رفتن به مطلب

شما هم مردار خوارید؟

Abolfazl_r

شما هم مردار خوارید؟  

40 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. شما هم مردار خوارید؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 95
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حتی اگر آن مرغ، جوجه ای باشه که خودت از وقتی جوجه طلایی است آنرا پرورش دادی و مرغش کردی؟ :sigh:

براتون احساس جانوران هنگام ذبح شدن، چه قدر اهمیت داره؟

من آخه زرشک پلو خیلی دوست میدارم :ws43:

نگاه نکنم به موقع مردنشون راحت تر میخورم :girl_blush2:خب آدم گشنش میشه غذاهای خوشمزه میخواد :girl_yes2:

• Like 4
لینک به دیدگاه

والا من به هرکی میگم نمیخورم مسخرم میکنه خوبه یه پسرم پیدا میشه اینجوری باشه چون همه میذارن به حساب لوس بازیای دخترونه

شما ها رو نمیدونم ولی برا من که نمیشه کاملا گیاهخوار باشم خیلی مشکل ایجاد میشه برام یه نمونش همین اهن تو گوشت قرمز خیلی گیاهای اهن دار هستن ولی به هیچ وجه کمبود اهن بدن با این گیاها و قرص و کپسول و ... جبران نمیشه

کمبود اهنم که کلی دردسره ......

دکترم زیاد رفتم ولی اکثرا گفتن یا مثل ادم غذا بخور یا برو بمیر(یه چیزی تو این مایه ها)

که البته من دومی رو انتخاب کردم

• Like 11
لینک به دیدگاه

یادمه یکی میخواست منو قانع کنه

میگفت اصلا شاید کمال این حیوانات خورده شدن توسط ادما باشه :biggrin:

حتی اگر آن مرغ، جوجه ای باشه که خودت از وقتی جوجه طلایی است آنرا پرورش دادی و مرغش کردی؟ sigh.gif

براتون احساس جانوران هنگام ذبح شدن، چه قدر اهمیت داره؟

احساس اونا که اهمیتی نداره ولی حتی اگه یه صحنه از مراحل ذبح یا حتی مراحل پخت قبل از اینکه تبدیل به غذا بشه رو ببینم دیگه همون یه اپسیلونم نمیخورم

• Like 7
لینک به دیدگاه

خب من دوست دارم تا حدودی درصد گوشت رو در برنامه ی غذاییم کم کنم ... ولی میدونم نمیتونم و نمیشه کامل حذف کرد ...

البته به نظر من انسان یه حیوان پیشرفت کردست و اونام گوشت میخورن ( بغیر از ابتدایی هاشون ) ، پس بر خلاف سیستم بدن این کار ....

توی یه برنامه یه گروه ایرانی گیاه خوار رو نشون میداد که به طور حرفه ای و ngo ای ( ! ) این کارو میکردند ... خانومی که مسول اون گروه بود میگفت یه سری کسایی که بیماری های سخت مثل سرطان داشتن کاملا خوب شدند !

تا چه حد این حرف درست ؟

یعنی این قدر گوشت سم و گیاه مفید ؟

• Like 9
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
یکی از دلایل اینکه میگن مردار بدلیل خونی هست که در گوشتها باقی میمونه و در واقع تبدیل به مردار میشه.

:ws37:

اینجا یه سوال پیش میاد...میشه تخم مرغ و شیر هم خورد؟

تو اینا که خونی باقی نمیمونه! :JC_thinking:

درضمن...ماهی ها بیشتر خونشون تو قسمت مغز و ستون فقراتشونه....یعنی خوردن اونا مشکلی نداره؟

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
اما میدونستین جهش ژنتیکی انسان زمانی شروع شد که انسان توانست گوشت را روی آتش کباب کند و سیستم غذایی اش را تغییر داد؟

در واقع موجودات گیاهخوار، معمولا خنگ تر از موجودات گوشتخوار هستند، البته استثنا هم داریم.

چون جانور گوشتخوار برای به دست آوردن غذا مجبوره نقشه بکشه و دام پهن کنه و ....

اما جانور گیاهخوار فقط سرشو میندازه پایین و بسم الله......

اسی یچی میگیا! :banel_smiley_4:

الان تو قرن 21ام به نظرت کدوم آدم گوساله ای میره دام پهن کنه مرغ یا بوغلمون شکار کنه؟

همه میرن فیریز شدشو از بقالی دم محلشون میخرن دیگه... :ws3:

پس جهش ژنتیکیمون برمیگرده به زمانی که انسان شکار کردنو یاد نگرفته بود.

کار راحتی نیست ولی اگه بتونی این کار رو بکنی میتونی به چیزای عجیبی برسی! میتونی انرژیتو تحت کنترل خودت بگیری و به هر کس و هرچیزی که بخوای انرزی ساطع کنی

حالا نری مرتاض بشی... :ws3:

من تا یه جاهاییش جلو رفتم...ولی دیگه حوصله نداشتم بیخیال شدم...هنوزم میتونم با دستام انرژی بدم.:hrqr6zeqheyjho1f9mx

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
گیاهخوار بودن با وجود تمام محاسنش مشکلاتی هم داره دیگه.

مثلا تنها منبع ید غذاهای دریاییه که اتفاقا واسه بدن خیلی لازمه.میشه با گیاهان دریایی جایگزینش کرد ولی خیلی در دسترس نیست.

یه چیز دیگه!شما میتونید از لذت خوردن غذاهایی مثل سوخاری یا جوجه کباب بگذرید؟؟؟؟ %282243%29.gif

مثلا برید فست فود پیتزا سبزیجات سفارش بدین؟واسه من یه کم سخته!!!!!

فکر کنم خوردن موجودات دریایی مشکلی نداشته باشه... :ws3:

آره....وقتی میدونی که همون سوخاری کردن کلی از ویتامین ها و ارزش غذایی اون غذا رو کم میکنه بازم حاضری اون چیزی که پر از کربن شده رو بخوری؟

شما سبزی تازه و نون سنگک و مقداری پنیر تازه رو به پیتزایی که مواد تشکیل دهندش سوسی و کالباس و پنیر پیتزاست ترجیح میدی؟

توی یه برنامه یه گروه ایرانی گیاه خوار رو نشون میداد که به طور حرفه ای و ngo ای ( ! ) این کارو میکردند ... خانومی که مسول اون گروه بود میگفت یه سری کسایی که بیماری های سخت مثل سرطان داشتن کاملا خوب شدند !

تا چه حد این حرف درست ؟

یعنی این قدر گوشت سم و گیاه مفید ؟

فکر کنم درست باشه...یکی از فامیلای ما روزی یه مشت قرص می خورد....از وقتی خام گیاه خوار شد حتی قرصای قلبشم نمیخورد....الان 80 سالو رد کرده....5 ساله که این رژیمو شورو کرده....

من اون فیلمو دارم...حجمم کمه وگرنه آپلودش میکردم! :ws3:

من کلا از گیاه های پخته و سبزیجات مخصوصا پختش خوشم نمیاد

پس گوشت خوار میمانم

پس بهتره که نپزیشون...خام بخور...به این رژیم هم میگم خام گیاه خواری! :ws3:

لینک به دیدگاه

من تا یه جاهاییش جلو رفتم...ولی دیگه حوصله نداشتم بیخیال شدم...هنوزم میتونم با دستام انرژی بدم.

کسی اون حرف من رو جدی نگرفت در حالی که تو یه دوره ای دانشمندان روی این قضیه تحقیق کردن... :ws37:

حالا گیاه خواری بکن انرژیتم هدر نده... :4chsmu1:

• Like 7
لینک به دیدگاه
فکر کنم خوردن موجودات دریایی مشکلی نداشته باشه... :ws3:

آره....وقتی میدونی که همون سوخاری کردن کلی از ویتامین ها و ارزش غذایی اون غذا رو کم میکنه بازم حاضری اون چیزی که پر از کربن شده رو بخوری؟

شما سبزی تازه و نون سنگک و مقداری پنیر تازه رو به پیتزایی که مواد تشکیل دهندش سوسی و کالباس و پنیر پیتزاست ترجیح میدی؟

نه!فقط نیمه گیاهخوارا (semi-vegeterian)هستن که آبزیان و مرغ هم میخورن.وگرنه اکثرشون ماهی و میگو رو هم حذف کردن از برنامه شون.

یعنی واقعا موقع غذا خوردن انقدر حسابگرین؟دارم میگم لذت خوردن این چیزا.ترجیح نمیدم ولی ازهله هوله هم نمیتونم بگذرم. 19.gif(میدونم خوب نیستا!!!!)

راستی امروز یه جا شنیدم کسانی که گوشتخوارن نسبت به گیاهخوارا قصی القلب ترن.صحتشو نمیدونم!

• Like 5
لینک به دیدگاه
اسی یچی میگیا! :banel_smiley_4:

الان تو قرن 21ام به نظرت کدوم آدم گوساله ای میره دام پهن کنه مرغ یا بوغلمون شکار کنه؟

همه میرن فیریز شدشو از بقالی دم محلشون میخرن دیگه... :ws3:

پس جهش ژنتیکیمون برمیگرده به زمانی که انسان شکار کردنو یاد نگرفته بود.

تو جنگل گیر بیوفتی بدون غذا، دنبال مارمولک هم میکنی تا شکارش کنی. :zadan:

اون جهش زنتیکی سبب تفکر و خلاقیت در کارها شده.

مهم اینست که شما الان اون خلاقیت را داری، نه اینکه 24 ساعت ازش استفاده کنی. :w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دوستان پست های همه شما رو خوندم. یک جواب کلی ارائه میکنم و امیدوارم که پاسخ های خودشون رو بگیرن.

اول از همه اینکه رژیم گیاهخواری به دو دسته کلی تقسیم میشه. اولی رژیم خام خواری هست. و دومی مربوط به کسانی که غذاهای پخته گیاهی هم مصرف میکنن.

از نظر سلامتی رژیم خوام خواری سالم تر است.

و اما در مورد لبینات، روغن های حیوانی و تخم مرغ باید بگم که عده کثیری از گیاهخوارن معتقدن که غذاشون رو نباید به هیچ وجه از منابع حیوانی تامین کنن. به همین خاطر این موارد رو هم حذف کردن. ولی برخی معتقدن اگر شیر و تخم مرغ محلی بدون بهره کشی از حیوانات و بدون استفاده از هورمون های شیمیایی تولید بشه قابل استفاده است.

در خصوص اینکه فرمودید انسان های باهوش از گوشت استفاده میکنن باید بگم که خوشبختانه اینطور نیست و هزاران نمونه تاریخی از دانشمندان و فلاسفه بزرگ در طول تاریخ گیاهخوار بودن.

در مورد لزوم گیاهخواری باید بگم که دلایلی بسیار زیادی دال بر گیاهخواری انسان وجود داره که اگر تمایل داشتید براتون عنوان میکنم.

در مورد کامل بودن رژیم های گیاهی باید بگم که استفاده از طیف گسترده ای از گیاهان باعث میشه به تمام موادی بدن نیاز داره دست پیدا کنیم.

در خصوص استفاده از حیوانات دریایی هم وضع به همین منوال هست و فرقی بین گوشت سفید و قرمز وجود نداره. هرچند که گوشت سفید به مراتب سالم تر از گوشت قرمزه ولی باز هم به واسطه طبخ برای سلامتی مضر خواهد بود.

درباره روحیات انسان های گیاهخوار هم دوستان اشاراتی کردن که باید بگم درسته. انسان های گوشتخوار به واسطه ترشح موادی در بدن که در اثر خوردن گوشت به وجود میان تند مزاج، پرخاشگر و قصی القلب تر هستن.

در خصوص معنویات نظر خاصی ندارم ولی میدونم یکی از شروط مهم در این زمینه در بسیاری از مکاتب گیاهخواریه.

اگه چیزی از قلم افتاد دوباره بپرسید جواب میدم.

• Like 11
لینک به دیدگاه

من خودم دوست داشتم که این کار و امتحان کنم ولی فک نمیکنم بتونم بطور کامل مواد گوشتی رو حذف کنم خصوصا مرغ و میگو رو

ولی تو خونواده خودم گوشت قرمز خیلی خیلی کم استفاده میکنیم بیشتر غذاها رو با مرغ تهیه میکنیم یا با سبزیجات

برای کساییم که میخوان گیاه خوار بشن فک میکنم یهو فقط سبزی و میوه واینا خوردن ممکنه خستشون کنه ونتونن که ادامه بدن ،چن تا از نزدیکانم گیاه خوار هستن میدونم که اول گوشت قرمز،بعد مرغ و حذف کردن تا مدت زیادی فقط سیزیجات و ماهی و میگو میخوردن ...کم کم ماهی رو حذف کردن فک کنم اینطوری خیلی راحت تر باشه

بعضیاشونم که ماهی رو حذف نکردن و قصد حذفشم ندارن فقط گوشت و مرغ نمیخورن (هرجا میرن تن ماهی و سبزیجاتشون همراهشونه:ws3:)

ولی بعضیای دیگه حتی از محصولات تهیه شده حیوانی هم استفاده نمیکنن مثل لبنیات و تخم مرغ و اینا

جالب اینه که وقتی جوجه کباب یا کباب درست میکنیم و اونا هم هستن وقتی میپرسیم بوش باعث نمیشه دلتون بخواد ؟ میگن بوش بیشتر اذیتمون میکنه تا اینکه اشتها اور باشه برامون!

• Like 7
لینک به دیدگاه
من خودم دوست داشتم که این کار و امتحان کنم ولی فک نمیکنم بتونم بطور کامل مواد گوشتی رو حذف کنم خصوصا مرغ و میگو رو

ولی تو خونواده خودم گوشت قرمز خیلی خیلی کم استفاده میکنیم بیشتر غذاها رو با مرغ تهیه میکنیم یا با سبزیجات

برای کساییم که میخوان گیاه خوار بشن فک میکنم یهو فقط سبزی و میوه واینا خوردن ممکنه خستشون کنه ونتونن که ادامه بدن ،چن تا از نزدیکانم گیاه خوار هستن میدونم که اول گوشت قرمز،بعد مرغ و حذف کردن تا مدت زیادی فقط سیزیجات و ماهی و میگو میخوردن ...کم کم ماهی رو حذف کردن فک کنم اینطوری خیلی راحت تر باشه

بعضیاشونم که ماهی رو حذف نکردن و قصد حذفشم ندارن فقط گوشت و مرغ نمیخورن (هرجا میرن تن ماهی و سبزیجاتشون همراهشونه:ws3:)

ولی بعضیای دیگه حتی از محصولات تهیه شده حیوانی هم استفاده نمیکنن مثل لبنیات و تخم مرغ و اینا

جالب اینه که وقتی جوجه کباب یا کباب درست میکنیم و اونا هم هستن وقتی میپرسیم بوش باعث نمیشه دلتون بخواد ؟ میگن بوش بیشتر اذیتمون میکنه تا اینکه اشتها اور باشه برامون!

دقیقا درست میفرمایید. هر کاری به مرور انجام بشه راحت تره ولی اینطوری لزوما ضمانتی برای اجرای کاملش به وجود نمیاد.

در خصوص تغییر عادات غذایی هم باید بگم که بعد از یه مدت از دیدن گوشت پخته و خام چه سفید باشد و چه قرمز حالت مشمئز کننده ای به انسان دست میدهد.

و این علاقه ما به غذاهای گوشتی هم در نتیجه اینه که ما خودمون خودمون رو به خوردن گوشت عادت دادیم. وگرنه از اونجایی که نوزاد طبق قوانین آفرینش یک گیاهخوار به دنیا میاد در نتیجه بچه ها هیچ علاقه ای به خوردن گوشت ندارن و این یکی از دغدغه های پدران و مادرانه. ولی انقدر با شگردهای مختلف سعی میکنیم به بچه ها گوشت بخورانیم که کم کم عادت میکنن و گوشت خوار میشن.

• Like 6
لینک به دیدگاه

در خصوص اینکه فرمودید انسان های باهوش از گوشت استفاده میکنن باید بگم که خوشبختانه اینطور نیست و هزاران نمونه تاریخی از دانشمندان و فلاسفه بزرگ در طول تاریخ گیاهخوار بودن.

خوردن گوشت و کباب کردن آن در آتش سبب جهش ژنتیکی آدم شده.

اینکه الان یکی گیاهخواری میکنه،ربطی به هوشمندی ژن های انسان که در طول میلیون ها سال به تکامل رسیده اند، نداره. :w00:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوردن گوشت و کباب کردن آن در آتش سبب جهش ژنتیکی آدم شده.

اینکه الان یکی گیاهخواری میکنه،ربطی به هوشمندی ژن های انسان که در طول میلیون ها سال به تکامل رسیده اند، نداره. :w00:

جهش ژنتیکی؟ :biggrin:

هر جهشی به سود انسان بوده؟

انسان طبق قوانین طبیعت گیاهخوار بوده و به واسطه گوشتخوار شدنش کلی چیز از دست داده. حالا اگه کسی بخواد طبق میل طبیعت رفتار کنه تا این هماهنگی و نظمی که باید حاکم باشه به حالت طبیعی خودش برگرده از نظر شما عقب گرد به حساب میاد؟

در ضمن کی گفته مصرف گوشت باعث جهش ژنتیکی شده؟

مگه انسان چند ساله آتش رو کشف کرده؟ مگه جهش ژنتیکی طی چند هزار سال به وجود میاد؟

پس چرا این جهش در همه انسانها یکسان بوده؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
جهش ژنتیکی؟ :biggrin:

هر جهشی به سود انسان بوده؟

انسان طبق قوانین طبیعت گیاهخوار بوده و به واسطه گوشتخوار شدنش کلی چیز از دست داده. حالا اگه کسی بخواد طبق میل طبیعت رفتار کنه تا این هماهنگی و نظمی که باید حاکم باشه به حالت طبیعی خودش برگرده از نظر شما عقب گرد به حساب میاد؟

در ضمن کی گفته مصرف گوشت باعث جهش ژنتیکی شده؟

مگه انسان چند ساله آتش رو کشف کرده؟ مگه جهش ژنتیکی طی چند هزار سال به وجود میاد؟

پس چرا این جهش در همه انسانها یکسان بوده؟

توی اون تاپیک میمون ها توضیح دادیم کامل.

الان لینکش را نیافتم بذارم، اما میتونی با تاثیر آتش بر جهش ژنتیکی انسان، مطالب زیادی در گوگل پیدا کنی.

انسان از ابتدا مثل گوسفند طبق قوانین طبیعت گیاهخوار بوده، اما انسان تنها موجودی است که به طور آگاهانه توانسته سیستم غذایی خودش را تغییر بده.

همین امر به مرور زمان سبب به وجود آمدن اندیشه و تفکر در او برای شکار شده و ادامه ماجرا......

به هر حال، در زمان حاضر، حذف کامل یک چیز از زنجیره غذایی به هیچ وجه کار درستی نیست.

• Like 7
لینک به دیدگاه

راستش من الان حدود یک سوال است که گیاه خواری میکنم:ws37:

و خیلی هم خوب بوده .. اگه مایل بودید برنامه غذایی رو هم براتون میزارم

اولش همه باهام مخالف بودن ولی الان یه مدته مامانم هم به من محلق شده:hapydancsmil:

من خودم به طور ذاتی ادم بدغذایی بودم کلا ماهی و میگو نمیخوردم ، از گوشت قرمز هم متنفر بودم فقط مرغ میخوردم که بعد از یه مدتی از مرغ از متنفر شدم.:ws51:

اولش هم فقط با میوه و لبنیات شروع کردم :ws37: ولی الان سبزیجات رو به صورت پخته شده هم میخورم:girl_yes2:

یکی دو ماه اول خیلی وزن کم کردم ولی الان دیگه هیچ مشکلی از لحاظ وزن هم ندارم ، خیلی هم سرحال تر از اون موقع هام هستم:w42:

اینم اضافه کنم تو برنامه من لبنیات حذف نشدن هنوزم استفاده میکنم

یه چیزی هم بهتون بگم بودا ، زرتشت ، فیثاغورث ، سقراط ، افلاطون، مولانا و عطار نیشابوری از جمله افرادی هستند که گیاهخوار بوده و به شاگردان و پیروان خود این شیوه را توصیه نموده اند.

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...