رفتن به مطلب

شما هم مردار خوارید؟

Abolfazl_r

شما هم مردار خوارید؟  

40 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. شما هم مردار خوارید؟

ارسال های توصیه شده

فرناز جان این انجمن گیاهخواری سایتی چیزی داره که بدی به ما بیشتر اشنا بشیم؟

.شاید ماهم مشتاق شدیم:ws37:

داریم گیاهخوار جذب میکنیم. :(87):

شما برای شروع به نظرم این کتاب فواید گیاهخواری رو بخونید خیلی خوبه. تو اون انجمن من ثبت نام هم کردم ولی سردرگم شدم. اول یه سری مطالب رو بخونید بهتره.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 95
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من تو فکرشم که یه تاپیک تو بخش آشپزخونه نواندیشان بزنم تا بچه ها غذاهای سبزشون رو اونجا به هم یاد بدن...موافقید؟

بزنم تاپیکو؟ :ws3:

آره ایده خوبیه. اگه تعدادمون زیاد شه شاید بتونیم یه زیرتالار باز کنیم. :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

چرا آخه؟ مگه گیاه ها موجود زنده نیستن؟ مگه مثل من و شما نفس نمیکشن؟ مگه مثل من و شما غذا نمیخورن؟ زندگی نمیکنن؟ تولید مثل نمیکنن؟

اگه اینجوریه پس کلا غذا خوردن انسانو باید به موجودات بی جان محدود کرد :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من تو فکرشم که یه تاپیک تو بخش آشپزخونه نواندیشان بزنم تا بچه ها غذاهای سبزشون رو اونجا به هم یاد بدن...موافقید؟

بزنم تاپیکو؟ :ws3:

بزن تاپیکو :w16:

آره ایده خوبیه. اگه تعدادمون زیاد شه شاید بتونیم یه زیرتالار باز کنیم. :a030:

فرناز از غذاهاش تعریف کرد هوس کردم خو :4chsmu1:

برا جاهایی مث خوابگاه هم که دستمون به گوشت نمیرسه:icon_pf (34): باید خوب باشه :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

امین202 بزن تاپیکو:ws50:

فرناز جون یه سوال: تو لازانیا بجای گوشتو کالباس چی میریزی؟:ws52:

یه سوال دیگه: خوردن آش رشته و میوه و....هم جزء گیاهخواری میشن؟ :ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من خیلی علاقه دارم که اینکارو بکنم...ولی خوب دست و بالم تو زندگی دانشجویی خیلی بسته ست!! :icon_pf (34):

حالا بگذریم، با این کا موافقم، هر کس یه سلیقه و ضائقه ای داره...بین افراد گیاهخوارم هر کس به یه دلیلی به این سمت کشیده میشه ، و وقتی ادامه میدن دیگه کلا ضائقه شون برمیگرده، و هیچ ایرادی هم نداره. فقط به شرط داشتن یه برنامه غذایی مناسب که بتونه همه نیازهای بدن و پیش بینی کرد. نخوردن گوشت در این صورت هیچ مشکلی پیش نمیاره، باور کنید:ws51:

ولی اینکه میخواید همدیگه رو قانع کنید که آقا گوشت خواری بده، اونیکی میگه گیاهخواری بده ، اشتباس.

این فقط به سلیقه ی آدما برمیگرده ، میشه گوشت هم خورد و سالم و سرحال بود....باز هم با یک رژیم غذایی مناسب.

بعدم اینکه آدما نه گوشتخوار آفریده شدن نه گیاهخوار..انسان همه چیزخواره، مثل مرغ و ....!!

پس سعی نکنید هم و متقاعد کنید... گیاهخواری فوایدی داره و مشکلاتی رو از بین میبره....که اگه اون مشکلات رو در خودتون میبینید ، میتونید از این رژیم استفاده کنید:w12:

• Like 6
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
امین202 بزن تاپیکو:ws50:

فرناز جون یه سوال: تو لازانیا بجای گوشتو کالباس چی میریزی؟:ws52:

یه سوال دیگه: خوردن آش رشته و میوه و....هم جزء گیاهخواری میشن؟ :ws52:

اینم تاپیک:

انواع غذاهای گیاه خواران

به کاربرانی که از پست اول تشکر کردن هم اطلاع رسانی شد...حالا ببینم چی تو چنته دارید!:ws3:

میگم ابوالفضل...این تاپیکم لینک کن به پست اولت...دمت گرم....:w02:

لینک به دیدگاه

من غذاهاي بدون گوشت رو اصلا دوست ندارم حتي پر طرفدارهاش مث كشك بادمجود رو. تصور گياهخواري هم برام عذاب آوره.

مرده خوري چيه با گوشت كيلويي 16-17 تومن. هيچ پلنگي واسه يه كيلو گوشت انقدر نميدوه!

• Like 4
لینک به دیدگاه

من هیچ چیزی رو به جز پیاز سرخ کرده از برنامه غذاییم حذف نمیکنم

کم میخورم همیشه میخورم همه چیزم میخورم حتی اگه همون جوجه ای که خودم پرورشش دادم ودوستش داشتم!

درضمن به تکامل ربطی نداره که اگه داشت ادمای مناطق مختلف طبق منابع دردسترس غذاییشون درطی قرنها باید مثل یه سری حیوونات کلا تغییر فاز میدادن!

اما مصرف کنترل شده گوشت به دلیل نوع بافتش ونحوه هضمش برای بدن خیلی خوبه وخوب پختن(امان از دست دخترای امروزری)هنریه که باید واقعا بهش توجه زیادی بشه

به سلیقه وانتخاب گیاه خوارا هم احترام میزارم بالاخره اون میخواد بخوره من که نه!دی:

ولی خداییش این جمله خیلی باحال بود

با گوشت كيلويي 16-17 تومن. هيچ پلنگي واسه يه كيلو گوشت انقدر نميدوه!
  • Like 5
لینک به دیدگاه

ولی جدای از این همه دلایل که برای گیاهخواری آوردن بچه ها!

من هنوزم نگرفتم کمبود موادی مثل آهن که منبعش گوشت قرمزه و جیگر و مرغ چجوری جبران میشه؟(علی الخصوص برای خانوما که آهن واقعا لازمه)یا همون ید که گفتم!!!!!!!!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه
ولی جدای از این همه دلایل که برای گیاهخواری آوردن بچه ها!

من هنوزم نگرفتم کمبود موادی مثل آهن که منبعش گوشت قرمزه و جیگر و مرغ چجوری جبران میشه؟(علی الخصوص برای خانوما که آهن واقعا لازمه)یا همون ید که گفتم!!!!!!!!!!

به پست اول مراجعه کنید دو تا منبع در این خصوص اضافه شد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام.

از اینکه اجساد حیوانات رو میخورم حس زیاد خوبی ندارم. چند سال پیش حدود یک ماه گیاهخواری رو تجربه کردم و شاهد تغییرات فیزیولوژیک خوبی در بدنم بودم. خواب بهتری داشتم. سبک و سر و حال بودم. احساس میکردم صبورتر شدم و اون پرخاشگری که همیشه موجب آزار دیگران میشد رو در وجودم کم کردم. حالا شاید تلقین بوده ولی قطعا تاثیراتی رو هم به همراه داشته. البته چون تصمیم جدی نداشتم بیشتر خام خواری کردم. ولی متاسفانه به خاطر شرایط کاری و زندگی نتونستم ادامه بدم و دوباره به خوردن اجساد حیوانات رو آوردم.:icon_pf (34):

ولی اگه بشه میخوام دوباره شروع کنم و این بار با اراده قوی و به طور جدی! :a030:

حالا میخوام ببینم کسی تو این فروم گیاهخوار هست تا تجربه هاشو در اختیار ما قرار بده. یا اصلا کسی پیدا میشه که دوست داشته باشه گیاهخواری کنه تا با هم این نهضت رو شروع کنیم؟

و اگه نظری پیرامون این موضوع دارید ارائه بفرمایید. :ws37:

اینم تاپیک امین در خصوص غذاهای گیاهخوارن: انواع غذاهای گیاه خواران http://noandishaan.com/forums/showthread.php?p=707404#post707404

اینم لینک دانلود یه کتاب در این زمینه. http://www.noandishaan.com/forums/group.php?do=discuss&group=&discussionid=393

:4564:

وای منم از گوشت و مرغ و ماهی حالم بهم میخوره :84eb3ampc0vsywihe0i

تو خونه تا وقتی کوچیک بودم سرمو کلا میذاشتن تو غذاها به صورت ریز ریز به خوردم میدادن الانم با کلی داد و بیداد میخورم چندشم میشه از بوشون یا از اینکه دارم جنازه میخورم:ws27: یاد اون مرغه میفتم ازون روزیم که وارد دانشگاه شدم اوضاعم بدتر شده چون خبر دارم تو روده مثلا همون ماهی سفید که همه با عشق میخورنش چه انگلهایی زندگی نمیکنن یا تو ماهیچه گاو چه انگل هایی که پیدا نمیشه و این خیلی برام بده:icon_pf (34):

ولی خوب به خاطر خونوادم و به خاطر سلامتیم ناچارم بخورم:w888: یادتون باشه هیچ چیزی جای پروتئین حیوانی رو نمیتونه بگیره ولی اگه تصمیم دارید گیاه خواری کنید حتما دنبال یه رژیم اصولی باشید تا پروتئین رو دریافت کنید مثلا با مصرف سویا و قارچ اونم به صورت روزانه برای دریافت پروتئین و گرنه کم خونی و عواقب خیلی بدی داره

ولی به عنوان یه دوستی که 2 سال میکروب شناسی خونده خام خاری به نظرم بدترین کار روی زمینه بدترین بیماریهارو میاره چون 90درصد از غذا هایی که ما میخوریم با پخته شدن میکروباش از بین میره

مففخ باشید:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
:4564:

وای منم از گوشت و مرغ و ماهی حالم بهم میخوره :84eb3ampc0vsywihe0i

تو خونه تا وقتی کوچیک بودم سرمو کلا میذاشتن تو غذاها به صورت ریز ریز به خوردم میدادن الانم با کلی داد و بیداد میخورم چندشم میشه از بوشون یا از اینکه دارم جنازه میخورم:ws27: یاد اون مرغه میفتم ازون روزیم که وارد دانشگاه شدم اوضاعم بدتر شده چون خبر دارم تو روده مثلا همون ماهی سفید که همه با عشق میخورنش چه انگلهایی زندگی نمیکنن یا تو ماهیچه گاو چه انگل هایی که پیدا نمیشه و این خیلی برام بده:icon_pf (34):

ولی خوب به خاطر خونوادم و به خاطر سلامتیم ناچارم بخورم:w888: یادتون باشه هیچ چیزی جای پروتئین حیوانی رو نمیتونه بگیره ولی اگه تصمیم دارید گیاه خواری کنید حتما دنبال یه رژیم اصولی باشید تا پروتئین رو دریافت کنید مثلا با مصرف سویا و قارچ اونم به صورت روزانه برای دریافت پروتئین و گرنه کم خونی و عواقب خیلی بدی داره

ولی به عنوان یه دوستی که 2 سال میکروب شناسی خونده خام خاری به نظرم بدترین کار روی زمینه بدترین بیماریهارو میاره چون 90درصد از غذا هایی که ما میخوریم با پخته شدن میکروباش از بین میره

مففخ باشید:ws3:

مرسی از توضیحات خوبتون. :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

عید قربون که داشتن گوسفندمون رو میکشتن،

داشتم به این فکر میکردم که چرا ما آدما جون یه جاندار رو میگیریم واسه سیر کردن شکممون؟!

اونم مثل ما حق زندگی داره،

میکشیمش دردش میاد، میترسه...

من که نتونستم از گوشتش بخورم:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...