hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ سلام [/url]به همه دوستان گل نواندیش یه بار دیگه با مسابقه عکاسی شهرسازی در خدمت شماییم. موضوع مسابقه شهر در شب میباشد. آخرین مهلت ارسال عکس پایان روز سه شنبه 22 شهریور میباشد. خواهشا قوانین مروط به ارسال عکس رو در اینجا بخونید و در چارچوب قوانین عمل کنید وگرنه از پذیرفتن عکستون معذوریم منتظر عکسای قشنگتون هستیم... 38 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ منم شرکت میکنم...:girl_in_dreams: 7 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ ما غیر مهندسا هم میتونیم شرکت کنیم! 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ ما غیر مهندسا هم میتونیم شرکت کنیم! بهله.همه میتونن شرکت کنن 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ سخته آره کلا عکاسی تو شب سخته اما برای حفظ مدالت باید شرکت کنی:دی 2 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ آره کلا عکاسی تو شب سخته اما برای حفظ مدالت باید شرکت کنی:دی مسابقه عکاسی دیگه تو انجمن شرکت کردم حالا ببینیم چی میشه 4 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ منم حتما شرکت میکنم:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ منم شرکت میکنم تو شرکت نکن ورپریده من میخوام شرکت کنم 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ حتما شرکت می کنم. من 3 عکس قشنگ دارم ولی نمی دونم کدوم رو ارسال کنم. :icon_pf (34): هر 3 تا هم از شهرهای مختلفه. راستی عکس رو باید به استارتر تاپیک بدم یا مدیر شهرسازی؟ 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ حتما شرکت می کنم. من 3 عکس قشنگ دارم ولی نمی دونم کدوم رو ارسال کنم. :icon_pf (34): هر 3 تا هم از شهرهای مختلفه. راستی عکس رو باید به استارتر تاپیک بدم یا مدیر شهرسازی؟ برا من برفست:دی 4 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ من چیکار کنم؟ من مدالمووووو دوست دارررم . اون یکی مسابقه فک نکنم مدال بیارم:cry2: این یکی هم ک عکس درست حسابی از شب نداااارم:cryingf: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ من چیکار کنم؟ من مدالمووووو دوست دارررم .اون یکی مسابقه فک نکنم مدال بیارم:cry2: این یکی هم ک عکس درست حسابی از شب نداااارم:cryingf: :4chsmu1: خوب بزار شب بشه بعد پاشو برو عکس بگیر:دی 1 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ :4chsmu1:خوب بزار شب بشه بعد پاشو برو عکس بگیر:دی برای عکس شب باید دوربینت خوب باشه!منم ک دوربینم شکسته! :girl_in_dreams:نمیدونم چیکار کنم!!!موبایلمم ک کیفیت دوربینش خوب نیست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ برای عکس شب باید دوربینت خوب باشه!منم ک دوربینم شکسته! :girl_in_dreams:نمیدونم چیکار کنم!!!موبایلمم ک کیفیت دوربینش خوب نیست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آخی دلم سوخت واست حالا یه کاریش بکب دیگه.اصلا نمیتونی با دوربینت عکس بگیری؟ 2 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ آخی دلم سوخت واستحالا یه کاریش بکب دیگه.اصلا نمیتونی با دوربینت عکس بگیری؟ نه دیگه lcd سوخته کلا و... باید بگردم شاید عکس بهتری پیدا کردم:ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده