رفتن به مطلب

خشونت علیه زنان

هوتن

ارسال های توصیه شده

خشونت علیه زنان مسئله ی دیروز و امروز نیست! :sigh:

خیلی از زنان کشورهای دنیا قیام کردن و وضعیتشون بهبود پیدا کرد.

زنان روزی حتی حق رای هم نداشتن چه برسه به اجازه ی کار یا خیلی چیزای دیگه! :icon_pf (34):

اما الان شاهد تغییرات خوبی هستیم.

به نظر من در دنیای امروزی این خود زنان هستند که اجازه میدن در حقشون ظلم بشه.

من زنانی رو دیدم که از شوهرشون حتی کتک میخورن اما وقتی بهشون میگی باید کاری کنند خود و رفتار خودشون رو مقصر می دونند ! :ws52:

زنانی رو دیدم که خودشون رو تحصیل کرده میدونند ولی قصه ی این جور مسائل که میاد وسط میگن زن باید مطیع شوهر باشه! :icon_pf (34):

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 100
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اختیار انسان وقتی معنی داره که طرف نصف عمرش رو اینجا تحت آموزه های دینی که دولت ترتیب میده صرف کنه و نصفش رو غرب. اونوقت میتونی بگی این آدم تصمیم گرفته. فکر کردی برای چی با هلی کوپتر ماهواره جمع میکنن؟ اینهمه هزینه واسه چیه؟

واسه اینکه طرف یک راه بیشتر برای انتخاب کردن نداشته باشه.

ببینید، شما درست میگی در کل....

اما ما هم در گذشته این چیزهارو تجربه کردیم، ما هم از اول نه اینترنتی داشتیم نه ماهواره ای نه غربی....

یکسری چیزها را آدم در جامعه میبینه و باید یک ذره تفکر هم بکنه پیرامون زندگی اطرافش.

آدم روبات نیست که یک عده برنامه ریزی اش کنند تا هر جور میخوان عمل کنه.

کسی اگر اینجوری باشه، باید براش تاسف خورد.

• Like 5
لینک به دیدگاه
ببینید، شما درست میگی در کل....

اما ما هم در گذشته این چیزهارو تجربه کردیم، ما هم از اول نه اینترنتی داشتیم نه ماهواره ای نه غربی....

یکسری چیزها را آدم در جامعه میبینه و باید یک ذره تفکر هم بکنه پیرامون زندگی اطرافش.

آدم روبات نیست که یک عده برنامه ریزی اش کنند تا هر جور میخوان عمل کنه.

کسی اگر اینجوری باشه، باید براش تاسف خورد.

آفرین. ولی اشتباه دیگرت اینجاست که فکر میکنی عوام قدرت تحلیل دارند. اگر عوام قدرت تحلیل داشتند که مشکل بشیریت حل میشد. چه برسه به مشکلات ما. اینها فقط خوراکی رو که دیگران ترتیب میدن مصرف میکنن. حالا اگر تنها یک خوراک داشته باشه فقط همون رو میخوره دیگه.

• Like 8
لینک به دیدگاه
کاری به جمله ی آخرت ندارم

حتی اگه پذیرش تمام این تحقیرها و ظلم ها از طرف ما زنها باشه و باعث تشدید این اخلاقها شده من فکر نمیکنم خیلی بشه الان دیگه کاریش کرد

حالا من یه سوال دارم ... که ترجیحا مردهای انجمن جوابمو بدن بهتره!

فرض کنید زنی به هر دلیلی تو چنگال همچین مردی گیر افتاده و فقط و فقط به خاطر بچه هاش داره ادامه میده

حتی سعی کرده خودشو بکشه و بعد دیده که بچه ها آواره میشن این کارو نکرده!! و کماکان داره با همچین مردی زندگی میکنه... ولی به چه قیمتی؟ از دست دادن تمام استعداد ها ش و طراوت و شادبی جوونی ش!!

به من بگین همچین زنی الان دیگه چه کار باید بکنه؟!

چاره ی این زندگی کوفتی چیه؟!

ساموئل بکت میگه، " آنگاه که خسته شدی، آنگاه که از پای در آمدی، مهم نیست. باز مقاومت کن، باز بجنگ و شکست بخور. این بار، اگر شکست بخوری شکست بهتری خواهی خورد."

اول اینکه وقتی توی زندگی کسی نباشی نمی تونی درموردش قضاوت کنی و نسخه بپیچی

دوم همیشه بهتر ین ابزار برای حل مشکلات ارامش و داشتن دیدی دل سوزانه منطقی و عادلانه است با نگرش انتقام جویانه و تلافی کردن فقط شرایط بدتر میشه باید امید داشت با مشکلات جنگید صبور بود ....

سوم طلاق شاید اخرین راه حل باشه

چهارم بعضی درد ها در گنحایش درک و فهم ما نمی گنجه خیلی سنگین و خرد کننده اند اونقد که نمیشه درموردشون حرف زد ادمی اگه مبتات شد فقط باید بسوزه و بسازه چون هیچ درمان قطعی ندارن

• Like 7
لینک به دیدگاه

در خشونت علیه زنان، 50 درصد خود زنان مقصرند و 50 درصد هم مردان......

زن باید تا حد امکان تحقیق کنه و فریب حرف های زیبای یک مرد را نخوره و مخصوصا به حرف پدرش در زمینه ازدواج گوش بده، زیرا مردها خودشان را بهتر میشناسند.

اما اگر زنی گیر مرد ناتویی افتاد، خوب واقعا ممکنه زجر بکشه.....

در خشونت علیه زنان 80 درصد مذاهب و حکومت ها مقصرند، 19درصد مردان و 1 درصد زنان

• Like 10
لینک به دیدگاه

عرف به شدت از قانون تاثیر میپذیره...قانون و حکومت دینی زنها رو بیچاره کرده

کم کم حق حیات هم دارن میگیرن اما

خشونت خود ما زنانیم که تمامی اینها را می پذیریم بی هیچ اعتراضی و آن کسی را هم که در میانمان به اعتراض بلند می شود با القاب زن فلان و بهمان به سخره می گیریم .

خشونت خود خودمانیم و از ماست که بر ماست

به شخصه بسیار دیدم مواردی که زنها از جهل و حماقت اگاهانه یا نا اگاهانه به خودشون هم ضربه میزنن

همیشه گفتم بازم میگم ما بیشترین ضربه رو از ناحیه خودی میخوریم...و واقعا از ماست که بر ماست

• Like 10
لینک به دیدگاه
در خشونت علیه زنان 80 درصد مذاهب و حکومت ها مقصرند، 19درصد مردان و 1 درصد زنان

این 80 درصد مذاهب چه جوری خودشو نشون میده؟

در غالب مرد یا زن؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

دقیقا این تاپیک چند وقت پیش ارسال شده با همین متن ولی چون موتور سرچ خرانه نمیتونم لینکو پیدا کنم

هوتن جان

• Like 6
لینک به دیدگاه
این 80 درصد مذاهب چه جوری خودشو نشون میده؟

در غالب مرد یا زن؟

در قالب مرد

ادم اول بود بعد حوا

محمد اونقدر زن داشت که وقت نمیکرد پیش همشون بخوابه.تو افسانه های مذاهب چند بار دیدیم که زن ها به مرد ها خیانت کردند.شراب به خاطر تجاوز یکی از اصحاب پیامبر به خواهر و مادرش حرام میشه.تعدد زنان امامان.پیامبران همشون مرد بودند.صحبت ادیان با مردان است.به صراحت در قران گفته شده که زنان در تملک مردان هستند و مردان حق زدن زنان را دارند.از کنیز صحبت شده که همان برده ی جنسی است.علی در نهج البلاغه نصیحت میکند زن چهارشانه ی سبزه رو بگیرید.و و و

زن به عنوان یه ابزار بوده.

حالا اگه یه گذر تاریخی بزنی میبینی که بزرگان ادیان(غیر از پیابران و برگزیدگان) مردان بوده اند.در اسلام اخوندها مرد هستند.امامان جمعه مرد هستند.در مسیحیت کشیش ها مرد هستند.پاپ مرد است.در ادیان دیگر همین گونه.

بعد افرادی که اومدند و ادیان رو تبلیغ کردند باز اکثرا مردان بوده اند.چرا؟زن ها موجوداتی احساساتی هستند.بر اساس اعتقادات مذهبی و پیشینیان و بعضا بالاجبار به این ادیان روی اورده اند.الان دیگه به خاطر اعتقادی که دارند فکر میکنند که درسته این روش

میدونم اسی.زن ها عقل دارن میتونن نپذیرن.اولا که اعتراض کردند و خسارت هم داده اند.بعضی خسته هستند.بعضی هنوز اعتراض میکنند.بعضی میترسند.چرا خسته هستند؟چون مردها و مذاهب و حکومت ها اینقدر جلوشون رو گرفتند که خسته شدند.از چی میترسند؟از حکومت.از مذاهب.از تو اسی.اره میترسند.از من.میدونی چرا؟چون ما مردیم.همین دلیل کافیست که بعضی زن ها از ما بترسند.چون ما زور داریم.

یه زن شب تو یه کوچه باشه.شما از اون کوچه رد بشی ممکنه احساس ترس کنه اسی.درسته تو فقط رد میشی و میری اما اون ممکنه به خاطر حضور تو مسیرش رو تغییر بد و راهش رو دورتر کنه.احساس امنیت ندارند اسی جان.

چرا اعتراضشون قوی نیست؟چون قدرتی ندارند.خیلی از مردهایی که حتی دم از برابری مرد و زن میزنند در عمل اینجوری نیستند.تو اداره های مثلا دیده میشه که یه مرد دوست نداره زیردست یه زن باشه.از یه زن دستور بگیره.

اسی درسته زن ها باید تلاش کنند.اما ما مردها نمیذاریم.

در تمام مسائل زن ها مراقبت میشن.باید حجابش رو رعایت کنه.به گفته ی دین.بعد دین ببین تا کجا فکرش رو کرده.من مرد رو گذاشته مامور.یه کلمه ی چندش اور به اسم غیرت هم درست شده که منو وا میداره که زن رو مجبور کنم حجابش رو رعایت کنه.فکر کن مثلا یه زن تو خونش چون برادر شوهرش هست باید روسری سرش کنه.تو خونه ی خودش.حالا این میگیم فامیل.یه مرد غریبه میاد تو خونه یه زن اونوقت اون زن که صاحب خونه هست باید روسری سرش کنه.

اسی تو وقتی میری خونه ی کسی که اونجا زن یا دختری زندگی میکنه و صاحب اونجاس مجبور میشه خودشو بپوشونه،روسری سرش کنه.چادر سرش کنه.چه حسی بهت دست میده؟میدونی من چه حسی بهم دست میده؟حس تجاوز.انگار دارم تجاوز میکنم.به حریم اون حانواده.اون فرد.منی که اونجا هیچ حقی ندارم فقط با حضورم باعث عذاب اون افراد میشم.

اسی من از مذهب متنفرم.باور کن هر اتفاقی رو بخوای ریشه ای بررسی کنی دست مذهب رو توش میبینی.باور کن

• Like 6
لینک به دیدگاه
دقیقا این تاپیک چند وقت پیش ارسال شده با همین متن ولی چون موتور سرچ خرانه نمیتونم لینکو پیدا کنم

هوتن جان

خوب ولی گویا برای کسایی که اینجا نظر دادن تازه بوده

• Like 2
لینک به دیدگاه

هوتن جان

میشه لطفا تاپیک رو پاک نکنید؟ممنون میشم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

یه زن شب تو یه کوچه باشه.شما از اون کوچه رد بشی ممکنه احساس ترس کنه اسی.درسته تو فقط رد میشی و میری اما اون ممکنه به خاطر حضور تو مسیرش رو تغییر بد و راهش رو دورتر کنه.احساس امنیت ندارند اسی جان.

این به خاطر جامعه است و اینکه مردان ایرانی خیلی حریص شده اند، برای همین میترسند در تاریکی از کنار من برای مثال رد بشن.....

خیلی بده. :sigh:

اسی تو وقتی میری خونه ی کسی که اونجا زن یا دختری زندگی میکنه و صاحب اونجاس مجبور میشه خودشو بپوشونه،روسری سرش کنه.چادر سرش کنه.چه حسی بهت دست میده؟میدونی من چه حسی بهم دست میده؟حس تجاوز.انگار دارم تجاوز میکنم.به حریم اون حانواده.اون فرد.منی که اونجا هیچ حقی ندارم فقط با حضورم باعث عذاب اون افراد میشم.

من هم نسبت به این قضیه اصلا حس خوبی ندارم.....

اما خیلی از زن ها با این دید، سریع موهاشون را میپوشانند که بنده یک آدم حریصی هستم که با دیدن مو تحریک میشم.

اتفاقا اینجا بیشتر توهین به من هست تا توهین به آن خانم.

زیرا او مرا موجودی هوس باز با آستانه تحریک بیش از حد پایین تصور کرده که اگر مویش را دیدم عنان از کف میدهم.

• Like 7
لینک به دیدگاه

زیرا او مرا موجودی هوس باز با آستانه تحریک بیش از حد پایین تصور کرده که اگر مویش را دیدم عنان از کف میدهم.

اره حرف قشنگی زدی

و بعد از مدتی برای بعضی خانمها این تصور غلط پیش میاد که خیلی جذابند و عموما اینگونه تفکر نتیجه اش میشه همین پیر دختر های اطرافمون

من با هر پیر دختری که ملاقات کردم جوری برخورد میکرد انگار من الان عاشق و واله و شیفته دیدن تار موی ایشونم و ایشونم زرنگ به من نشونش نمیدن

در حالیکه من یه لبخند یه دختر جوان رو که بوی معصومیت میده به اون عشوه های شتری کل پیر دخترای عالم عوض نمیکنم

و من الله التوفیق

شوال 1452 ه.ق

مکه مکرمه

سقط الاسلام هوتن خان بختیاری

• Like 6
لینک به دیدگاه
این به خاطر جامعه است و اینکه مردان ایرانی خیلی حریص شده اند، برای همین میترسند در تاریکی از کنار من برای مثال رد بشن.....

خیلی بده. :sigh:

من هم نسبت به این قضیه اصلا حس خوبی ندارم.....

اما خیلی از زن ها با این دید، سریع موهاشون را میپوشانند که بنده یک آدم حریصی هستم که با دیدن مو تحریک میشم.

اسی جان اولا اینکه اون زن مجبور هست این کار رو کنه.یا به خاطر اعتقادش ( مذهب به صورت مستقیم) یا از ترس رفتار مردش بعد از اینکه شما یا من از خونه رفتیم( مذهب از طریق مرد.میبین؟همه جا وجود داره)

عذاب اون زن من و ناراحت میکنه.

بعد من گفتم احساس میکنم که دارم تحاوز میکنم.درسته؟چه فردی تجاوز میکنه؟کسی که درک نداره.شعور نداره.شخصیت نداره.

یعنی: نفهم-بی شعور-بی شخصیت

اسی من که خوشم نمیاد تجاوز کنم که اون مثال رو زدم.خیلی بدتر از توهین هست.

حالا من یه ادم بد و چشم ناپاک رفتم یه جایی و خانمی که در ان خانه هست به خاطر اینکه فکر میکنه من فردی هستم متمدن و با شخصیت بدون حجاب و لباس باز اونجا ظاهر میشه.اما من سو استفاده میکنم.خب وقتی شما میری اونجا با وجود اینکه فردی هستی که به این مسائل توجه نمیکنی اما اون زن به خاطر تجربه ای که از من داشته دیگه نمیاد جلوی شما هم اونجوری ظاهر بشه و خودشو میپوشونه.شما اینجا نمیتونی بگی به شما توهین کرده.قرار نیست اون خانم جلو هم راحت باشه و همه رو امتحان کنه که.

دوست دارم اسی:icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه
اره حرف قشنگی زدی

و بعد از مدتی برای بعضی خانمها این تصور غلط پیش میاد که خیلی جذابند و عموما اینگونه تفکر نتیجه اش میشه همین پیر دختر های اطرافمون

من با هر پیر دختری که ملاقات کردم جوری برخورد میکرد انگار من الان عاشق و واله و شیفته دیدن تار موی ایشونم و ایشونم زرنگ به من نشونش نمیدن

در حالیکه من یه لبخند یه دختر جوان رو که بوی معصومیت میده به اون عشوه های شتری کل پیر دخترای عالم عوض نمیکنم

و من الله التوفیق

شوال 1452 ه.ق

مکه مکرمه

این ادبیات از شما بعید بود هوتن جان...پیر دختر و پیر پسر یعنی چی واقعا؟؟

در ضمن این دو موضع واقعا به هم ربطی نداشتن...وقتی قانون و سنت کاری میکنه که یه رن به هر دلیلی خودشو از دیدن مرد غریبه تو خونه خودش بپوشونه و مردا یا حس متجاوز بهشون دست میده یا حریص و شاکی میشن کجای این حرکت به خودشیفتگی و توهم جذابیت زن می انجامه؟؟

کلی در نظر بگیرید نه مواردی که فقط خودت دیدی....

• Like 7
لینک به دیدگاه
اره حرف قشنگی زدی

و من الله التوفیق

شوال 1452 ه.ق

مکه مکرمه

و این بار هم میبینیم که مقصر اصلی...

هیچ چیز بیشتر از دیدن افرادی مثل شما من رو خوشحال نمیکنه هوتن جان

(میگم هوتن من یه چیزی تو فکرمه نمیدونم درسته یا نه.شما اسمت حمید نبود؟!!)

• Like 3
لینک به دیدگاه

در ضمن این دو موضع واقعا به هم ربطی نداشتن...وقتی قانون و سنت کاری میکنه که یه رن به هر دلیلی خودشو از دیدن مرد غریبه تو خونه خودش بپوشونه و مردا یا حس متجاوز بهشون دست میده یا حریص و شاکی میشن کجای این حرکت به خودشیفتگی و توهم جذابیت زن می انجامه؟؟

فروغ جان من اطمینان دارم هوتن جان اون برداشت تو منظورش نبود

منظورش اینه که این سری مسائل باعث میشن این اتفاقات بیفته و بیشتر داشت شکایت میکرد که از دید زن ها همه ی مردان هوس باز هستند و شکایت از اینکه باهاش اینجور رفتار شده.

• Like 5
لینک به دیدگاه

اسی جان اولا اینکه اون زن مجبور هست این کار رو کنه.یا به خاطر اعتقادش ( مذهب به صورت مستقیم) یا از ترس رفتار مردش بعد از اینکه شما یا من از خونه رفتیم( مذهب از طریق مرد.میبین؟همه جا وجود داره)

خوب من هم دارم از اول همین رو میگم، باید تا جایی که میشه اون عوامل اجبار را از خودش دور کنه،مگر مردها را مجبور نکردند که لباس آستین بلند بپوشند و شلوار لی نپوشند و......

کی توجهی کرد؟ یه مدت اجراش کردن بعدا مجبور به تسلیم شدن.

اگر خانم ها همین سیاست را در برابر چادر داشتند، شاید وضعیت بهتر بود.

حجاب داشتن یک چیز شخصیه و کسی خواست میتونه داشته باشه، اما چادر از نظر من یک پوشش حکومتی و کاملا بی منطق و محدود کننده است.

الان پوشش چادر در امامزاده ها و اماکن مقدس اجباریه، یک خانم خیلی راحت میتونه نره، وقنی میره باید منتظر عواقب بعدیش هم باشه.....

زنان یک کم ترسو تر هستند، البته درسته عوامل ترس زیاده، اما نیاز به همت خودشان هم هست.

• Like 5
لینک به دیدگاه

پیر دختر و پیر پسر به کسانی میگن که از حدود 30 گذشتن و هنوز *** رو تجربه نکردن

و در توهمات 15 سالگی موندن که بر این توهمات شرایط فکری و سنی سن بالا هم افزون شده

علاوه بر اون این ناکامی جنسی باعث بروز رفتارهای مشترکی در اونها میشه

خوب میتونیم یه سرچ بزنیم با عنوان روانشناسی پیر دخترها یا پیر پسرها ببینیم چی میاد

پسرها معمولا خیلی وسواسی میشن و دخترها هم یه جور دیگه

بحث پوشوندن هم متفاوته بعضی خانمها خیلی وسواسی این کارو میکنن جوری که بیشتر باعث جلب توجه میشه

به نظر من حجاب یعنی کاری کنیم که جلب توجه نکنه

مثال

فرض کنید رفتیم کنار دریا تو مثلا تایلند همه با شورت و کرست خوابیدن زیر افتاب

بعد یهو یه خانمی با مقنعه و چادر بیاد تو این ساحل

مطمئن باش توجه همه رو جلب میکنه در حالیکه اگه مث بقیه باشه شاید اصلا کسی نگاشم نکنه

حجاب نسبیه

شما وقتی میری دهات باید پوشیه هم بزنی

وقتی تو شهری یه جور

اگه رفتی اروپا یه جور دیگه

مهم اینه که ادم یه ریختی نیاد بیرون که تابلو باشه

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...