رفتن به مطلب

دولت سدها را باز کند تا مردم اروميه شاد شوند

ارسال های توصیه شده

رييس فراکسيون محيط زيست مجلس در گفت و گو با ايرن:

دولت سدها را باز کند تا مردم اروميه شاد شوند :icon_razz:

ايرن – محمد محمد پور:"دلايل غير طبيعي خشکيدن درياچه اروميه مشخص است اما با شلوغ کاري مسأله اي حل نمي شود."

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

به گزارش خبرگزاري محيط زيست ايران،محمد رضا تابش،رييس فراکسيون محيط زيست مجلس شوراي اسلامي،با بيان اين مطلب،افزود:"چند سد و استفاده کشاورزي از آب منطقه باعث به وجود آمدن معضل درياچه اروميه شده است.لذا مي توان با رفع موانع،از خشکيدن درياچه اروميه جلوگيري کرد."

وي که با خبرنگار ايرن گفت و گو مي کرد،ادامه داد:"بايد استفاده کشاورزي از آب منطقه محدود و سدهايي که مانع ريختن آب به درياچه شده اند،باز شود."

تابش از دولت خواست تا با جلوگيري از مصرف آب منطقه براي امور کشاورزي و باز کردن سدها،اقدام عملي براي احياي درياچه اروميه را آغاز کند.او گفت:"همين دو اقدام مي تواند باعث شادماني اهالي منطقه و مردم اروميه باشد."

تابش با اشاره به رد دو فوريت طرح احياي درياچه اروميه ،گفت:"ما نمي خواهيم با هاي و هوي،مسايل اجتماعي تبديل به مسايل سياسي شود.با شلوغ کاري هم مسأله اي حل نخواهد شد.دولت اگر بخواهد کاري انجام دهد،نيازي به طرح مجلس ندارد.انصافا طرح جامعي نيز در دولت تهيه شده اما اجراي آن نياز به بودجه و اعتبار دارد."

رييس فراکسيون محيط زيست مجلس در پاسخ به اين سوال که "آيا مجلس درصدد نيست تا طرح درياچه اروميه را با قيد فوريت اجرا کند؟"گفت:"فوريت طرح يک بار به رأي گذاشته شد که به تصويب نرسيد اما همان طور که گفتم با طرح جامعي که در دولت تدوين شده نيازي به مصوبه مجلس نيست."

وي با بيان اينکه فراکسيون محيط زيست در مجلس بيش از يکصد عضو دارد،خاطر نشان کرد:"با خشک شدن درياچه اروميه اکوسيستم منطقه به هم مي ريزد و ما در اين مورد بحث بسيار کرده ايم.با خشکيدن درياچه اروميه،علاوه بر اينکه حيات مردم 5 استان به خطر مي افتد،با معضلات پيچيده اي نظير توفان شن هم رو به رو خواهيم شد."

روز يک شنبه و در پايان جلسه هيئت دولت،محمد جواد محمدي زاده،رييس سازمان محيط زيست،به خبرنگاران گفت:" دولت تمام توان خود را براي حل اين موضوع به کار برده و تصميمات خردمندانه‌اي گرفته که از پشتوانه عقلايي قابل قبولي برخوردار است. تلاش داريم در يک برنامه پنج‌ساله کل مشکل درياچه اروميه حل شود. در جلسه روز يکشنبه هيات دولت در مورد اين موضوع بحث شد و کارگروه‌هاي تخصصي نيز در اين ارتباط از چندي پيش تشکيل شده است.

• Like 6
لینک به دیدگاه

دولت یه بودجه برای نابودی رودخانه ی ارس تخصیص داده!! مثلا می خواد با این کارش دریاچه ارومیه رو نجات بده! اما ئر واقع می خواد یه خرابکاری جدید انجام بده!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
دولت یه بودجه برای نابودی رودخانه ی ارس تخصیص داده!! مثلا می خواد با این کارش دریاچه ارومیه رو نجات بده! اما ئر واقع می خواد یه خرابکاری جدید انجام بده!!

متاسفانه همه چیزو به شوخی گرفتن!:no:

• Like 4
لینک به دیدگاه
متاسفانه همه چیزو به شوخی گرفتن!:no:

می خوان با آب دریاچه ارس که 100 ها کیلومتر فاصله داره با ارومیه و منحرف کردن مسیرش دریاچه ارومیه رو نجات بدن! حماقت از این بیشتر نمی شه!! به جای باز کردن سدها و فرستادن آب پشت سد به دریاچه می آن چه می کنن؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
می خوان با آب دریاچه ارس که 100 ها کیلومتر فاصله داره با ارومیه و منحرف کردن مسیرش دریاچه ارومیه رو نجات بدن! حماقت از این بیشتر نمی شه!! به جای باز کردن سدها و فرستادن آب پشت سد به دریاچه می آن چه می کنن؟

باید سدها رو باز کنن

لااقل نصف سدهای ساخته شده رو...

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

لعنت بر همشون

من هفته ای 4 بار از کنارش رد میشم؛ دلم همچین میگیره وقتی دریاچه رو میبینم که نگو، تا چشم کار میکنه کویره

• Like 4
لینک به دیدگاه
لعنت بر همشون

من هفته ای 4 بار از کنارش رد میشم؛ دلم همچین میگیره وقتی دریاچه رو میبینم که نگو، تا چشم کار میکنه کویره

آره بدتر از قتل یه آدمه:sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...