soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۸ چیه؟ چرا اینطوری نگام میکنید ....؟ من بی تقصیرم ..... یک شب تو خونه نشسته بودم داشتم تخمه میشکستم ......دیدم در میزنن .....رفتم دیدم حاجی کیومرث خودمونه .....گفتم آغا بذار دستتو ببوسم گفت نه به جای این کارا برو تو نو اندیشان نو اندیشی کن و راه من ادامه بده.......گفتم بابا نمیتونم گفت حرف نباشه ....:icon_pf (34): . . . . . . . . . . . .:4chsmu1: 11 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۸ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به این دوتا عکس بالایی نگاه کنید .....این جا کاناداست کشوری بدون چاله خیابانی.....واقعا خیلی بدبختن .....آدم دلش میسوزه براشون با این همه کمبود ...... اینجاست که ما باید قدر داشته هامونو توی مملکتمونو بدونیم ......هر کشوری سعادت این همه افتخارو نداره .......بله ما در هر زمینه ای منجمله چاله خیابانی به خودکفایی رسیدیم .....و یه سر و گردن از اونا بالاتریم......مرگ بر آمریکا 18 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۸ بترکی سهیل............. الحق که حرف حساب جواب نداره!!!!! 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به این دوتا عکس بالایی نگاه کنید .....این جا کاناداست کشوری بدون چاله خیابانی.....واقعا خیلی بدبختن .....آدم دلش میسوزه براشون با این همه کمبود ...... اینجاست که ما باید قدر داشته هامونو توی مملکتمونو بدونیم ......هر کشوری سعادت این همه افتخارو نداره .......بله ما در هر زمینه ای منجمله چاله خیابانی به خودکفایی رسیدیم .....و یه سر و گردن از اونا بالاتریم......مرگ بر آمریکا اینو رو میزارن شما زیر بندی ماشینت خراب شه بری پول تعمیر بدی همش واسه اشتغاله کی میخای درک کنی اینا رو:w00: 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ به این می گن حرف حساب.......... ایول :ws2: 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به این دوتا عکس بالایی نگاه کنید .....این جا کاناداست کشوری بدون چاله خیابانی.....واقعا خیلی بدبختن .....آدم دلش میسوزه براشون با این همه کمبود ...... اینجاست که ما باید قدر داشته هامونو توی مملکتمونو بدونیم ......هر کشوری سعادت این همه افتخارو نداره .......بله ما در هر زمینه ای منجمله چاله خیابانی به خودکفایی رسیدیم .....و یه سر و گردن از اونا بالاتریم......مرگ بر آمریکا تازه کم چاله چوله داریم رفتن کارخونه دست انداز سازی هم تاسیس کردن اما محاسن چاله های خیابانی مهمترینش اشتغال زایی: 1. جلوبند سازها که سالیانه به تعدادشون اضافه میشه و بازارشون گرمه 2. مدیرای شهرداریا که به این بهونه هی بودجه میگیرن 3.پیمانکارا که یه روز پول میگرن میکنن یه بار پول میگیرن پر میکنن 4. قطعه سازا که قطعات جلوبندی میسازن 5.دلالهای قطعات یدکی 6. تولید کنندگان لنت و لاستیک اره سهیل جان قدر چاله ها رو بدون 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ تازه کم چاله چوله داریم رفتن کارخونه دست انداز سازی هم تاسیس کردناما محاسن چاله های خیابانی مهمترینش اشتغال زایی: 1. جلوبند سازها که سالیانه به تعدادشون اضافه میشه و بازارشون گرمه 2. مدیرای شهرداریا که به این بهونه هی بودجه میگیرن 3.پیمانکارا که یه روز پول میگرن میکنن یه بار پول میگیرن پر میکنن 4. قطعه سازا که قطعات جلوبندی میسازن 5.دلالهای قطعات یدکی 6. تولید کنندگان لنت و لاستیک اره سهیل جان قدر چاله ها رو بدون چقدر ادم از این نون میخورن:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ جاتون خالی امروز سر خیابون یه دست انداز جدید زده بودن دیشب من نمیدونستم با 100 تا سرعت میرفتم یه هو چهار تا چرخ ماشین رفت هوا شانس اوردم چپ نشد :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به این دوتا عکس بالایی نگاه کنید .....این جا کاناداست کشوری بدون چاله خیابانی.....واقعا خیلی بدبختن .....آدم دلش میسوزه براشون با این همه کمبود ...... اینجاست که ما باید قدر داشته هامونو توی مملکتمونو بدونیم ......هر کشوری سعادت این همه افتخارو نداره .......بله ما در هر زمینه ای منجمله چاله خیابانی به خودکفایی رسیدیم .....و یه سر و گردن از اونا بالاتریم......مرگ بر آمریکا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده