سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ تو شمال رسمه که برای جوونایی که میخوان ازدواج کنن، حداقل 3 تا جشن به عنوانهایی که گفتم برگذار میکنن، نمیدونم جاهای دیگه هم اینجوری هست یا نه مثلا عروس و دوماد شاخ و شمشاد، 2 سال با هم زندگی میکنن، بعد دوباره واسشون عروسی میگیرن آخه یعنی چی این کارا؟ 3 بار عروس و دوماد میشین، مزش همون یه باره:icon_pf (34): شما هم با این رسم موافقین؟ حاظرین چن بار عروس دوماد شین ؟ نظرتون چیه؟ کجای شمال همچین رسمی داره؟؟ شمال شامل سه چهارتا استان با فرهنگهای متفاوته!! نمیدونم چرا هی می گن شمال! انگار شمال اسم یه شهره متوجه این موردم نشدم که یعنی چی دو سال زندگی می کنن بعد دوباره جشن میگیرن؟؟؟ اگه یه توضیحی راجع بهشون بدی ما هم با این رسوم آشنا بشیم خیلی خوبه :girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ تو شمال رسمه که برای جوونایی که میخوان ازدواج کنن، حداقل 3 تا جشن به عنوانهایی که گفتم برگذار میکنن، نمیدونم جاهای دیگه هم اینجوری هست یا نه مثلا عروس و دوماد شاخ و شمشاد، 2 سال با هم زندگی میکنن، بعد دوباره واسشون عروسی میگیرن آخه یعنی چی این کارا؟ 3 بار عروس و دوماد میشین، مزش همون یه باره:icon_pf (34): شما هم با این رسم موافقین؟ حاظرین چن بار عروس دوماد شین ؟ نظرتون چیه؟ سارا راست میگه، شمال چند تا استانه، حالا تو گیلان چه رسمایی و جشنایی هست: اول که خواستگاری؛ بله برون و جشن صورت گیری،( بعد باید برن با خونواده ها خرید حلقه و ...) بعد جشن عقد کنان؛ (فک کنم منظورت از 2 سال همین مدت بین عقد و عروسی باشه) بعد جشن حنابندان ( دیگه کمتر میگیرن) بعد جشن عروسی و بعد هم یه جشن دیگه... خب حالا نظرم در مورد سوالاتون؛ به نظرم اینکه بعضی ها عقد میکنن؛ همش هم پیشه همن؛ بعد میرن عروسی میکنن؛ یه چیز مسخرست؛ اما اینکه بعضی از این مراسما هم حذف بشه ؛ اینم نمیشه، در کل اکثرا یه بار لباس عروس رو تو این همه مراسما میپوشن دیگه لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ اوه یکیشم زیاده چ برسه ب چن تا منم پارسال ک شمال بودم شنیدم اینو یکی ک بعد از 3 سال با بچه فینقیلی تو بغل دوباره لباس عروس پوشیده بود چ جشنیم گرفته بودن 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ اوه یکیشم زیاده چ برسه ب چن تا منم پارسال ک شمال بودم شنیدم اینو یکی ک بعد از 3 سال با بچه فینقیلی تو بغل دوباره لباس عروس پوشیده بود چ جشنیم گرفته بودن ما همسایمون 5 ماه حامله بوده؛ لباس عروس پوشیده بود میرقصید لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ سارا راست میگه، شمال چند تا استانه، حالا تو گیلان چه رسمایی و جشنایی هست: اول که خواستگاری؛ بله برون و جشن صورت گیری،( بعد باید برن با خونواده ها خرید حلقه و ...) بعد جشن عقد کنان؛ (فک کنم منظورت از 2 سال همین مدت بین عقد و عروسی باشه) بعد جشن حنابندان ( دیگه کمتر میگیرن) بعد جشن عروسی و بعد هم یه جشن دیگه... خب حالا نظرم در مورد سوالاتون؛ به نظرم اینکه بعضی ها عقد میکنن؛ همش هم پیشه همن؛ بعد میرن عروسی میکنن؛ یه چیز مسخرست؛ اما اینکه بعضی از این مراسما هم حذف بشه ؛ اینم نمیشه، در کل اکثرا یه بار لباس عروس رو تو این همه مراسما میپوشن دیگه این رسما خیلی کلیه.الان خیلی از خونواده ها از یه سری مراسم فاکتور میگیرن...مثلا من تو خونوادم صورت گیری ندیدم تا حالا...خرید حلقه هم تو خونوادمون خود عروس و دوماد می رن(به بقیه چه ربطی داره واااااااا :4chsmu1:) حنا بندون هم خیلی کم شده.... اکثرا خونواده های سنتی همه این رسوم رو به جا میارن..ولی دیگه بله برون و عقد و اینا که تو همه شهرها هست و فقط مختص استانهای خاص نمیشه :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ این رسما خیلی کلیه.الان خیلی از خونواده ها از یه سری مراسم فاکتور میگیرن...مثلا من تو خونوادم صورت گیری ندیدم تا حالا...خرید حلقه هم تو خونوادمون خود عروس و دوماد می رن(به بقیه چه ربطی داره واااااااا :4chsmu1:) حنا بندون هم خیلی کم شده....اکثرا خونواده های سنتی همه این رسوم رو به جا میارن..ولی دیگه بله برون و عقد و اینا که تو همه شهرها هست و فقط مختص استانهای خاص نمیشه :JC_thinking: اوهوم؛ الان تو خونواده خودمون؛ اولش خواستگاری، بعد مراسم صورت گیری هست که بزرگا فقط هستن و عروس دوماد و تعداد مهریه و... مشخص میشه، بعد جشن چادر برانه،:w14:(اون چادری که عروس تو مراسم عقد میزاره رو میبرن و...) ( چند ساله اخیره که فقط عروس دوماد میرن حلقه انتخاب میکنن؛ قبلنا اینجور نبود) بعد عقد کنان(جشن مختصر)، بعد عروسی و بعد یه جشن دیگه لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ تو شمال رسمه که برای جوونایی که میخوان ازدواج کنن، حداقل 3 تا جشن به عنوانهایی که گفتم برگذار میکنن، نمیدونم جاهای دیگه هم اینجوری هست یا نه مثلا عروس و دوماد شاخ و شمشاد، 2 سال با هم زندگی میکنن، بعد دوباره واسشون عروسی میگیرن آخه یعنی چی این کارا؟ 3 بار عروس و دوماد میشین، مزش همون یه باره:icon_pf (34): شما هم با این رسم موافقین؟ حاظرین چن بار عروس دوماد شین ؟ نظرتون چیه؟ 3 بار جشن ميگيرين؟؟؟ چه خبره؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان عزیز، شما چرا به جزئیات گیر میدین، برای بار چندم میگم اینکه شما نشنیدین یا ندیدین دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه، یکی میاد به تعداد جشن گیر میده که 4 تا نیست 2 تاست، یکی به مدت زمانش گیر میده، .... من چیزی رو که با چشمام دیدم و تحقیق کردم اینجا نوشتم درسته این موارد تا حدود خیلی زیادی کم شده، ولی متاسفانه هنوزم هست، تو این هم که جشن تکراری وجود داره اکثر دوستان موافقند، حالا یا 4 بار یا 2 بار فقط میخواستم بدونم که شما موافقید با این امر یا نه؟!!!! 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان عزیز، شما چرا به جزئیات گیر میدین، برای بار چندم میگم اینکه شما نشنیدین یا ندیدین دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه، یکی میاد به تعداد جشن گیر میده که 4 تا نیست 2 تاست، یکی به مدت زمانش گیر میده، ....من چیزی رو که با چشمام دیدم و تحقیق کردم اینجا نوشتم درسته این موارد تا حدود خیلی زیادی کم شده، ولی متاسفانه هنوزم هست، تو این هم که جشن تکراری وجود داره اکثر دوستان موافقند، حالا یا 4 بار یا 2 بار فقط میخواستم بدونم که شما موافقید با این امر یا نه؟!!!! حالا شما خونه خودتو كثيف نكن:aghosh: من جواب ميدم نخير من موافق نيستم!:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ تو شهر ما هم تقریبا مثل اینه که شما میگی.اما 3 شب پشت سر هم هست.غیر از عقد البته.مثلا عقد که کردن چند ماه بعد جشن عروسی میگیرن.سه شب که شب سوم شب عروسی هست.2 شب اول اسم های خاص خودش رو داره و رسم های خودشون. من فکر نمیکنم اینجور که شما میگی باشه.یعنی طرف 4 بار عروسی کنه.ممکنه یه بار برا عقد جشن بگیرن یه بار هم عروسی.حالا ممکنه 2 سال هم فاصله بیفته.اما دیگه بیشتر از این بعید می دانم. 1 لینک به دیدگاه
mehdi.f 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان عزیز، شما چرا به جزئیات گیر میدین، برای بار چندم میگم اینکه شما نشنیدین یا ندیدین دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه، یکی میاد به تعداد جشن گیر میده که 4 تا نیست 2 تاست، یکی به مدت زمانش گیر میده، ....من چیزی رو که با چشمام دیدم و تحقیق کردم اینجا نوشتم درسته این موارد تا حدود خیلی زیادی کم شده، ولی متاسفانه هنوزم هست، تو این هم که جشن تکراری وجود داره اکثر دوستان موافقند، حالا یا 4 بار یا 2 بار فقط میخواستم بدونم که شما موافقید با این امر یا نه؟!!!! به نظرم کمه باید 7شبانه روز جشن بگیرن:yes::texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ به نظرم کمه باید 7شبانه روز جشن بگیرن:yes::texc5lhcbtrocnmvtp8 ایشالا عروسی شما 7 شبانه روز جشن میگیریم :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ به نظرم یه جشن کافیه. جشنهای دیگه الکیه.فقط خرج الکیه. لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ این تاپیکای زیر خاکیه دوران جاهلیت مارو چرا آپ میکنین آخه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده