هوتن 15061 ارسال شده در 8 آذر، 2011 . . . . . . . . .. . . . . . . . . . .. .شب خوابیدی و صبح بیدار میشی یهو میبینی به خودت برگ بستی یه انسان غار نشینی و تمام اتفاقا خواب بوده حالا چی کار میکنی؟ 23
Neutron 60972 ارسال شده در 8 آذر، 2011 شروع میکنم به زمینه سازی دوباره برای انقلاب پارینه سنگی. :biggrin: 13
Ehsan 112349 ارسال شده در 8 آذر، 2011 بستگی داره در چه مرحله ای از تکامل قرار داشته باشم.... اگر همون مراحل اولیه باشه که خوب با جُفتم میریم بالای درخت، موز میخوریم، بچه مون هم اگر تو تنش شپش بود در میاریم و....... اگر مراحل جلوتر و نزدیک به مدنیت باشیم، کاری در خور همان زمان انجام میدیم...... بستگی به پیشینه آموزشی من داره، یا منظورت اینه که با عقل فعلی و دانش امروزی برگردم به عصر حجر؟ 15
NEGARi 9387 ارسال شده در 8 آذر، 2011 یه انسان غار نشین چه جوری میتونه یه همچین خوابهای پیشرفتهای ببینه؟؟؟؟؟؟؟ ما تو خواب چیزهایی میبینیم که تو بیداری شبیهش رو دیدیم! 9
Ehsan 112349 ارسال شده در 8 آذر، 2011 یه انسان غار نشین چه جوری میتونه یه همچین خوابهای پیشرفتهای ببینه؟؟؟؟؟؟؟ ما تو خواب چیزهایی میبینیم که تو بیداری شبیهش رو دیدیم! به قول میلاد که بهت میگفت نگاوری، اینجوری نیست..... آدم خیلی چیزهای تخیلی ممکنه تو خواب ببینه که نمونه اش را در دنیای واقعی ندیده. مثلا پرواز بدون هیچ وسیله ای، چون قدرت تخیل را نباید نادیده گرفت. مثلا من تو خواب یه موجودی شبیه اژدها دیدم، تو بیداری تا حالا اژدها ندیدم. 10
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 8 آذر، 2011 حالا صرف نظر از اینکه دیدن خوابی که هیچ ذهنیتی نسبت به اون نداری غیر ممکن به نظر میاد من از همین یه کوچولو دانشی که بشریت به وجود آورده استفاده میکردم تا به قدرت برسم. بعدش هم یه تکونی به سیر این تکامل میدادم. شاید یه کاری میکردم جهتش عوض شه. شاید یه کاری میکردم جلو بیفته. شاید هم یه کاری میکردم متوقف بشه. چون دنیای امروزی چندان هم جالب نیست. 8
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 8 آذر، 2011 به قول میلاد که بهت میگفت نگاوری، اینجوری نیست..... آدم خیلی چیزهای تخیلی ممکنه تو خواب ببینه که نمونه اش را در دنیای واقعی ندیده. مثلا پرواز بدون هیچ وسیله ای، چون قدرت تخیل را نباید نادیده گرفت. مثلا من تو خواب یه موجودی شبیه اژدها دیدم، تو بیداری تا حالا اژدها ندیدم. ولی مثلا هیچ انسانی از عصر هجر تا 100 سال پیش تلویزیون تو خواب ندیده. درسته؟ یا موبایل. 8
Ehsan 112349 ارسال شده در 8 آذر، 2011 ولی مثلا هیچ انسانی از عصر هجر تا 100 سال پیش تلویزیون تو خواب ندیده. درسته؟ یا موبایل. درباره کلیات قضیه بحث میکنیم، نه جزئیات....... برای همین میگم نمیشه دقیقا چیزهای امروزی را در گذشته دید. اما میتوان توهم زد و یک پیش بینی هایی از آینده کرد. 4
هوتن 15061 سازنده ارسال شده در 8 آذر، 2011 اقا شما چکار به امکانش دارین بقول علما محال ذاتی که نیست شما فرض مسئله رو قبول کن جواب این عالم ربانی رو بده دههه مثلا خود من اگه این اتفاق برام بیفته با توجه به خوابی که دیدم سریعا دنبال حوا میگشتم 11
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 8 آذر، 2011 اقا شما چکار به امکانش دارین بقول علما محال ذاتی که نیستشما فرض مسئله رو قبول کن جواب این عالم ربانی رو بده دههه مثلا خود من اگه این اتفاق برام بیفته با توجه به خوابی که دیدم سریعا دنبال حوا میگشتم از کجا میفهمیدی تو شوهر حوا هستی؟ مگه هابیل و قابیل کت و شلوار میپوشیدن؟ :biggrin: 3
NEGARi 9387 ارسال شده در 8 آذر، 2011 به قول میلاد که بهت میگفت نگاوری، اینجوری نیست..... آدم خیلی چیزهای تخیلی ممکنه تو خواب ببینه که نمونه اش را در دنیای واقعی ندیده. مثلا پرواز بدون هیچ وسیله ای، چون قدرت تخیل را نباید نادیده گرفت. مثلا من تو خواب یه موجودی شبیه اژدها دیدم، تو بیداری تا حالا اژدها ندیدم. خیلی ممنون واقعا! منظور من تخیل نبود منظورم چیزی مثل کامپیوتر حکومت وزیر ساعت و.... بود کی میتونه این همه تخیل خواب ببینه ما پرواز رو در بیداری تخیل میکنیم در خواب دوباره میبینیم 4
هوتن 15061 سازنده ارسال شده در 8 آذر، 2011 از کجا میفهمیدی تو شوهر حوا هستی؟ مگه هابیل و قابیل کت و شلوار میپوشیدن؟ :biggrin: فک کن حوا مادر جنیفر لوپز هم بوده به به برو پسر جان چشاتو درویش کن من با ننه حوا کلی پیام خصوصی داریم بزنیم:biggrin: 4
هوتن 15061 سازنده ارسال شده در 8 آذر، 2011 خیلی ممنون واقعا! منظور من تخیل نبود منظورم چیزی مثل کامپیوتر حکومت وزیر ساعت و.... بود کی میتونه این همه تخیل خواب ببینه ما پرواز رو در بیداری تخیل میکنیم در خواب دوباره میبینیم شما فرض ممکن شده حالا بگو چی کار میکنی؟ 3
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 8 آذر، 2011 فک کن حوا مادر جنیفر لوپز هم بوده به به برو پسر جان چشاتو درویش کن من با ننه حوا کلی پیام خصوصی داریم بزنیم:biggrin: :biggrin: اسپم نکن بگو ببینم هدفت از پرسش این سوال چه بود ما رو گذاشتی سر کار؟ :w00: 5
Ehsan 112349 ارسال شده در 8 آذر، 2011 خیلی ممنون واقعا! منظور من تخیل نبود منظورم چیزی مثل کامپیوتر حکومت وزیر ساعت و.... بود کی میتونه این همه تخیل خواب ببینه ما پرواز رو در بیداری تخیل میکنیم در خواب دوباره میبینیم خیلی ممنون برای چی؟ :JC_thinking: شما الان نمیتونی زندگی آدم در سایر کهکشان ها را تخیل کنی؟ مطمئنا اگر گذشتگاه ما تخیلی نداشتند، هیچوقت ما به این سطح امروزی نمیرسیدیم. اونکسیکه هواپیما را اختراع کرد، کلی تخیل کرده تا تونسته یک چیزی را عملی کنه. در مورد ساعت و.... هم همینطور. 5
NEGARi 9387 ارسال شده در 8 آذر، 2011 شما فرض ممکن شده حالا بگو چی کار میکنی؟ خوب از اول بگو کلا سوال فلسفی نیست سوال تخیلیه:yes: سعی میکردم از خوابم استفاده کنم زندگی رو راحتتر کنم:ydm47612zsesgift969 5
NEGARi 9387 ارسال شده در 8 آذر، 2011 خیلی ممنون برای چی؟ :JC_thinking: شما الان نمیتونی زندگی آدم در سایر کهکشان ها را تخیل کنی؟ مطمئنا اگر گذشتگاه ما تخیلی نداشتند، هیچوقت ما به این سطح امروزی نمیرسیدیم. اونکسیکه هواپیما را اختراع کرد، کلی تخیل کرده تا تونسته یک چیزی را عملی کنه. در مورد ساعت و.... هم همینطور. منکه منکر تخیل نیستم ولی کی میتونه مثلا ۲۵ سال زندگی امروز رو تو خواب تخیل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بله در یه حدی امکانش هست تو بیداری نه تو خواب 5
felorans666 12046 ارسال شده در 8 آذر، 2011 من اگه بودم، دوباره می گرفتم می خوابیدم تا یه خواب دیگه ببینم چون شاید تو خواب بعدی تو یه سیاره دیگه باشم یا هر جای دیگه...... 10
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 8 آذر، 2011 . .شب خوابیدی و صبح بیدار میشی یهو میبینی به خودت برگ بستی یه انسان غار نشینی و تمام اتفاقا خواب بوده حالا چی کار میکنی؟ سعی میکردم بیشتر از مغزم استفاده کنم تا کمتر اشتباه کنم مثلا نمونه اش همین تقلید کردنه بدون دلیل ... در ضمن حتما اون زمان چنتی هم هست از تجربیاتش استفاده میکنم 5
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری