felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خواهش میکنم منم شنجه کنید ..... میتونید از روشه اعماله قانون استفاده کنید :4chsmu1: دادا اینجا داوطلبی نمی شه کیفش به اینه که طرف یه هویی انتخاب شه....... اصلا ما از روی قصد نوترون رو انتخاب نکردیم یا اصلا با afa لج نیستیم و قصد گرفتن حالشو نداریم که بخوایم نفر دوم کنیمش لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خب الان کی شکنجه میشه و کی شکنجه میکنه ؟ لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خوب منم پدر کنجه ایرانم فقط این عابدی رو ولش کنید گناه داره نفر بعدی رو بیارین تا خودم روش های نوین شکنجه رو یادتون بدم :girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ یا اصلا با afa لج نیستیم و قصد گرفتن حالشو نداریم که بخوایم نفر دوم کنیمش :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من این چیزا رو دوست ندارم :w821: فرار دیگه هم برنمیگردم :th_running1: اینجا :girl_yes2: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خب الان کی شکنجه میشه و کی شکنجه میکنه ؟ دادا اگه صفحه اول خوندی باس می فهمیدی فعلا که نوترون داره شکنجه می شه و همه بچه ها شکنجه گرن تا جایی که من خبر دارم فک کنم نفر بعدی شما باشی آجی لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من این چیزا رو دوست ندارم :w821: :th_running1: فرار دیگه هم برنمیگردم اینجا:girl_yes2: ترررررررررررررررررررررررررسو نبااااااااااااااااااااااااااااااااااش :14k8gag: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خب الان کی شکنجه میشه و کی شکنجه میکنه ؟ :evilsmile::gnugghender: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ این کوره آدم سوزی تو آشویتس :lol: تو کوره سنگم بزاریم قشنگ پشتشم سرخ شه:biggrin::biggrin: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ سلاممممممممممم داداااااااااااااااااا عطااااااااااااااااااااااااا جونمممممممممممممممممم دیدی خودش با پای خودش اومد........................... لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خب سلاح شکنجه چی هست ؟ از چی استفاده کنم گناه داره لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من این چیزا رو دوست ندارم :w821: فرار دیگه هم برنمیگردم :th_running1: اینجا :girl_yes2: مگه از بچگی سره عروسکات و نمی کندی؟ حالا فک کن اینام عروسکن :biggrin: چیزی نیست که عادته :biggrin: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ سلاممممممممممم داداااااااااااااااااا عطااااااااااااااااااااااااا جونمممممممممممممممممم دیدی خودش با پای خودش اومد........................... سلااااااااام ابجی خوفی؟ میخوای دوتاشونو با هم زجر کش کنیم ؟:biggrin: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خب سلاح شکنجه چی هست ؟ از چی استفاده کنم گناه داره من فک کنم شما قراره شکنجه بشیناااااا:gnugghender::evilsmile: کاری لازم نیست بکنین فقط به حرفمون گوش کنین کمتر درد میکشین نه بابا اتفاقا ثواب داره لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خب سلاح شکنجه چی هست ؟ از چی استفاده کنم گناه داره ما از همه چی استفاده می کنیم هر چی که بیشتر زجرش بده...........................:14k8gag: لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ تو کوره سنگم بزاریم قشنگ پشتشم سرخ شه:biggrin::biggrin: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ یه لیوان اسیدم بریزیم رووووش؟؟؟؟فکره خوبیه:biggrin::biggrin: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من فک کنم شما قراره شکنجه بشیناااااا:gnugghender::evilsmile:کاری لازم نیست بکنین فقط به حرفمون گوش کنین کمتر درد میکشین نه بابا اتفاقا ثواب داره می گم ها یه فکر خوب بیام مث زمان گلادیاتورها عمل کنیم یه شمشیر بدیم به نوترون و یه شمشیر به آفا بعد با هم بجنگن اونی که بتونی اون یکی دیگه رو بکشه زنده می مونه ما هم از تماشا لذت می بریم:14k8gag: البت با حفظ مرحم نا مرحمی و شئونات اسلامی لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ یه لیوان اسیدم بریزیم رووووش؟؟؟؟فکره خوبیه:biggrin::biggrin: نه بندازیمش تو استخر اسید...............:14k8gag: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ می گم ها یه فکر خوب بیام مث زمان گلادیاتورها عمل کنیم یه شمشیر بدیم به نوترون و یه شمشیر به آفا بعد با هم بجنگن اونی که بتونی اون یکی دیگه رو بکشه زنده می مونه ما هم از تماشا لذت می بریم:14k8gag: البت با حفظ مرحم نا مرحمی و شئونات اسلامی اره فکره خوبیه اما زجر نمی کشن :biggrin: شمیشیراشونو داغ کنیم تا یه ذره بسوزن:biggrin: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده