رفتن به مطلب

بهترین سن برای ازدواج از دیدگاه شما(لطفا همه شرکت کنن)

EN-EZEL

بهترین محدوده سنی برای ازدواج  

120 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. بهترین محدوده سنی برای ازدواج

• 31
    • 75
    • 11
    • 3

ارسال های توصیه شده

اره واللا. همه ی دوستای دوره ی دبیرستانم دارن عروسی میکنن. چه خبره مگه؟ قراره قحطی بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لگر عقل داشتن تا 30 سالگی صبر میکردند:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 179
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چرا خوب مگه ازدواج چه ایرادی داره؟

البته به خود شخص بستگی داره.

خیلی از دوستای من تو سن پایین ازدواج کردن ولی به نظرم اشتباه کردن چون صلاحیت ازدواجو نداشتن و خودشونم ثابت کردن که اشتباه کردن ولی به نظرم ازدواج اونقدرا هم بد نیست که بگم هرکی زود ازدواج کرد اشتباه کرده.

:ws52:

لینک به دیدگاه

پسر 28تا 34.._پسر زير 28 صلاحيت ازدواجو نداره !به موارد خاص كاري ندارم در اكثر موارد از شرايط مختلف درك درستي نداره _مسئوليت پذير نيست _جايگاه اجتماعي با ثباتي نداره _بيش از 50%از فكر و دركش كودكه هنوز !!در اكثر موارد وضعيت مالي مناسبي نداره !!

دختر27_32..دختر زير 27...يه بچه ي به تمام معناس نه مسئوليت ميدونه چيه نه علم و تجربه هاي لازم براي شروع يه زندگي رو داره و بيشتر از روي الگوي نزديك به خودش يا غريزش تقليد ميكنه... در صورت شروع يه زندگي تا آخر عمرش ميخواد بگه من فلاني و نميخواستم كه بزور و اجبار منو گرفت فلاني لياقت منو نداره !!!w58.gif(جمله ي قصار يكي از نزديكانم در مواجهه با مشكلات)!!!اين همون بي مسئوليتي و نداشتن قدرت تصميم گيري و آينده نگريه بخاطر بي تجربگيشو كم سن و ساليش!

يه دختر صرف كدبانوييش و خونه داريش همسر عاليي نميشه ...يه دختر بايد مشاور و مدير و فرد با درايتي باشه توي لحظه به لحظه ي زندگي خودش _همسرش و فرزنداش كه اين با مطالعه _تكامل عقلي و تجربه كه در گروي زمان و تلاشه بدست مياد...

تحمل تنهايي اونم براي چند سال ...مي ارزه به يه زندگي سلامت و پر از آرامش!!

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظرم اون چیزی که بیشتر از سن مهمه درک درست مسائله و مسئولیت پذیری و شناخت درست.

اگه یه دختر و پسر این ویژگی ها رو داشته باشن مهم نیست سنشون کم باشه یا زیاد.

اگه کسی به این شرایط نرسه تا آخر عمرم که مجرد بمونه بهتره تا خودشو یکی دیگرو بدبخت کنه و اگه هم خیلی زود به این شرایط رسید خوب میتونه زودتر ازدواج کنه.

خیلی از دخترا و پسرا هستن که تو سن پایین تری نسبت به دیگران به شرایط ایده آل رسیدند.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

اینقده بدم میاد این مادر پدرا گیر میدن به زود ازدواج کردن ما:w888:

چه خبره آخه؟؟!!

خونه شوهر حلوا که خیرات نمیکنن.:w000:

البته زیادم نباید دیر بشه:w02:

25 تا 30خوفه:w16:

هم واسه دختر هم واسه پسر:(87):

• Like 1
لینک به دیدگاه
هر موقع به انواع بلوغ رسید و تونست مسئولیت یکی دیگه رو هم به دوش بگیره سن ازدواجشه بستگی به شرایط هر فردی متغییره

:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...
  • 8 ماه بعد...

به نظر من هرچه سن ازدواج پایین تر باشه دو طرف چون غرورشون نسبت به هم دیگه کمتره زودتر میتونند با هم کنار بیان و این کنار امدن مساوی است با زندگی ارام وخوش :a030::ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

منم به 25 الی 30 معتقد بودم و هستم وخوشبختانه با لطف خدا بهش عمل کردم و راضیم :ws37:

علتش هم اینکه به نظر من تو این سن که میانگین هست آدم پخته تر میشه و تجربه داره و میتونه راحتتر با خیلی از مسائل کنار بیاد البته به شرطی که از لحاظ عقلی هم به این محدوده سنی رسیده باشه

• Like 5
لینک به دیدگاه

بنظر من سن ملاک ازدواج نیست

هرکسی که بتونه خودشو بشناسه وپایبند به تعهداتش باشه ازنظر فکری به بلوغ برسه اون موقع وقت ازدواج هست

ضمن اینکه این روزا برای آقایان شرایط اقتصادی بیشتر تعین کننده ازدواج هست

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...