NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ عموی بنده 4 بار، دخترخاله 3 بار و یکی از پسرخاله ها 4 بار جشن گرفتن برا عروسیشون چه باحال چقدر عروسی دارین! چه کیفی میده اگه ازون رسمها نباشه که همه مجبورن تو فامیل انجام بدن بدک نیست... ولی اگه رو حساب چشم هم چشمیو اجبار فامیلی باشه خیلی بده 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ بحث رونما در شهرهای شما مطرح نیست؟ خرج عروسی رو در میارن :yes: چیز باحالیه راه میوفتن میرن خونه مردم ازشون پول میگیرن :4chsmu1: ولی اینجا دیگه اینطوری نیست... 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ چیز باحالیه راه میوفتن میرن خونه مردم ازشون پول میگیرن :4chsmu1:ولی اینجا دیگه اینطوری نیست... نه بابا، کی تاحالا رفته خونه مردم ازشون پول بگیره ؟ کسایی که میان عروسی، موقع رفتن پول میدن، صاحب عروسی هم تو یه دفتر، اسم اون شخص و ملغ رو یاد داشت میکنه 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ بحث رونما در شهرهای شما مطرح نیست؟ خرج عروسی رو در میارن :yes: هرکسی هر چی بتونه تو یه پاکت میذاره میده.. گوشه ای از خرجارو جبران میکنه 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ نه بابا، کی تاحالا رفته خونه مردم ازشون پول بگیره ؟ کسایی که میان عروسی، موقع رفتن پول میدن، صاحب عروسی هم تو یه دفتر، اسم اون شخص و ملغ رو یاد داشت میکنه وااااااااااااااا مگه رونما برا بعد عروسی نیست؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ شنیده بودم بعضی جاهای دنیا مراسمهای جشن برنزی (بعد ده سال )نقره ای (بعد 20 سال)و طلایی(بعد 30 سال)برگزار میشه و به نظرم خیلی قشنگه تو ایران نشنیده بودم 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ وااااااااااااااا مگه رونما برا بعد عروسی نیست؟؟؟ چه جالب، هرجایی یه رسم خاصی داره ، شما کجای شمالی؟ من شرق گیلانم، اولین باره که میشنوم برن در خونه مردم پول بگیرن اینجا تو راه خروجی مکان عروسی، یک میز با کلی میوه و شیرینی قرار میدن و دو نفر هم میشینن پشتش،یکی پولارو مشمره و یکی هم تو یه دفتر یادداشت میکنه، مردم که آخر مراسم دارن میرن، یه مبلغی رو به عنوان رونما میدن به اونا لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ چه جالب، هرجایی یه رسم خاصی داره ، شما کجای شمالی؟من شرق گیلانم، اولین باره که میشنوم برن در خونه مردم پول بگیرن اینجا تو راه خروجی مکان عروسی، یک میز با کلی میوه و شیرینی قرار میدن و دو نفر هم میشینن پشتش،یکی پولارو مشمره و یکی هم تو یه دفتر یادداشت میکنه، مردم که آخر مراسم دارن میرن، یه مبلغی رو به عنوان رونما میدن به اونا من مازندرانم... نگفتم که میرن در خونه مردم پول میگیرن... فکر کنم روز بعد عروسی یه کادو به عروس میدن... من زیاد از اینا خبر ندارم اسمشو شنیدم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
fateme.ar 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ ا چه جالب!!نشنیده بودم اما قشنگی عروسی به تکرار نشدنشه!!!! اما اگه یه رسم باشه جالبه :texc5lhcbtrocnmvtp8به نفع فامیلاست همیشه جشن و شادیشون به راهه:yes: لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ من میگم یه دونه بسه...البته قصد دارم برا خودم همون یکیو هم بپیچونم:14k8gag: بجاش میرم شمال:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ تو شمال رسمه که برای جوونایی که میخوان ازدواج کنن، حداقل 3 تا جشن به عنوانهایی که گفتم برگذار میکنن، نمیدونم جاهای دیگه هم اینجوری هست یا نه مثلا عروس و دوماد شاخ و شمشاد، 2 سال با هم زندگی میکنن، بعد دوباره واسشون عروسی میگیرن آخه یعنی چی این کارا؟ 3 بار عروس و دوماد میشین، مزش همون یه باره:icon_pf (34): شما هم با این رسم موافقین؟ حاظرین چن بار عروس دوماد شین ؟ نظرتون چیه؟ دوستان توضیحاتی دادن خوب متوجه نشدم خب یه جشن عقدکنان هست برای نامزدی(رفت و آمد خونه پدر شوهر و پدر خانم) / بعده دوره نامزدی می تونه مثلا 4سال باشه مراسم عروسی و زندگی مشترک تازه شروع میشه(خونه می خرن یا اجاره) خب الان مگه همه جای ایران اینطوری نیستش؟! 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ :164:ما هم که اصالتا شمالی هستیم 3بار عروسی نداریم یه جشن عقد ، بعد از یه مدت هم حنا بندون، فرداش هم عروسیه:w14: حالا اون عروسی خودش کلی جشن داره:4chsmu1: جشن واسه لباس عروس واسه لباس دوماد واسه حموم رفتن عروس واسه حموم رفتن دوماد و تراشیدن ریشش .... لازم نیست همه اینا باشه دیگه این مراسم ها شابد فقط تو روستاهای شمال باشه ولی خیلی قشنگه:4chsmu1: آخر این هفته هم عروسی دعوتیم:gnugghender: از 3شنبه شروع میشه تا جمعه 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ مثلا عروس و دوماد شاخ و شمشاد، 2 سال با هم زندگی میکنن، بعد دوباره واسشون عروسی میگیرن خوبه که ....ولی خب شاید میخوان اینجوری عروس و دوماد از شور و شوقشون کم نشه 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ عموی بنده 4 بار، دخترخاله 3 بار و یکی از پسرخاله ها 4 بار جشن گرفتن برا عروسیشون چرا ما تا حالا نشنیدیم؟وااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ چرا ما تا حالا نشنیدیم؟وااااااااااا حالا که شنیدی :(87): 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ حالا که شنیدی :(87): تو برو رسم شهرتونو بنویس اییییییییییییییششششششش:167: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ تو برو رسم شهرتونو بنویس اییییییییییییییششششششش:167: 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ چه خوب :girl_in_dreams: تصمیم گرفتم با یه شمالی ازدواج کنم؟:girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ تو شمال رسمه که برای جوونایی که میخوان ازدواج کنن، حداقل 3 تا جشن به عنوانهایی که گفتم برگذار میکنن، نمیدونم جاهای دیگه هم اینجوری هست یا نه مثلا عروس و دوماد شاخ و شمشاد، 2 سال با هم زندگی میکنن، بعد دوباره واسشون عروسی میگیرن آخه یعنی چی این کارا؟ 3 بار عروس و دوماد میشین، مزش همون یه باره:icon_pf (34): شما هم با این رسم موافقین؟ حاظرین چن بار عروس دوماد شین ؟ نظرتون چیه؟ راستش من با اون یه بار جشن هم موافق نیستم ، تو طرفای ما هم مراسم عروسی خیلی با تجملات و هزینه زیاد برگزار میشه ! من اصلا با این موافق نیستم ؛ چون هم برای خانواده عروس و داماد هزینه سنگین داره ، هم خانواده مورد دعوت ! خانواده های میزبان که باید هزینه بسیار سنگینی برای تالار ، شیرینی جات ، میوه ، چراغانی ، گروه موسیقی و ..... هزینه کنند ! خانواده مورد دعوت هم باید به عنوان عرف هزینه ای رو در عروسی به عنوان شاباش و هدیه و ... هزینه می کنند ، در حالی که شاید مشکلات دیگه ای داشته باشن که نمی تونن هزینه حلش رو جور کنند ! تازه زنها هم هزینه زیادی برای لباس خود میپردازند و حاضر نیستند لباسی که در یک جشن پوشیدند رو در جشن بعدی بپوشند و شخصیت رو در لباس می دونند ! زیاده روی در مصرف برق ، تجملات بیش از حد ، آزار همسایه ها ، مشکلات خانوادگی ، و .... همه اینها مشکلاتی هستند که جشن های آن چنانی و عروسی به وجود می آورند ! 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ جالب بود من که تا حالا نشنیده بودم یه بارش بسه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده