Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ چند وقیته این موضوع هراز گاهی ذهن منو مشغول میکنه..... خود کشی ارتباط خودکشی با افسردگی، ترس ، شجاعت، پوچ گرایی، ماده گرایی، بی دینی و پارامترهای دیگه ... همه اینا به نظر من میتونه حتی یه تاپیک جداگانه باشه طبق تعریف عام ویکی پدیا suicide ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام suicidium, from sui caedere, "to kill oneself") is the act of an organism intentionally causing its own برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . Suicide is often committed out of برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , or attributed to some underlying برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام which includes برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام pressures or misfortunes such as برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام or troubles with برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام may play a significant role. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خودکشی معمولا در اثر فشاری های روانی ناشی از افسردگی یا عدم موفقیت در مسائل مادی و معنوی اتفاق می افته اما من فکر میکنم ماجرا همیشه هم به این گونه نیست شما چی فکر میکنید؟؟ 42 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ خودکشی یعنی قطع امید کردن از همه جا و غیر منطقی ترین تصمیم ممکنه را گرفتن در سرنوشت ساز ترین لحظه !!!!!! من به هیچ وجه اونرا تایید نمیکنم، اتفاقا در گاه نوشته هایم هم به آن فکر میکردم ............ http://noandishaan.com/forums/showpost.php?p=707319&postcount=16 خودکشی ممکن است در ابتدا به شیرینی این عکس به نظر بیاد، اما حقیقتش تُفاله ای است که میماند. 19 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ خودکشی یعنی قطع امید کردن از همه جا و غیر منطقی ترین تصمیم ممکنه را گرفتن در سرنوشت ساز ترین لحظه !!!!!! من به هیچ وجه اونرا تایید نمیکنم، اتفاقا در گاه نوشته هایم هم به آن فکر میکردم ............ http://noandishaan.com/forums/showpost.php?p=707319&postcount=16 خودکشی ممکن است در ابتدا به شیرینی این عکس به نظر بیاد، اما حقیقتش تُفاله ای است که میماند. برای کی؟؟کسی که میمیره یا خانوادش؟؟قضیه رو از چه زاویه ای میبینی؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ برای کی؟؟کسی که میمیره یا خانوادش؟؟قضیه رو از چه زاویه ای میبینی؟؟ آدمی که خودکشی میکنه برای همه میمیره...... اکثر کسانیکه خودکشی میکنند، براشون زیاد گریه هم نیست. یعنی یک حالت ننگ است این عمل، ننگی که بر یاد طرف و خانواده اش میماند. 11 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ آدمی که خودکشی میکنه برای همه میمیره...... اکثر کسانیکه خودکشی میکنند، براشون زیاد گریه هم نیست. یعنی یک حالت ننگ است این عمل، ننگی که بر یاد طرف و خانواده اش میماند. چرا ننگ؟؟هیچ کس تو زندگی کس دیگه ای نیست و نمیتونه قضاوت کنه حتی پدر و مادرش...بنابراین نباید هم احساس شرمندگی بکنن به نظر من باید دنبال ریشه های ماجرا بود موج افسردگی بدجور جامعه رو فراگرفته و این واقعا نگران کننده ست.... 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ چرا ننگ؟؟هیچ کس تو زندگی کس دیگه ای نیست و نمیتونه قضاوت کنه حتی پدر و مادرش...بنابراین نباید هم احساس شرمندگی بکنن به نظر من باید دنبال ریشه های ماجرا بود موج افسردگی بدجور جامعه رو فراگرفته و این واقعا نگران کننده ست.... به هر مرحله ای برسی، این عمل نشانه ضعفه، ربطی به این نداره که من جایش باشم یا نباشم. بسیاری از اونهایی که خودکشی کردن سر یکسری چیزهای مسخره مثل شکست عشقی و رد شدن تو کنکور و.....بوده. خودکشی نهایت ضعفه، مشکلات برای همه هست و خیلی بدترش هم هست، اما کسیکه خودش را میبازه و ترجیح میده به این شیوه خودش را محو کنه، ننگ مطلق است. افسردگی و بدبختی جزئی از زندگیه، فقط باید باهاش بجنگی و از هر بهانه ای برای شادی خودت استفاده کنی. 9 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ به هر مرحله ای برسی، این عمل نشانه ضعفه، ربطی به این نداره که من جایش باشم یا نباشم. بسیاری از اونهایی که خودکشی کردن سر یکسری چیزهای مسخره مثل شکست عشقی و رد شدن تو کنکور و.....بوده. خودکشی نهایت ضعفه، مشکلات برای همه هست و خیلی بدترش هم هست، اما کسیکه خودش را میبازه و ترجیح میده به این شیوه خودش را محو کنه، ننگ مطلق است. افسردگی و بدبختی جزئی از زندگیه، فقط باید باهاش بجنگی و از هر بهانه ای برای شادی خودت استفاده کنی. ولی یه اعتقادی هم هست مبنی بر اینکه خودکشی شجاعته..به خصوص وقتی همه چیز داری و به خیلی از اهداف مورد علاقه ت رسیدی...شجاعتی که خودتو از ادامه ش منع کنی...که مرگتو خودت انتخاب کنی من اینو قبول ندارم اما حرف تو رو هم صد در صد قبول ندارم 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ خودكشي به هر دليل خوب نيست ادمهايي كه به اين نتيجه ميرسن بهترين كاري كه ميشه براشون انجام داد مراجعه به مشاور و روان شناس در مرحله اول ... بعد بايد دنبال نيرو محرك و تحرك كننده اي تو زندگي شون باشن كه بتونه طرز فكرشون رو تغير بده ..ارتباط برقرار كردن با ديگران خيلي ميتونه كمك باشه براشون ... با اون بخش از صحبت فروغ موافقم كه حال عمومي جامعه خوب نيست از هر لحاظ نگاه كني اما اين جامعه محكوم به اميد حتي اگه نا اميد باشه بايد مقاومت كنه و ادامه بده 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ ولی یه اعتقادی هم هست مبنی بر اینکه خودکشی شجاعته..به خصوص وقتی همه چیز داری و به خیلی از اهداف مورد علاقه ت رسیدی...شجاعتی که خودتو از ادامه ش منع کنی...که مرگتو خودت انتخاب کنی من اینو قبول ندارم اما حرف تو رو هم صد در صد قبول ندارم حرف منو 100 درصد قبول نداری، باید یک جایگزینی براش ارائه بدی. چون بدبختی نسبیه، شما نمیتونی بگی بدبختی یک چیز مطلقه و این فرد بدبخت ترین آدم دنیا بود پس خودش را کُشت. شما هر دلیلی از بدبختی و مشکل برای خودکشی یک فرد بیاری، میتوان انسانی را معرفی کرد که اون مشکل و بدترش را داشته و بر آن ایستادگی کرده و موفق شده. پس موفقیت و تا پای جان ایستادن همیشه بر شکست و تسلیم شدن برتری داره. خودکشی هم یعنی رسیدن به بُن بست و شکست. :icon_pf (44): 14 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ داشتن نقطه اتكا و پشتيبان در زندگي خيلي مهمه كسي يا چيزي كه بتونه اميد بخش و روحيه دهند باشه كسي كه خود كشي ميكنه مطمعنا حضور همچين شخصي توي زندگيش كم رنگه بايد براش اين ادمو بهتر تعريف كرد و به وجود اورد نقطه اتكا منظورم تكيه گاه صندلي پشت كامپيوتر نيست كه اگه شكست ادم به فكر خود كشي بيفته نقطه اتكا خيلي با ارزش ومهمترينه براي هر ادم 9 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ ادمی که حق زندگی کردن رو از خودش میگیره شاید شاید هیچ حق دیگه ای نداره و یا نباید بهش داد 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ ادمی که حق زندگی کردن رو از خودش میگیره شایدشاید هیچ حق دیگه ای نداره و یا نباید بهش داد يكي از دوستان تعريف ميكرد تو كشتي هاي قاره پيما شش ماه از خونه دور بودن از طرفي همين دوري از خونه در سال ها متوالي و از طرف ديگه حر و بحث يكي از نيرو هاي اون كشتي با كاپتان بعث ميشه كه اون نيرو دست به خود كشي بزنه طبق معمول هر شب كه دستور watching ميدن تا از سالم بود افراد كشتي مطع بشن ميبنن طرف نيست شيشه پنجره اش هم شكسته دوست ما ميگفت همه ناراحت نگران و حتي گريه كنان بود پيام ناپديد شدن به ايران و به كليه كشتي هاي دنيا مخابره شد و بعد از دو هفته متوجه شديم يكي از گشت هاي كشور نروژ اون ديده دقيقا دو ساعت بعد از اقدام به خود كشي بعد برده به كشورشون نروژ اونم درخواست پناهندگي داده نروژ هم كه يه كشور پناهنده پزيريه و هر ادمي رو از كشور هاي ديگه قبول ميكنه چون اونجا شش ماه شبه شش ماه روزه كمتر كسي ميره ولي بعد كه فهميدن اون طرف قصد خود كشي داشته به هيچ عنوان درخواست پناهندگيش رو قبول نكرد اونا هم اين حرف شما رو قبول دارن شاید هیچ حق دیگه ای نداره و یا نباید بهش داد 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ نمیشه برای هیچکس قضاوت کرد شاید گاهی واقعا دیگه نمیتونن درک آدما سخته ولی قضاوت کردنشون اونم وقتی جای اونها نیستیم اسون... 4 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ خودکشی یه کاریه که کسی که انجامش میده واقعاااا یه آدم ضعیف ! کسی که نمیتونه یه کاری که غیر ممکن نیست و انجام نده دست به بزرگترین اشتباهش میزنه و جووون خودش و میگیره. اون آدم اگه قوی بووود میموند و برای اون هدفی که بدست نیاورده بووود زحمت میکشید نه اینکه دنبال راه حل برای بهتر مردنش. یه آدم در مقابل بقیه مسوووله !اینجوری نیست که بگیم زندگیه خودشه!نه،آدم های اطراف اون میبینن بهش دلبستن و خواه نا خواه بهش فکر میکنن و اینکه بگیم زندگیه منه و میتونم جووونمو بگیرم اشتباه محضه. اگه خیلییییییی آدم شجاعی هستی بمون و مشکلات تو از دید دیگه نگاه کن. آدم هایی با وضعیت بدتر هستن فقط کافیه به زندگی قشنگ تر نگاه کنی.حتی از دیدنه یه گل لذت ببری!(روی سخنم با کساییه که میخوان خودکشی کنن):girl_in_dreams: 7 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ من اعتقاد دارم این زندگی اینقدر ارزش نداره که عذاب این زندگی را بکشی. خیلی از بدبختی یا فلج شدن یا کور شدن یا زندانی شدن میترسند. ولی من اینطور نیستم. یعنی اگر شرایطی پیش بیاد که برای من 5 سال زندان ببرند.یا اینکه کور بشم و یا فلج. میرم خودم را میکشم. چون این زندگی ارزش این را نداره که اینقدر زجر بکشی. 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ من اعتقاد دارم این زندگی اینقدر ارزش نداره که عذاب این زندگی را بکشی.خیلی از بدبختی یا فلج شدن یا کور شدن یا زندانی شدن میترسند. ولی من اینطور نیستم. یعنی اگر شرایطی پیش بیاد که برای من 5 سال زندان ببرند.یا اینکه کور بشم و یا فلج. میرم خودم را میکشم. چون این زندگی ارزش این را نداره که اینقدر زجر بکشی. اگر حیات و زندگی توام با رنج به نظرت ارزش نداره، چه چیزی جایگزین اون ارزشمنده؟ مرگ از حیات با ارزش تره؟ مرگ تنها در صورتی با ارزش تر از زندگیه که به حیات پس از این دنیا معتقد باشی و بدانی با خودکشی، به اون حیات میرسی. تنها در این صورت میشه عمل ننگین خودکشی را توجیه کرد و آنرا با ارزش تر از زندگی با رنج دونست. اگر این دید را نداشته باشی، یعنی پوچی برتر از حیات زجر آور !!! 8 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ اگر حیات و زندگی توام با رنج به نظرت ارزش نداره، چه چیزی جایگزین اون ارزشمنده؟ مرگ از حیات با ارزش تره؟ مرگ تنها در صورتی با ارزش تر از زندگیه که به حیات پس از این دنیا معتقد باشی و بدانی با خودکشی، به اون حیات میرسی. تنها در این صورت میشه عمل ننگین خودکشی را توجیه کرد و آنرا با ارزش تر از زندگی با رنج دونست. اگر این دید را نداشته باشی، یعنی پوچی برتر از حیات زجر آور !!! من باهات مخالفم. اتفاقا مرگ برای کسانی ترسناک هست که اعتقاد به اون دنیا دارند.مخصوصا خودکشی که در اکثر ادیان مخصوصا ابراهیمی بزرگترین گناه هست. من مرگ را با ارزش تر نمیبینم.من مرگ را فقط یک خوابی میدونم که بدون رویا هست. من اگر باشه زندگی پر از رنجی داشته باشم. ترجیح میدم یک خواب راحت داشته باشم جایش. البته نه هر زجری .یعنی اعتقاد ندارم طرف تا بهش سختی اومده خودکشی کنه. 3 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ یه دوستی داشتم دانشجوی دانشگاه تهران بود.شرایط زندگی و خانواده شو من میدونستم کاملا اوکی بود.از لحاظ موقعیت اجتماعی هم خودش آینده فوق العاده ای داشت(از دید من البته)تو فاز عشق و عاشقی و اینام نبود.پارسال شنیدم از طبقه 4 خوابگاه خودشو پرت کرده پایین.دلیلشومنی که به خیال خودم اون همه میشناختمش نفهمیدم. به نظرم خودکشی فقط طی یه تصمیم آنی شکل میگیره که مثلا دنیا دیگه چیز جدیدی نداره بهم نشون بده.مثل دانشجویی که میبینه دانشگاه اون چیزی نیست که انتظارشو داره پس انصراف میده(این حسو خودم تجربه کردم یه زمانی)اگه توی اون آن دریابنش که بتونه به سلامت ردش کنه دیگه حله. واضحه که تصمیم در لحظه هم یه جورایی حماقته... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ من باهات مخالفم.اتفاقا مرگ برای کسانی ترسناک هست که اعتقاد به اون دنیا دارند.مخصوصا خودکشی که در اکثر ادیان مخصوصا ابراهیمی بزرگترین گناه هست. من مرگ را با ارزش تر نمیبینم.من مرگ را فقط یک خوابی میدونم که بدون رویا هست. من اگر باشه زندگی پر از رنجی داشته باشم. ترجیح میدم یک خواب راحت داشته باشم جایش. البته نه هر زجری .یعنی اعتقاد ندارم طرف تا بهش سختی اومده خودکشی کنه. پس فکر میکنی این همه عملیات شهادت طلبانه برای چیه؟ چطور کسی حاضر میشه بره روی مین؟ چطور کسی حاضر میشه به خودش بمب ببنده و هزاران آدم را بکشه؟ مسلما کسی که اینکارو میکنه،هراسی از مرگ نداره و شاید گفت خودکشی میکند با هدف رسیدن به آرزوهایش در سرایی دیگر.... اگر آدمی به دنیایی دیگر معتقد نباشه، خودکشی اوج حماقته، چون خودش را نیست مطلق میکنه. چه زجری به آدم وارد بشه آدم باید بره خودش را بکشه؟ :JC_thinking: اگر آدم به بی ارزشی دنیا معتقده،باید به بی ارزشی مسائل درون آن هم معتقد باشه، بنابر این زجرها هم بی ارزش و بازیچه خواهند بود. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده