رفتن به مطلب

دانشمندان يک سياره قابل سکونت کشف کردند


ارسال های توصیه شده

کشف بزرگ: ما تنها نيستيم

34 سال نوري دورتر، يک زمين کوچک با آسمان ابري

ايرن- اين خبري است که نه فقط جهان علم، بلکه عوالم فلسفه و منطق و کل جهان بيني هاي بشري را مي تواند دگرگون کند: 24 سال نوري دورتر از زمين دانشمندان يک سياره قابل سکونت کشف کردند.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

به گزارش خبرگزاري محيط زيست ايران افتخار کشف اين سياره متعلق است به دانشمندان سوييسي. گروهي از دانشمندان دانشگاه ژنو به رهبري فضانورد سوييسي به نام استفان اودري (Stephane Udry اعلام کردند مژده اي را که بشر از ابتداي تاريخ در انتظار شنيدن آن بوده اکنون ميتوانند اعلام کنند. بله، زمين ما تنها نقطه مسکون در عالم نيست. آنها موفق به کشف سياره‌اي شده اند که تمام علايم حيات از جمله دماي معتدل و وجود آب را دارد.

بر اساس گزارش فيزورگ، اين سياره که به دور مدار ستاره «اچ دي 85512» مي‌چرخد 36 سال نوري از زمين فاصله دارد و در صور فلکي وِلا (Vela) واقع است. اين سياره فراخورشيدي يکي از کوچک‌ترين سيارات واقع در «ناحيه قابل سکونت» در فضا است و مي‌تواند سکونت‌گاه بالقوه‌اي براي ارگانيسم‌هاي زنده باشد.

سياره جديد هر 54 روز يک بار به دور مدار ستاره «اچ دي 85512» مي‌چرخد و تمام علايم حيات از جمله دماي معتدل و وجود آب را دارد. با اين حال به نظر مي‌رسد که اين سياره آسماني ابري داشته باشد. سياره اي با دماي معتدل و آب کافي و آسمان ابري. آدم را به ياد لندن و بريتانيا مي اندازد. فقط خيلي دور است. 34 سال نوري. يعني اگر وسيله نقليه اي داشته باشي آنقدر سريع که در يک ثانيه بتواند حداقل هفت بار استوا را دور بزند، 34 سال طول مي کشد که با آن به اين لندن دوردست برسيد.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...