammad.a 15. katty 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ :w12: منم ثبت نوم میکنم بازی زیاد خوب نیست ولیا اسم: miling 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ نمیشه مسابقه تخته نرد بزارید؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ نمیشه مسابقه تخته نرد بزارید؟؟؟؟ اونم میزاریم بعدا قبلا یکی 2 دوره گذاشتیم ولی اون موقع مشکل پیش اومد نصفه نیمه شد 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ اونم میزاریم بعدا قبلا یکی 2 دوره گذاشتیم ولی اون موقع مشکل پیش اومد نصفه نیمه شد آخههههههههه طفلکی تخته... 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ من 5 ... 6بار مسابقات شرکت کردم اول شدم :Ghelyon: ... اواخر بچه ها میگفتن بابا شرکت نکن گندشو در آوردی :167: 3 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ اینترنتم نمی کشه منو همین الان خط بزنید سایتشم نمی تونم بیارم بالا چه برسه به شروع بازی 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ اینترنتم نمی کشهمنو همین الان خط بزنید سایتشم نمی تونم بیارم بالا چه برسه به شروع بازی چرا؟ سرعتت پایینه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ اینترنتم نمی کشهمنو همین الان خط بزنید سایتشم نمی تونم بیارم بالا چه برسه به شروع بازی سایتش خیلی کم حجمه با دایل آپم میشه بازی کرد چیز خاصی هم نیمخواد نصب کنین خودش اون بالا نوشته به آسونی نوشیدن یه قهوه شطرنج بازی کنید :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ اینترنتم نمی کشهمنو همین الان خط بزنید سایتشم نمی تونم بیارم بالا چه برسه به شروع بازی نگران نباشید. کافی یه حرکت انجام بدین. حرکت دوم ماتین 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ میگم نمیشه سایتشو عوض کنید؟ برا منم سرعتش پایینه این سایت پیشنهادیه منه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ منم شرکت می کنم ولی اگه نتایجم خوب نشد بهم نخندین! نام کاربری: Ssara 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ میگم نمیشه سایتشو عوض کنید؟برا منم سرعتش پایینه این سایت پیشنهادیه منه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باشه اگه بچه های دیگه هم مشکل داشتن با سایت عوضش میکنیم... منم شرکت می کنم ولی اگه نتایجم خوب نشد بهم نخندین! نام کاربری: Ssara نه بابا خنده چرا یه تجربه ست دیگه... 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ میگم نمیشه سایتشو عوض کنید؟برا منم سرعتش پایینه این سایت پیشنهادیه منه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هممم آره اینم خوبه ندیده بودمش ثبت نامش هم آسونه حالا 2 نفری که قرار شد با هم بازی کنن جفتشون 2 تا سایت رو تست میکنن ببینن تو کدوم بهتره براشون این سایته هم مشکل داره یکم...شلوغ پولوغه اگه کسی تو اولیه مشکل داشت میرن تو این سایت بازی میکنن اولیه رو با پیانیست تست کردیم خودمون اول...مشکلی نداشت خیلی راحت پیدا کردیم همو بازی کردیم --------------- اسمتم بگو خودت :yes: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده