رفتن به مطلب

سه پرده از ما نژادپرست ها

spow

ارسال های توصیه شده

پرده اول:

کنار دیواری که به تازگی روی آن در و پنجره چوبی یک خانه قدیمی را نقاشی کرده‌اند، دخترکی نشسته بود و فال می‌فروخت. من با سرعت رد می‌شدم که نمی‌دانم چرا تصمیم گرفتم برگردم و یک فال بخرم. با خودم فکر کردم زمان گاهی حرفهایش را در قالب شانس و اقبال می‌زند. دسته برگه‌ها را بالا آورد تا یکی را بردارم. گفتم خودت یکی را بده. گرفتم و گفتم «چقدر میشه؟». گفت: «هر چی دوس دارین». داشتم با خودم فکر می‌کردم برای بیشتر گرفتن چه فنونی یاد گرفته‌اند که ناگهان قطره اشک دخترک را دیدم که روی گونه‌هایش می‌غلطید... و همین کافی بود.

پرده دوم:

قبلا در برنامه مستندی شنیده بودم که ما انسانها در یک سوم ژن‌هایمان با گل نرگس مشترکیم. این عدد در مورد سگها 75 درصد و در مورد شامپانزده نود و پنج درصد بود. اما چند وقت پیش خبری عجیبتر خواندم: شرکت Bio-Genica عروسکهای زنده‌ای به نام GenPet تولید کرده است. این عروسکها، پستانداران زنده‌ای هستند که نفس می‌کشند، تپش قلب دارند، غذا می‌خورند و رشد می‌کنند. ژن‌پت‌ها درد را حس می‌کنند و قادر به بازشناسی صاحبانشان نیز هستند. این عروسکهای زنده با ترکیب ژن‌های انسان و شامپانزده و چند حیوان دیگر تولید شده اند و تا سه سال عمر می‌کنند. اما خبر ساختگی بودن آن توسط یک نوجوان 24 ساله مشکلی را در ذهنم حل نکرد!... همان کافی بود.

پرده سوم:

کنار در را جارو برقی می‌کشیدم. موکت را که کنار کشیدم مارمولکی را دیدم که خیلی فرز رفت گوشه دیوار. با هزار زحمت زیر موکت گیرش آوردم و چند ضربه زدم و با دمپایی جلوی در انداختمش بیرون. تقریبا له شده بود و زیر آفتاب سوزان، آرام از درد به خود می‌پیچید... و همین کافی بود.

از وبلاگ دوست خوبم حامد بیدی(ماورا)

• Like 28
لینک به دیدگاه

با عرض معذرت خیلی لوث بود مثل راک خوندن گروه اوهام که میاد شعرای حافظ رو به روش راک می خونه

هیچ موجودی به جز انسان حق زندگی نداره مگر اینکه منفعتی به انسان برسونه

• Like 1
لینک به دیدگاه

حرف از نژاد پرستی بود گفتم شاید در مورد سیاه ها یا یهودی ها جنگ جهانیه !!!

البته درسته که هنوز هم به شدت حتی توی کشور خودمون هم مسله نژاد پرستی حل نشده اما سچاد ربط تاپیک با این موضوع را متوجه نشدم ؟

• Like 7
لینک به دیدگاه

البته درسته که هنوز هم به شدت حتی توی کشور خودمون هم مسله نژاد پرستی حل نشده اما سچاد ربط تاپیک با این موضوع را متوجه نشدم ؟

:yes:

• Like 3
لینک به دیدگاه
با عرض معذرت خیلی لوث بود مثل راک خوندن گروه اوهام که میاد شعرای حافظ رو به روش راک می خونه

ممنون که نظرتون رو عنوان کردین.حالا اگه میشه یه بار دیگه بخونید و دوباره نظر بدید.

راستی به خاطر حس نژادپرستی که دارین متاسفم براتون

مگه نژادپرستی حتما باید در مورد سفید و سیاه باشه؟

مگه انسان نمیتونه یه نژاد باشه و حیوانات یه نژاد؟تازه حیوانات هم ممکنه از نژاد خزندگان،پرندگان و.... باشند.

از دید ادمای ثروتمند میشه گفت دو نوع نژاد انسان وجود داره.دارا و ندار.هم؟

هر کس یه جوری نژاد پرست هست.همین که چیزی رو بر دیگری ترجیح بدیم میتونه یه نوع نژادپرستی به حساب بیاد.

سجاد جون فکر میکنم بیشترین تاکید روی دید باز هست تو این تاپیک.بسط دادن نژادپرستی.خودمم تا الان از این زاویه نگاه نکرده بودم اما با خوندن این تاپیک الان که با دید باز دارم نگاه میکنم به این مسئله.میگم بیراه هم نمیگه طرف ها...

• Like 8
لینک به دیدگاه

میتونید منشا این طرز فکرتونو برای ما هم تبیین کنید تا ماهم یاد بگیریم؟

شناخت حقوق!

استلزام وجودیک مسئله به این نیست که قطعیت داشته باشه یا از خروجی های پروپاگانداها عبور کرده باشه

حق فکر کردن

حق انسانها

حقوق حیوانات

وحتی حق نفس کشیدن!

...

امیدوارم الان ربط داشته باشه:flowerysmile:

ممنون که نظرتون رو عنوان کردین.حالا اگه میشه یه بار دیگه بخونید و دوباره نظر بدید.

مگه نژادپرستی حتما باید در مورد سفید و سیاه باشه؟

مگه انسان نمیتونه یه نژاد باشه و حیوانات یه نژاد؟تازه حیوانات هم ممکنه از نژاد خزندگان،پرندگان و.... باشند.

از دید ادمای ثروتمند میشه گفت دو نوع نژاد انسان وجود داره.دارا و ندار.هم؟

هر کس یه جوری نژاد پرست هست.همین که چیزی رو بر دیگری ترجیح بدیم میتونه یه نوع نژادپرستی به حساب بیاد.

سجاد جون فکر میکنم بیشترین تاکید روی دید باز هست تو این تاپیک.بسط دادن نژادپرستی.خودمم تا الان از این زاویه نگاه نکرده بودم اما با خوندن این تاپیک الان که با دید باز دارم نگاه میکنم به این مسئله.میگم بیراه هم نمیگه طرف ها...

:flowerysmile::flowerysmile:

• Like 7
لینک به دیدگاه
میتونید منشا این طرز فکرتونو برای ما هم تبیین کنید تا ماهم یاد بگیریم؟

شناخت حقوق!

استلزام وجودیک مسئله به این نیست که قطعیت داشته باشه یا از خروجی های پروپاگانداها عبور کرده باشه

حق فکر کردن

حق انسانها

حقوق حیوانات

وحتی حق نفس کشیدن!

...

امیدوارم الان ربط داشته باشه:flowerysmile:

:flowerysmile::flowerysmile:

سجاد کم میای ها.غیبتت زیاد شده.تاپیک هات کم شده.من تاپیکات و میخوام:w00:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
میتونید منشا این طرز فکرتونو برای ما هم تبیین کنید تا ماهم یاد بگیریم

بعضی موجودات زیبا هستن بعضی گوشت خوبی دارن بعضی موجب تمیزی محیط می شوند

ولی فایده ی ملخ چیه

وایییییییییی برای جلوگیری از افت ها سم میزنن واییییییییییییییییییی سر بز را می برن(چه دردناک) پس وای ما نژاد پرستیم mysmilie_13.gif

رفیقتون اومده نواوری کنه ولی ....

هیییییییییییییییی خدا

من تو شعر شناسی استادم از اول بخونش (من که خنده ام می گیره)

هر کس از راه میرسه می خواد یه موضوع احساسی راه بندازه ولی بدان انسان سلطان زمینه و هیچکس جز سلطان حق نداره مگر اینکه حیوانات انقلاب کنن

سعی کن واقع گرا باشی و در رویاهایت سیر نکنی

لینک به دیدگاه
بعضی موجودات زیبا هستن بعضی گوشت خوبی دارن بعضی موجب تمیزی محیط می شوند

ولی فایده ی ملخ چیه

وایییییییییی برای جلوگیری از افت ها سم میزنن واییییییییییییییییییی سر بز را می برن(چه دردناک) پس وای ما نژاد پرستیم mysmilie_13.gif

رفیقتون اومده نواوری کنه ولی ....

هیییییییییییییییی خدا

من تو شعر شناسی استادم از اول بخونش (من که خنده ام می گیره)

هر کس از راه میرسه می خواد یه موضوع احساسی راه بندازه ولی بدان انسان سلطان زمینه و هیچکس جز سلطان حق نداره مگر اینکه حیوانات انقلاب کنن

سعی کن واقع گرا باشی و در رویاهایت سیر نکنی

ببخشید استاد که شما رو نشناختم.اصلا کلا شما اشتباه متوجه شدید.پیشنهاد میدم یه بار دیگه بخونین پست اول رو

راستی شما که تو شعر شناسی استاد هستین میدونید شغاز نابرازش چی هست؟

لینک به دیدگاه
  • 5 ماه بعد...

سلام دوست غریبه ی من ...

تویی که مرا نمیشناسی و شاید از من خوشت نیاید!

سلام...

تو آن سوی دنیا هستی و من این سوی دنیا.

بدون مقدمه میگویم :

فکرش را بکن اگر تو از رحم مادر من خارج میشدی و من از رحم مادر تو؛

آن وقت تو این سوی دنیا بودی من آنسوی دنیا !

مرا غسل تعمید میکردند و پدربزرگ تو در گوشت اذان میگفت!

به تو قصه ی کربلا را میگفتند و به من مصایب مسیح را!

به تو از سنی ها بد میگفتند و به من از پروتستانها!

به تو میگفتند آن وری ها بی بند و بارند و به من میگفتند آن وری ها تروریست!

و من و تو بی آنکه بخواهیم از یکدیگر بیزار میشدیم!!

پس بی خود رحم هایمان را عوض نکنیم ،

که دنیا را دیگران برای ما میسازند ...!

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...