هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ متن جالبی خوندم در مورد خشونت علیه زنان امیدوارم تکراری نباشه که اگر هم باشه تلنگری به مردها تا فکر کنند زخمی که نمی بینیم ... می دانید؟ خشونت همیشه یک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نیست. خشونت، تحقیر، آزار گاهی یک نگاه است. نگاه مردی به یقه ی پایین آمده ی لباس زنی وقتی که دولا شده و چایی تعارف می کند. نگاه برادری است به خواهرش وقتی در مهمانی بلند خندیده. نگاهی که ما نمی بیینیم. که نمی دانیم ادامه اش وقتی چشم های ما در مجلس نیستند چیست. ترسی است که ارام آرام در طول زمان بر جان زن نشسته خشونت بی کلام، بی تماس بدنی، مردی است که در را که باز می کند زن ناگهان مضطرب می شود، غمگین می شود. نمی داند چرا. در حضور مرد انگار کلافه باشد. انگار خودش نباشد. انگار بترسد که خوب نیست. که کم است. که باید لاغرتر باشد چاق تر باشد زیباتر باشد خوشحال تر باشد سنگین تر باشد ***ی تر باشد خانه دارتر باشد عاقل تر باشد. خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد. خشونت آن نقابی است که زن می زند به صورتش تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد. مرد می تواند زن را له کند بدون اینکه حتی لمس اش کند. بدون اینکه حتی بخواهد لهش کند. این ارث مردان است که از پدران پدرانشان بهشان رسیده خشونت، آزار، تحقیر امتداد همان "مادر ... ها، ... ها، خواهر ...ها، مادرش را فلان ها، عمه اش را بیسار"هایی است که به شوخی و جدی به هم و به دیگران می گوییم. خشونت، آزار، تحقیر همان "زن صفت، مثل زن گریه می کردی"هایی است که بچه هایمان از خیلی کودکی یاد می گیرند خشونت، آزار ، تحقیر ، پله های بعدی نردبانی هستند که پله ی اولش با فلانی و بیساری معاشرت نکن چون... فلان لباس را نپوش چون...است. چون هایی که اسمشان می شود " عشق". عشق هایی که می شوند ابزار کنترل. که منتهی می شوند به زنانی بی اعتماد به نفس، بی قدرت، غمگین، تحقیر شده، ترسان، وابسته، تهدید به ترک شده و شاید کتک خورده که فکر می کنند همه ی زخم هایشان از عشق است. که مرد عاشق زخم می زند و زخم بالاخره خوب می شود. خشونت توجیه آزار روحی، کلامی، جسمی، جنسی مردی است که مست است. مستی انگار عذر موجهی باشد برای ناموجه ترین رفتارها. می دانید؟ کتک بدترین نوع خشونت علیه زنان نیست. کبودی و زخم و شکستگی خوب می شوند. قدرت و شادابی و باور به خویشی که از زن در طول ماهها و سالها گرفته می شود گاهی هیچ وقت، هیچ وقت، ترمیم نمی شود خشونت دست سنگین پدری است که بر صورت دخترک 9 ساله اش بلند می شود اما هرگز فرود نمی آید. خشونت گردنکشی برادری است که نگاه پسرک معصوم همسایه را کور می کند و خواهر را ناامید می کند از عشق پاک و دیوار به دیوار همسایگی . خشونت آروغ زدن های شوهر است به جای دستت درد نکند برای دستپخت عالی یک صبح تا ظهر حبس شدن در آَشپزخانه . خشونت قانون نابرابر حق قیومیت پدربزرگی است که در فقدان پدر ، صاحب بلامنازع نوه ی دختری اش می شود بی اینکه حضور مادر در جایی دیده شده باشد. خشونت حق ارثی است که پس از مرگ پدر به تو داده می شود نیم آن چیزی که برادرت می گیرد و تازه منت بر سرت می گذارند که نان آور خانه ات دیگری است . خشونت خود ما زنانیم که تمامی اینها را می پذیریم بی هیچ اعتراضی و آن کسی را هم که در میانمان به اعتراض بلند می شود با القاب زن فلان و بهمان به سخره می گیریم . خشونت خود خودمانیم و از ماست که بر ماست 38 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ کاری به جمله ی آخرت ندارم حتی اگه پذیرش تمام این تحقیرها و ظلم ها از طرف ما زنها باشه و باعث تشدید این اخلاقها شده من فکر نمیکنم خیلی بشه الان دیگه کاریش کرد حالا من یه سوال دارم ... که ترجیحا مردهای انجمن جوابمو بدن بهتره! فرض کنید زنی به هر دلیلی تو چنگال همچین مردی گیر افتاده و فقط و فقط به خاطر بچه هاش داره ادامه میده حتی سعی کرده خودشو بکشه و بعد دیده که بچه ها آواره میشن این کارو نکرده!! و کماکان داره با همچین مردی زندگی میکنه... ولی به چه قیمتی؟ از دست دادن تمام استعداد ها ش و طراوت و شادبی جوونی ش!! به من بگین همچین زنی الان دیگه چه کار باید بکنه؟! چاره ی این زندگی کوفتی چیه؟! 17 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ کاری به جمله ی آخرت ندارمحتی اگه پذیرش تمام این تحقیرها و ظلم ها از طرف ما زنها باشه و باعث تشدید این اخلاقها شده من فکر نمیکنم خیلی بشه الان دیگه کاریش کرد حالا من یه سوال دارم ... که ترجیحا مردهای انجمن جوابمو بدن بهتره! فرض کنید زنی به هر دلیلی تو چنگال همچین مردی گیر افتاده و فقط و فقط به خاطر بچه هاش داره ادامه میده حتی سعی کرده خودشو بکشه و بعد دیده که بچه ها آواره میشن این کارو نکرده!! و کماکان داره با همچین مردی زندگی میکنه... ولی به چه قیمتی؟ از دست دادن تمام استعداد ها ش و طراوت و شادبی جوونی ش!! به من بگین همچین زنی الان دیگه چه کار باید بکنه؟! چاره ی این زندگی کوفتی چیه؟! مهریه اش چقده؟ 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ مهریه اش چقده؟ 250تاسکه تو بگو 1000 تا ... شخصیت خورد شده رو با چه قیمتی میتونی بند بزنی؟ 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ در خشونت علیه زنان، 50 درصد خود زنان مقصرند و 50 درصد هم مردان...... زن باید تا حد امکان تحقیق کنه و فریب حرف های زیبای یک مرد را نخوره و مخصوصا به حرف پدرش در زمینه ازدواج گوش بده، زیرا مردها خودشان را بهتر میشناسند. اما اگر زنی گیر مرد ناتویی افتاد، خوب واقعا ممکنه زجر بکشه..... 14 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ 250تاسکهتو بگو 1000 تا ... شخصیت خورد شده رو با چه قیمتی میتونی بند بزنی؟ 250 *500=125میلیون تومن خوب بستگی به شرایطش داره برا بعضیا خیلیه برا بعضیا پولی نیست اگه پولی نیست بگو طرفو نقره داغ کنه یه جورایی یه خونه ای مغازه ای چیزی بنام خودش کنه ردش کنه بره بعد غصه شوهر هم براش نخور کسی نبود برا خودم بسونش:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی چیزی توی گوشت و خون یه جامعه ای نفوذ کنه دیگه مبارزه باهاش یه تلاش کاملا مضاعف میطلبه... 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ کاری به جمله ی آخرت ندارمحتی اگه پذیرش تمام این تحقیرها و ظلم ها از طرف ما زنها باشه و باعث تشدید این اخلاقها شده من فکر نمیکنم خیلی بشه الان دیگه کاریش کرد حالا من یه سوال دارم ... که ترجیحا مردهای انجمن جوابمو بدن بهتره! فرض کنید زنی به هر دلیلی تو چنگال همچین مردی گیر افتاده و فقط و فقط به خاطر بچه هاش داره ادامه میده حتی سعی کرده خودشو بکشه و بعد دیده که بچه ها آواره میشن این کارو نکرده!! و کماکان داره با همچین مردی زندگی میکنه... ولی به چه قیمتی؟ از دست دادن تمام استعداد ها ش و طراوت و شادبی جوونی ش!! به من بگین همچین زنی الان دیگه چه کار باید بکنه؟! چاره ی این زندگی کوفتی چیه؟! والا کل این موضوع از پایه مشکل داره اینا از ابتدا مقصر رو زن و شوهری می دونن که با این وجود ادامه می دن و بهش دامن می زنن این جور مواقع باید خانواده رو بررسی کرد و درمان کرد! فقط یه شخص مقصر نیست که بشه گفت فقط زن یا مرد 12 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ هوتی جون چه متن خوبی بود داداش. دقیقا هیمین طوره که میگید. خشونت فقط کتک زدن و اینها نیست. خیلی از خشونتها و بدرفتاری هایی که امروزه از فرهنگ عرب و ضمیمه دین شده و در حق زنان اعمال میشه تحت عنوان خشونت تلقی نمیشه. تازه خیلی هاش ربطی به اون هم نداره. خیلی از رفتارهای فرهنگ غرب هم به نوعی خشونت به حساب میاد. ولی آنچیز که مسلمه اینه که آینده روشن تر از حال خواهد بود. 9 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ در خشونت علیه زنان، 50 درصد خود زنان مقصرند و 50 درصد هم مردان...... زن باید تا حد امکان تحقیق کنه و فریب حرف های زیبای یک مرد را نخوره و مخصوصا به حرف پدرش در زمینه ازدواج گوش بده، زیرا مردها خودشان را بهتر میشناسند. اما اگر زنی گیر مرد ناتویی افتاد، خوب واقعا ممکنه زجر بکشه..... دکتر جان پس نقش دولت و سیستم آموزشی و غیره و غیره چی میشه؟ 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ دکتر جان پس نقش دولت و سیستم آموزشی و غیره و غیره چی میشه؟ ببینید مهندس، نقش دولت و آموزش و....... در همان 50 درصد سهم مرد و زن مستتر است. وقتی ما میگیم 50 درصد خانم و 50 درصد آقا مقصره، یعنی این آقا و خانم دست پرورده اجتماع که الان به مرز ازدواج رسیده اند. نه اینکه دو موجود آک بند بدون هیچ پیشینه قبلی. 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ ببینید مهندس، نقش دولت و آموزش و....... در همان 50 درصد سهم مرد و زن مستتر است. وقتی ما میگیم 50 درصد خانم و 50 درصد آقا مقصره، یعنی این آقا و خانم دست پرورده اجتماع که الان به مرز ازدواج رسیده اند. نه اینکه دو موجود آک بند بدون هیچ پیشینه قبلی. خوب درست میفرمایید ولی من در مورد همین مسئولیت دولت در فرهنگ سازی و تربیت مردم یه اختلاف نظرهایی با شما دارم. چطوره که دولت از جیب خود مردم براشون هزار تا برنامه برای فرزانه مداری و دین گرایی و ... در قالب رسانه ملی و آموزش و پروش و چی و چی ترتیب میده ولی در این راه هیچکاری نمیکنه. بلکه تشویق به خشونت هم میکنه. مثلا نمیگه زنهاتون رو کتک بزنید ولی شیوه ای از زندگی رو ترویج میکنه که نهایتا به خشونت علیه زن منجر میشه. 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ خوب درست میفرمایید ولی من در مورد همین مسئولیت دولت در فرهنگ سازی و تربیت مردم یه اختلاف نظرهایی با شما دارم. چطوره که دولت از جیب خود مردم براشون هزار تا برنامه برای فرزانه مداری و دین گرایی و ... در قالب رسانه ملی و آموزش و پروش و چی و چی ترتیب میده ولی در این راه هیچکاری نمیکنه. بلکه تشویق به خشونت هم میکنه. مثلا نمیگه زنهاتون رو کتک بزنید ولی شیوه ای از زندگی رو ترویج میکنه که نهایتا به خشونت علیه زن منجر میشه. ببینید، حکومت کار خودش را میکنه، اما بسیاری از حرکاتش مورد قبول جامعه هست. مثلا با وجودیکه انتخاب پوشش کاملا یک مسئله شخصیه، اما زنانی که پوشش مد نظر حکومت یعنی چادر سیاه را انتخاب میکنند، اولین گام در جهت بردگی را بر میدارند. شاید شما بگی اینکه چیز معمولیه و ربطی نداره و...... اما خیلی ربط داره، این نشون میده زن ته دلش حرف های اینهارو در مورد یکسری چیزها باور داره پس اگر روزی بهش بگن شوهرت حق داره زن دیگری بگیره و تو نباید اعتراض کنی، اعتراض چندانی نخواهد کرد. برای همین میگم در قضیه خشونت علیه زنان،خودشان هم مقصرند. 7 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ خشونت این است که وقتی همین تاپیکو تو یه فروم دیگه یه خانم زده بود همه جبهه گیری کردن بر علیه اش ولی وقتی یه اقا میزنه همه موافقن:girl_in_dreams::biggrin: 12 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ ببینید، حکومت کار خودش را میکنه، اما بسیاری از حرکاتش مورد قبول جامعه هست. مثلا با وجودیکه انتخاب پوشش کاملا یک مسئله شخصیه، اما زنانی که پوشش مد نظر حکومت یعنی چادر سیاه را انتخاب میکنند، اولین گام در جهت بردگی را بر میدارند. شاید شما بگی اینکه چیز معمولیه و ربطی نداره و...... اما خیلی ربط داره، این نشون میده زن ته دلش حرف های اینهارو در مورد یکسری چیزها باور داره پس اگر روزی بهش بگن شوهرت حق داره زن دیگری بگیره و تو نباید اعتراض کنی، اعتراض چندانی نخواهد کرد. برای همین میگم در قضیه خشونت علیه زنان،خودشان هم مقصرند. شما به یک بعد از خشونت توجه نکردی داش اسی. اولا اینکه اون دسته از زنان همه جامعه نیستن. خیلی ها به این چادر که شما مثال زدید اعتقادی ندارن. پس اینها به خاطر اجباری که حکومت روا داشته مجبورن حجاب رو رعایت کنن. و مطلب بعدی اینکه همون زن چادری هم که چادری زائیده نشده. یک سیستم شستشوی مغزی از سنین کودکی رو مغزش کار کرده که الان چادری شده دیگه. ما با درست یا غلط بودنش کاری نداریم و البته مسئله حجاب یه مقدار جنجال برانگیزه. کاش یه مثال دیگه میزدی. 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ خشونت این است که وقتی همین تاپیکو تو یه فروم دیگه یه خانم زده بود همه جبهه گیری کردن بر علیه اش ولی وقتی یه اقا میزنه همه موافقن:girl_in_dreams::biggrin: اونطوری هم بخواهید نگاه کنید اگه یک آقا در مظلوم جلوه دادن جنس خودش هر مطلبی ارسال کنه خانم ها جبهه میگیرن ولی برعکسش اینطوری نیست. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ شما به یک بعد از خشونت توجه نکردی داش اسی. اولا اینکه اون دسته از زنان همه جامعه نیستن. خیلی ها به این چادر که شما مثال زدید اعتقادی ندارن. پس اینها به خاطر اجباری که حکومت روا داشته مجبورن حجاب رو رعایت کنن. و مطلب بعدی اینکه همون زن چادری هم که چادری زائیده نشده. یک سیستم شستشوی مغزی از سنین کودکی رو مغزش کار کرده که الان چادری شده دیگه. ما با درست یا غلط بودنش کاری نداریم و البته مسئله حجاب یه مقدار جنجال برانگیزه. کاش یه مثال دیگه میزدی. اتفاقا مسئله حجاب چادر مهمترین رکنه تو سری خور بودنه.....اونهم به همین شکلی که مثال زدم. اینکه یک زنی اجازه بده مردی برایش الگوی پوششی را برگزیند، اولین گام او در جهت خشونت علیه خودش است..... حالا این اجازه دادن زن به تصمیم گیری مرد برای او، ناشی شستشوی مغزی یا هرچی میخواد باشه. مردی هم که دست روی زنش بلند میکنه، ناشی از یکسری عقده هایی داره. با این اوصاف ما باید همه چیز را بندازیم گردن محیط و گذشته و اختیار فعلی انسان را نفی کنیم. 8 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ اتفاقا مسئله حجاب چادر مهمترین رکنه تو سری خور بودنه.....اونهم به همین شکلی که مثال زدم. اینکه یک زنی اجازه بده مردی برایش الگوی پوششی را برگزیند، اولین گام او در جهت خشونت علیه خودش است..... حالا این اجازه دادن زن به تصمیم گیری مرد برای او، ناشی شستشوی مغزی یا هرچی میخواد باشه. مردی هم که دست روی زنش بلند میکنه، ناشی از یکسری عقده هایی داره. با این اوصاف ما باید همه چیز را بندازیم گردن محیط و گذشته و اختیار فعلی انسان را نفی کنیم. اختیار انسان وقتی معنی داره که طرف نصف عمرش رو اینجا تحت آموزه های دینی که دولت ترتیب میده صرف کنه و نصفش رو غرب. اونوقت میتونی بگی این آدم تصمیم گرفته. فکر کردی برای چی با هلی کوپتر ماهواره جمع میکنن؟ اینهمه هزینه واسه چیه؟ واسه اینکه طرف یک راه بیشتر برای انتخاب کردن نداشته باشه. برای اینکه صرفا یک فرهنگ رو ببینه و بشناسه و همون یه دونه رو انتخاب کنه. درگذر از خودت که به همه منابع دست پیدا کردی و خودت با توجه به شناخت از خیلی از مکاتب تصمیم میگیری.درصد بالایی از مردم همین الان فکر میکنن آمریکا یک کشوریه که جز کشت و کشتار هیچ عمل دیگه ای در این کشور رخ نمیده. اینجاست که تقصیرها به گردن دول میفته. 7 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ 250 *500=125میلیون تومنخوب بستگی به شرایطش داره برا بعضیا خیلیه برا بعضیا پولی نیست اگه پولی نیست بگو طرفو نقره داغ کنه یه جورایی یه خونه ای مغازه ای چیزی بنام خودش کنه ردش کنه بره بعد غصه شوهر هم براش نخور کسی نبود برا خودم بسونش:girl_blush2: طرف حرفش خیلی برو داره... اصلا حرف طلاقو نزن چون نمیشه واقعا هیچ راه معقول تری به ذهنت نرسید!؟ 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ والا کل این موضوع از پایه مشکل دارهاینا از ابتدا مقصر رو زن و شوهری می دونن که با این وجود ادامه می دن و بهش دامن می زنن این جور مواقع باید خانواده رو بررسی کرد و درمان کرد! فقط یه شخص مقصر نیست که بشه گفت فقط زن یا مرد آره قبول دارم بهار که از پایه مشکل داره ولی اتفاقیه که افتاده! خیلی دوست دارم یه راه حل پیدا کنم براشون چون زن این خونواده دیگه داره ازبین میره از نظر خانواده چی رو باید بدونی بپرس بگم حتی یه درمان موقتی هم بشه پیدا کرد خوبه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده