milad.ad6 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ .. . . . . . . .. . . . . . . . . . .. .شب خوابیدی و صبح بیدار میشی یهو میبینی به خودت برگ بستی یه انسان غار نشینی و تمام اتفاقا خواب بوده حالا چی کار میکنی؟ به زندگیم ادامه میدم.و واقعیت رو میپذیرم. فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ .. . . . . . . .. . . . . . . . . . .. .شب خوابیدی و صبح بیدار میشی یهو میبینی به خودت برگ بستی یه انسان غار نشینی و تمام اتفاقا خواب بوده حالا چی کار میکنی؟ سوال:چرااین همه جواب دادندولی سپاس نکردند؟ خب اگرهمه اینجوری باشن مشکل نداردواحساس بدی هم نداری چون عادی هست. اماااااااااااااینجوری بشی بری سرکارچی میشه مثلاسوارمتروبشی اصلاکدوم اتفاقات رامیگی برگ بستن یا خواب ؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ خیلی با حاله چرخ درست میکنم با سنگ و چوب یه کلوپ دایناسور سواری راه میاندازم و دایناسور کرایه میدم و شرط بندی و اینا .... قایق درست میکنم و میرم امریکا رو کشف میکنم و میشم یانکی هرچی الماس و جواهره جمع میکنم کی به کیه اونا که نمی دونن ولی من که یه عمر خواب دیدم و میدونم چیه یه بانک مرکزی درست میکنم و اجناس مردم رو رد و بدل میکنم و بازار سیاه درست میکنم میشم پادشاه مردم خخخخخ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ خیلی با حاله چرخ درست میکنم با سنگ و چوب یه کلوپ دایناسور سواری راه میاندازم و دایناسور کرایه میدم و شرط بندی و اینا .... قایق درست میکنم و میرم امریکا رو کشف میکنم و میشم یانکی هرچی الماس و جواهره جمع میکنم کی به کیه اونا که نمی دونن ولی من که یه عمر خواب دیدم و میدونم چیه یه بانک مرکزی درست میکنم و اجناس مردم رو رد و بدل میکنم و بازار سیاه درست میکنم میشم پادشاه مردم خخخخخ همش بفکرپول درآوردنی مهندس یکم بیاتوخواب بخندیم ،خوشحال باشیم ....... مرسی مهندس که یادشون انداختی بانک مرکزی درست کنند:icon_razz:. ولی بایدبگم عزیزم سوالهای بعدیک پول خونه درست می شه که اسمشومیزارن بانک ملی بعد یکی ریسش میشه بنام خاوری پولهای مردم رو دودره می کنه (البته تنهانبوده) بعدازخواب بیدارشدم چه خوابی نه مهندس عزیز 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده