Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ ممنونم از همگی....همه پستها رو خوندم از مونا ممنونم که حرفی گه میخواستم بزنم رو خوب و کامل ادا کرد چیزی اضافه نمیکنم جز اینکه اگه قبول داشته باشیم همه چیز نسبیه و مطلق بودن محض وجود نداره پس نباید مهر اشتباه مطلق رو رو این عمل بزنیم سعی کنیم تو زندگی اینقدر به هم کمک و محبت کنیم که بودن تو این دنیا برای همه با ارزش تر از اینی که بشه که حتی به خودکشی فکر کنه نه اینکه وقتی شاهرگ حیاتش رو برید قضاوت و شماتتش کنیم....!! بچه ها اوضاع روحی و روانی جامعه خیلی خرابه...بهم کمک کنیم..... 11 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها اوضاع روحی و روانی جامعه خیلی خرابه...بهم کمک کنیم..... آره فروغ دقیقا همین جوره... هر روزم بیشتر داریم رو به انحطاط میریم و متاسفانه حواسمون نیست... و وقتی ادمی تو این وضعیت احساس تنهایی کنه دست به هر کاری ممکنه بزنه... اون قدر همه درگیر خودمونیم که وقتی اطرافیانمونو می بینیم که چیزی ما رو بیدار کنه... 7 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ چند وقیته این موضوع هراز گاهی ذهن منو مشغول میکنه..... خود کشی ارتباط خودکشی با افسردگی، ترس ، شجاعت، پوچ گرایی، ماده گرایی، بی دینی و پارامترهای دیگه ... همه اینا به نظر من میتونه حتی یه تاپیک جداگانه باشه طبق تعریف عام ویکی پدیا خودکشی معمولا در اثر فشاری های روانی ناشی از افسردگی یا عدم موفقیت در مسائل مادی و معنوی اتفاق می افته اما من فکر میکنم ماجرا همیشه هم به این گونه نیست شما چی فکر میکنید؟؟ تعجبم از کسی که از جون خودش گذشته از جون خویشتن گذشتن توانایی عجیبی به ادم میده من اگه واقعا یه روزی از جونم بگذرم شروع میکنم یکی یکی ادمایی رو که بدم میاد ازشون میکشم در این خلال بالاخره دستگیر میشم و با افتخار اعدام میشم تعجبم این افرادی که خودکشی میکنن چرا این کارو نمیکنن 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ ممنون فروغ جان ولی اول باید هرکسی بتونه به خودش کمک کنه بعد میتونه به بقیه کمک کنه همون حرف کهنه وتکراری خودم هست : کسی که خودشو دوست نداشته باشه نمیتونه یکی دیگه رو هم دوست داشته باشه! بچه ها اوضاع روحی و روانی جامعه خیلی خرابه...بهم کمک کنیم..... 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ تعجبم از کسی که از جون خودش گذشته از جون خویشتن گذشتن توانایی عجیبی به ادم میده من اگه واقعا یه روزی از جونم بگذرم شروع میکنم یکی یکی ادمایی رو که بدم میاد ازشون میکشم در این خلال بالاخره دستگیر میشم و با افتخار اعدام میشم تعجبم این افرادی که خودکشی میکنن چرا این کارو نمیکنن :ws3: میشه مثال بزنی بیشتر متوجه بشیم کیا 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ :ws3:میشه مثال بزنی بیشتر متوجه بشیم کیا حالا چه فرقی میکنه مهم نفس عمله:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ شاید زشت ...شایدم بد ...اصلا شایدم خوب.... من که جای اون نیستم الان که اینجا نشستم و تقریبا مشکلی ندارم میگم خیلی بده باید وایساد و جنگید الان نظرم اینه : همیشه یه راهی هست ...باید عزت نفس داشت 6 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ من باهات مخالفم.اتفاقا مرگ برای کسانی ترسناک هست که اعتقاد به اون دنیا دارند.مخصوصا خودکشی که در اکثر ادیان مخصوصا ابراهیمی بزرگترین گناه هست. من مرگ را با ارزش تر نمیبینم.من مرگ را فقط یک خوابی میدونم که بدون رویا هست. من اگر باشه زندگی پر از رنجی داشته باشم. ترجیح میدم یک خواب راحت داشته باشم جایش. البته نه هر زجری .یعنی اعتقاد ندارم طرف تا بهش سختی اومده خودکشی کنه. شما از کجا میدونی یه خوااااب راحت خواهی داشت؟:14k8gag: 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ حالا چه فرقی میکنه مهم نفس عمله آخه منم یه فکرایی کردم میخوام بدونم هموناست لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ خودکشی راحترین راه برای فرار از مشکلات هست . دلم میسوزه برای افرادی که به این نتیجه میرسن .. متاسفانه این پدیده بد و زشت این روزا داره زیاد میشه 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ من نظرات اکثر دوستان رو خوندم. اما فقط یک سوال دارم از دوستانی که گفتن ما جای اونیکه خودکشی میکنه نیستیم و شاید باید بهش حق بدیم. آیا شما جای کسیکه در حادثه 11 سپتامبر، هواپیما را به برج ها کوبید و هزاران آدم را کشت هستید؟ مطمئنا کسیکه اینکارو کرده دلایل خاص خودش را داشته. اما باید بهش احترام بذاریم؟ به نظرم ما راه بین احترام به حقوق دیگران و جنایت علیه بشریت را گم کردیم. خودکشی یک جنایت علیه بشریته،چون هم خودش را نابود میکنه و هم بار روانی منفی به جامعه تزریق میکنه،هم خانواده اش را در فشارهای روحی میذاره. 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ من نظرات اکثر دوستان رو خوندم. اما فقط یک سوال دارم از دوستانی که گفتن ما جای اونیکه خودکشی میکنه نیستیم و شاید باید بهش حق بدیم. آیا شما جای کسیکه در حادثه 11 سپتامبر، هواپیما را به برج ها کوبید و هزاران آدم را کشت هستید؟ مطمئنا کسیکه اینکارو کرده دلایل خاص خودش را داشته. اما باید بهش احترام بذاریم؟ به نظرم ما راه بین احترام به حقوق دیگران و جنایت علیه بشریت را گم کردیم. خودکشی یک جنایت علیه بشریته،چون هم خودش را نابود میکنه و هم بار روانی منفی به جامعه تزریق میکنه،هم خانواده اش را در فشارهای روحی میذاره. عحب!! قياس مع الفارغ ميكنيد!! واقعا بين كسي كه اين همه ادم رو يه جا به كشتن ميده با كسي كه خودش رو از زندگي محروم ميكنه(يا شايدم نجات ميده !!)تفاواتي نيست؟!! خط اخرتون هم واقعا توجيهي بي تناسب براي اين نظريه تون بود....جامعه اي كه اين اتفاق درش روي ميده قبل از اينكه به خاطر اين بار رواني شاكي باشه براي بروز چنين تصميماتي مسئوله...ما هم جز اين جامعه هستيم و در قبال همديگه مسئول..پس بهتره اگه تا قبلش براي همنوعمون نتونستيم كاري بكنيم بعدش هم سكوت كنيم ! 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ واقعا بين كسي كه اين همه ادم رو يه جا به كشتن ميده با كسي كه خودش رو از زندگي محروم ميكنه(يا شايدم نجات ميده !!)تفاواتي نيست؟!! خط اخرتون هم واقعا توجيهي بي تناسب براي اين نظريه تون بود....جامعه اي كه اين اتفاق درش روي ميده قبل از اينكه به خاطر اين بار رواني شاكي باشه براي بروز چنين تصميماتي مسئوله...ما هم جز اين جامعه هستيم و در قبال همديگه مسئول..پس بهتره اگه تا قبلش براي همنوعمون نتونستيم كاري بكنيم بعدش هم سكوت كنيم ! جامعه افغانستان نسبت به پرورش تروریست مسئوله. تروریست یعنی کسیکه به شیوه ای ناجوانمردانه جان موجودی را بگیره. شما نمیتونی صرف اینکه یک جامعه ای بیماره،یک عمل ناپسند را توجیه کنی. مسلما در شکل گیری تک تک جنایات،جامعه، خانواده و بسیاری پارامترهای دیگر موثرند. در مورد خودکشی هم همینطور. خودکشی یک نفر اثر مخربی روی اطرافیان داره. مثلا در همسایگی ما پسری خودش را از پشت بام انداخته بود کف حیات و مغزش بیرون ریخته بود. تا مدت های زیادی تمامی همسایه های اون مجتمع، با اعصاب خردی از کنار حیاط رد میشدند. خودکشی فقط بازتاب فردی نداره و امنیت روانی یک جامعه را هم تهدید میکنه. در علم روانشناسی،خودکشی کاملا نکوهیده است. 4 لینک به دیدگاه
hamidal 589 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ خودكشي براي مسائل غير قابل تحمل و غير قابل جبران شايد قابل توجيه باشه ولي اينكه ما واقعا مالك بدن خودمون هستيم يا نه هم سواله. به عنوان مثال در گذشته دور پدران حق كشتن يا هر رفتار ديگه اي با فرزندان و همسرشون داشتن يعني مالك خانواده شون به حساب ميومدن در حاليكه ما امروز چنين ادعايي رو وحشيانه و غير معقول ميدونيم. حالا چه چيزي اعتبار مالكيت ما به بدنمونو ميده? جامعه اي كه بدن ما توش رشد كرده هيچ حق مالكيتي به بدن ما نداره? جدا از اينكه مشخص نيست اعتبار مالكيت ما به بدنمون كجا و طبق چه قرارداديست, اثرات بيروني رفتار ما با بدنمون هم مطرحه مثلا اگه من معتاد بشم تاثير كاري كه با بدنم كردم روي خانواده و اجتماع تاثير كمي نيست. يه مثال ديگه ميزنم اگه تو كشور ما يه نفر شخص ديگه اي رو به شكل بي رحمانه اي بكشه ولي خانواده مقتول رضايت بدن, قاتل مث يه فرد بيگناه آزاد ميشه ولي تو كشوراي درست و حسابي, اين مدعي العموم و قانون, به عنوان نماينده اجتماعه كه تصميم گيرنده ست. درسته كه كسي نميتونه مارو بخاطر خودكشي به جلسه دادگاه بكشه ولي اين چيزي از مضموم بودن عمل ما كم نميكنه. 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ قشنگ گفتی پری جان(البته متاسفانه خودتم اخرش گفتی راه حل اشتباه! و بازم زشت و بد خوندیش که کاش این تیکه رو نمیگفتی) نه مونا جان معنای جمله من بد و زشت خطاب کردن این قضیه نبود... معنیش دقیقا انتخاب اشتباه یک راه حل برای خاتمه دادن به درد و تلخی وضعیت موجود!و بیان شدیدترین نوع اعتراض هست زشت نیست مسخره نیست چون ما اصلا حق نداریم شخصی رو که داره به نوعی شدیدترین اعتراض موجود رو با پس دادن زندگیش بیان می کنه رو به تنهایی مقصر بدونیم. اینم اضافه کنم در ادامه بحث فروغ که من حتی از بچه های خود این انجمن حس می کنم و میبینم کسانی رو که حتی بدون اینکه به من یا کسی بگن کاملا از واکنش هاشون مشخصه که این افکار توی ذهنشون هست و من نگرانم!! اینو بدونیم که معمولا شدید ترین نوع افسردگی از نوع ماژور افکار خودکشی به همراه داره و خوب این یه اختلال روانی محسوب میشه همونطور که سایر اختلال های روانی زشت یا بد نباید محسوب بشن اینم همونه! اشتباهی که اینجا به وجود میاد به علت سرزنش افرادیه که زندگی خوبی به نظر دیگران دارند و باید جور دیگه ای مبارزه می کردن اما تن به خود کشی دادن ولی همین ضعف روانی این فرد نقطه ضغف اون بوده و گرنه اگه مثل سایرین یا حتی خواهر و برادرش که تو همون وضعیت مشابه هستند اما اینکار رو نکردند بود که جونش رو نمی داد و این به خاطر تفاوت های تحول در ساختار روانی افراد حتی یک خانواده است منتها متاسفانه دید اکثریت به این قضیه فقط بدی نفس کار رو می بینه و نمی تونه درک کنه که این یه اختلال روانی است و نیاز به کمک و درمان داره نه سرزنش و عتاب همیشه به ما گفتن منم به شما می گم حتی نشانه هایی از افکار مربوط به خودکشی رو جدی بگیرید! 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ کلا" به نظرم "زشته".... خودکشی بجر اینکه خود شحض از بین می ره خانوادش نابود می شن. من یکی از دوستای دوره ی راهنماییم سال دوم دانشگاه خودکشی کرد....خودش شاید راحت شد...اما مادر و پدرو برادرش نابود شدن.... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ جامعه افغانستان نسبت به پرورش تروریست مسئوله.تروریست یعنی کسیکه به شیوه ای ناجوانمردانه جان موجودی را بگیره. شما نمیتونی صرف اینکه یک جامعه ای بیماره،یک عمل ناپسند را توجیه کنی. مسلما در شکل گیری تک تک جنایات،جامعه، خانواده و بسیاری پارامترهای دیگر موثرند. در مورد خودکشی هم همینطور. خودکشی یک نفر اثر مخربی روی اطرافیان داره. مثلا در همسایگی ما پسری خودش را از پشت بام انداخته بود کف حیات و مغزش بیرون ریخته بود. تا مدت های زیادی تمامی همسایه های اون مجتمع، با اعصاب خردی از کنار حیاط رد میشدند. خودکشی فقط بازتاب فردی نداره و امنیت روانی یک جامعه را هم تهدید میکنه. در علم روانشناسی،خودکشی کاملا نکوهیده است. در مورد تروریست... من فکر می کنم بعضی از کسایی که رو حیونا هم آزمایش های دارویی انجام می دن یه جورایی تروریستن اون بدبختا چه گناهی کردن که باید به پای ما بسوزن؟ لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من خودكشي راه حل خوب و شجاعانه ايه برا وقتي كه هيچ راهي براي ادامه زندگي به صورت شرافتمندانه و يا زندگيه بدون استرس و فشار نيست. 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من خودكشي راه حل خوب و شجاعانه ايه برا وقتي كه هيچ راهي براي ادامه زندگي به صورت شرافتمندانه و يا زندگيه بدون استرس و فشار نيست. این تاکید وقطعیتتون برچه اساسی هست؟ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ جامعه افغانستان نسبت به پرورش تروریست مسئوله.تروریست یعنی کسیکه به شیوه ای ناجوانمردانه جان موجودی را بگیره. شما نمیتونی صرف اینکه یک جامعه ای بیماره،یک عمل ناپسند را توجیه کنی. مسلما در شکل گیری تک تک جنایات،جامعه، خانواده و بسیاری پارامترهای دیگر موثرند. در مورد خودکشی هم همینطور. خودکشی یک نفر اثر مخربی روی اطرافیان داره. مثلا در همسایگی ما پسری خودش را از پشت بام انداخته بود کف حیات و مغزش بیرون ریخته بود. تا مدت های زیادی تمامی همسایه های اون مجتمع، با اعصاب خردی از کنار حیاط رد میشدند. خودکشی فقط بازتاب فردی نداره و امنیت روانی یک جامعه را هم تهدید میکنه. در علم روانشناسی،خودکشی کاملا نکوهیده است. ای بابا!! خانم چه اصراریه رو حرفی که ربطی به تاپیک نداره تکرار کنید!! خودکشی به هیچ وجه جنایت محسوب نمیشه کما اینکه شاید صدای اعتراضی باشه به وضعیت مغشوش جامعه...هر کسی حداقل اختیار زندگی و جان خودش رو داره چرا این موضوع رو با تروریست و جنایات علیه حقوق بشری یکی میکنید؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده