Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ حالتی را تصور کنید در ایران، که در آن تعداد خانم ها چند برابر تعداد آقایون بشه، مثلا به ازای هر یک آقا، چهار خانم وجود داشته باشه ... فکر کنید در این زمان، مجلس وقت، قانونی رو تصویب میکنه که طبق این قانون، آقایون باید 3 زن داشته باشند . ( اجرا کردن این قانون کاملا اجباری است) در این حالت عکس العمل خانم ها چگونه خواهد بود؟؟؟؟؟!!!!! آیا تاب و تحمل این وضع را دارند؟ نظرتان چیست؟؟؟!!! دوستان خواهشاً نگید امکان نداره این حالت پیش بیاد و .... گفتم فقط تصور کنید، با تشکر 6 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ محالهههههههههههه به نظر من هر خانمی که حاضر میشه زن دوم و یا سوم و ... یک مرد بشه یه احمق به تمام معناست... حتی اگه در بدترین وضعیت زندگی کنه به نظر من بازم احمقه... یه زن به اندازه یک مرد قدرت داره تا زندگی خودشو به خوبی و خوشی بگذرونه ... نه اینکه تو سری بخوره و حاضر بشه بخاطر یه لقمه نون زن یه مرد زن دار بشه :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ اگر 4 مرد حاضر باشند شوهر 1 زن شوند ، زن ها هم حاضر میشوند 5 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ اگر 4 مرد حاضر باشند شوهر 1 زن شوند ، زن ها هم حاضر میشوند :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ محالهههههههههههه به نظر من هر خانمی که حاضر میشه زن دوم و یا سوم و ... یک مرد بشه یه احمق به تمام معناست... حتی اگه در بدترین وضعیت زندگی کنه به نظر من بازم احمقه... یه زن به اندازه یک مرد قدرت داره تا زندگی خودشو به خوبی و خوشی بگذرونه ... نه اینکه تو سری بخوره و حاضر بشه بخاطر یه لقمه نون زن یه مرد زن دار بشه :icon_razz: خب فکر کنید اجباره، ینی قانونی وضع شده که مرد حتما باید حداقل 3 تا زن بگیره، شما ترجیح میدی تا آخر عمرت مجرد بمونی؟ اگر 4 مرد حاضر باشند شوهر 1 زن شوند ، زن ها هم حاضر میشوند یک زن نمیتونه 4 تا شوهر داشته باشه، دلیلشم بر اساس دینی یا از رو تعصب و ... نیس، خیلی ساده است، گذشته از غیرت و تعصبات مردانه، نمیشه فهمید بچه واس کیه 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ خب فکر کنید اجباره، ینی قانونی وضع شده که مرد حتما باید حداقل 3 تا زن بگیره، شما ترجیح میدی تا آخر عمرت مجرد بمونی؟ یک زن نمیتونه 4 تا شوهر داشته باشه، دلیلشم بر اساس دینی یا از رو تعصب و ... نیس، خیلی ساده است، گذشته از غیرت و تعصبات مردانه، نمیشه فهمید بچه واس کیه آزمایش دی ان آ 3 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ خب فکر کنید اجباره، ینی قانونی وضع شده که مرد حتما باید حداقل 3 تا زن بگیره، شما ترجیح میدی تا آخر عمرت مجرد بمونی؟ NO0O0O0OO0:3384s: مگه مجردی چشه ؟:1111: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ حالتی را تصور کنید در ایران، که در آن تعداد خانم ها چند برابر تعداد آقایون بشه، مثلا به ازای هر یک آقا، چهار خانم وجود داشته باشه ...فکر کنید در این زمان، مجلس وقت، قانونی رو تصویب میکنه که طبق این قانون، آقایون باید 3 زن داشته باشند . ( اجرا کردن این قانون کاملا اجباری است) در این حالت عکس العمل خانم ها چگونه خواهد بود؟؟؟؟؟!!!!! آیا تاب و تحمل این وضع را دارند؟ نظرتان چیست؟؟؟!!! دوستان خواهشاً نگید امکان نداره این حالت پیش بیاد و .... گفتم فقط تصور کنید، با تشکر من به شخصه با دست های خودم رئیس مجلس و تمام نمایندگان مجلس رو می کشم عواقب: 1. اعتراض همه جانبه ی زنان ایران 2. اعتراض خود مردها، چون شکم یکی رو به زور سیر می کنن، تازه کی می تونه خرج 4 تا زن رو یه جا بده ؟؟؟؟؟!!!!!! 3. اعتراض زنان نمایندگان مجلش و رئیس مجلس و رئیس جمهور و ره 4. به احتمال زیاد دیگه هیچ مردی جرئت نکنه ازدواج کنه، چون باید یه جا 4 تا بگیره اگه همچین وضعی پیش بیاد مطمئنا از ایران می رم........ هیچ زنی حاضر نمی شه شوهرشو با کسی قسمت کنه 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ یک زن نمیتونه 4 تا شوهر داشته باشه، دلیلشم بر اساس دینی یا از رو تعصب و ... نیس، خیلی ساده است، گذشته از غیرت و تعصبات مردانه، نمیشه فهمید بچه واس کیه غیرت و تعصبات مردانه هنجار هایی هستن که در طول زمان خود ما ایجادشون کردیم و در طول زمان هم میشه از بین بره ، مثل بعضی فرهنگ های غربی یا تو همین ایران باستان که ازدواج با محارم مرسوم بوده پدر بچه هم از آزمایش DNA میشه مشخص کرد 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ حالتی را تصور کنید در ایران، که در آن تعداد خانم ها چند برابر تعداد آقایون بشه، مثلا به ازای هر یک آقا، چهار خانم وجود داشته باشه ...فکر کنید در این زمان، مجلس وقت، قانونی رو تصویب میکنه که طبق این قانون، آقایون باید 3 زن داشته باشند . ( اجرا کردن این قانون کاملا اجباری است) در این حالت عکس العمل خانم ها چگونه خواهد بود؟؟؟؟؟!!!!! آیا تاب و تحمل این وضع را دارند؟ نظرتان چیست؟؟؟!!! دوستان خواهشاً نگید امکان نداره این حالت پیش بیاد و .... گفتم فقط تصور کنید، با تشکر کدوم پسری خودشو تو همچین قید و بندی قرار میده؟ یه زن که میگیری به چهار میخ کشیده میشی چه برسه 4 تا احتمالا همون هم جنس گرایی پیش بیاد و کسی ازدواج نکنه 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ حالتی را تصور کنید در ایران، که در آن تعداد خانم ها چند برابر تعداد آقایون بشه، مثلا به ازای هر یک آقا، چهار خانم وجود داشته باشه ...فکر کنید در این زمان، مجلس وقت، قانونی رو تصویب میکنه که طبق این قانون، آقایون باید 3 زن داشته باشند . ( اجرا کردن این قانون کاملا اجباری است) در این حالت عکس العمل خانم ها چگونه خواهد بود؟؟؟؟؟!!!!! آیا تاب و تحمل این وضع را دارند؟ نظرتان چیست؟؟؟!!! دوستان خواهشاً نگید امکان نداره این حالت پیش بیاد و .... گفتم فقط تصور کنید، با تشکر خود اون آقایون مجلسی توسط همسرانشان ترور می شوند کار به مراحل بعدی نمی رسه قانون لغو می شه 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ آزمایش دی ان آ وقتی چنتاشون با هم مخلوط شه، مگه بازم دی ان آ جواب میده؟ NO0O0O0OO0:3384s:مگه مجردی چشه ؟:1111: اگه چاره دیگه ای جز ازدواج با سه تا حوو نداشته باشی، فک نکنم مجرد بمونی من به شخصه با دست های خودم رئیس مجلس و تمام نمایندگان مجلس رو می کشم عواقب: 1. اعتراض همه جانبه ی زنان ایران 2. اعتراض خود مردها، چون شکم یکی رو به زور سیر می کنن، تازه کی می تونه خرج 4 تا زن رو یه جا بده ؟؟؟؟؟!!!!!! 3. اعتراض زنان نمایندگان مجلش و رئیس مجلس و رئیس جمهور و ره 4. به احتمال زیاد دیگه هیچ مردی جرئت نکنه ازدواج کنه، چون باید یه جا 4 تا بگیره اگه همچین وضعی پیش بیاد مطمئنا از ایران می رم........ هیچ زنی حاضر نمی شه شوهرشو با کسی قسمت کنه به عواقب این موضوع کاری نداریم، چون اصلا امکان پذیر نیست تا بخواهیم بهش فکر کنیم، فقط عکس العملتون مهمه ، که اونم بعیده بتونید دست به قتل بزنید، همون مجردی بهتره :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی چنتاشون با هم مخلوط شه، مگه بازم دی ان آ جواب میده؟ چه ربطی داره ؟ 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ چه ربطی داره ؟ مگه ترکیب نمیشه؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ مگه ترکیب نمیشه؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 نه ! یک اسپرم و یک تخمک اولا همزمان که خانومه با 4 نفر نیست اسپرم ها هم که مخلوط نمیشه به فرض محال اگه هم باشه فقط احتمال داره از یکی از اونا بچه دار شه که دی ان ا مشخص میکنه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی چنتاشون با هم مخلوط شه، مگه بازم دی ان آ جواب میده؟ 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ نه !یک اسپرم و یک تخمک اولا همزمان که خانومه با 4 نفر نیست اسپرم ها هم که مخلوط نمیشه به فرض محال اگه هم باشه فقط احتمال داره از یکی از اونا بچه دار شه که دی ان ا مشخص میکنه و این عکس از این بزرگترین اتفاق دنیاست 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ تنظیم 14 شدم :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
sara.goli 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ : تعجب برا طرح سوال اما تا به الان من به این نتیجه رسیدم که ادما خودشونو خوب به شرایط وقف میدن.... و با فرض اینکه هر مردی 4تا زن بگیره ... بعد از مدتی عملی می شه اون موقعه خانوما سره اول دومی رقابت میکنن.... :icon_pf (34): اما زهی خیال باطل... اقایون تو یه دونشم موندن وای بهحاله 4تا لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ توضیح بدم؟ جنابعالی هر روز (اگه اشتباه نکنم ) 1 میلیون اسپرم تولید میکنی ، و هر زن هر ماه 1 تخمک ، بعد از این چندین میلیون اسپرم فقط یکیش به درون تخمک نفوذ میکنه و بعد بلافاصله جداره تخمک سفت میشه و مانع از نفوذ بقیه اسپرما میشه و این میشه یک سلول و اینا و نی نی به دنیا میاد ، به همین دلیل روانشناسا میگن هروقت احساس پوچی کردین به این فکر بکنین که این شما بودین که از بین چند میلیون اسپرم به تخمک راه پیدا کردین :ws3: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده