میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ دستو پاشو قطع کنین بعد یه سوزن بهش بزنین نتونه دستشو بزاره تو محل درد:w12: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ فقط این نوترون خیلی پوس کلفته باید یه 30 ، 40 دقیقه بیشتر بجوشه تازه من مزه کردم دیدم گوشتشم یکم تلخه جنس بنجل می بندیم به مردم :ws47::ws47::ws47:ایول خیلی با حال بود لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها این پشت منم یه مشت و مال بدین دستتون درد نکنه. لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها این پشت منم یه مشت و مال بدین دستتون درد نکنه. اون با من...... تا حالا با گوشت کوب مشت و مالت دادن کاکو ؟ لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ دستو پاشو قطع کنین بعد یه سوزن بهش بزنین نتونه دستشو بزاره تو محل درد:w12: :girl_yes2: بدش به صلیب بکشیمش لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ :girl_yes2: بدش به صلیب بکشیمش نه اونجوری مقدس میشه بعدش یه سوزن دیگه بهش بزنید لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ نه اونجوری مقدس میشهبعدش یه سوزن دیگه بهش بزنید عجب نکته ی مهمی آده دادا از این سوزنای عادی بزنیم یا سوزنهای بلند مث میخ طویله :14k8gag: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ من میگم عابدی رو بزاریم توی اتاق در بسته و بهش بگیم فقط یه ربع وقت داره چون بعد یه ربع هوای اتاق پر از دی اکسید کربن میشه و برای پیدا کردن کلید اتاق باس بره اون گوشه که یه چاله کنده شده دنبال کلید بگرده و در اون چاله هم پراز سرنگِ و همه سوزناش رو به بالاس و برای پیدا کردن کلید باس بپره تو اون چالهه و........:w821: فک کنم فیلم اره زیاد روم تاثیر گذاشته :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ من میگم عابدی رو بزاریم توی اتاق در بسته و بهش بگیم فقط یه ربع وقت داره چون بعد یه ربع هوای اتاق پر از دی اکسید کربن میشه و برای پیدا کردن کلید اتاق باس بره اون گوشه که یه چاله کنده شده دنبال کلید بگرده و در اون چاله هم پراز سرنگِ و همه سوزناش رو به بالاس و برای پیدا کردن کلید باس بپره تو اون چالهه و........:w821: فک کنم فیلم اره زیاد روم تاثیر گذاشته :persiana__hahaha: آره اونم به شدتت خدا به نوترون رحم کنه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ به به من هم هستمممممممممممممم خوش اومدی دادا این نوترون ما رو تا می تونی شکنجه بده ............:14k8gag: امروز روز انتقامه.... لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ عجب نکته ی مهمی آده دادا از این سوزنای عادی بزنیم یا سوزنهای بلند مث میخ طویله :14k8gag: سوزن ته گرد لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها این پشت منم یه مشت و مال بدین دستتون درد نکنه. می خوای با این به خارونمت؟ پنجه گربه یا قلقلک اسپانیایی (Cat's Paw or Spanish Tickle) این وسیله بسیار شبیه پنجه گربه با چنگالهایی بسیار بلند و تیز می باشد. از این وسیله برای پاره پاره کردن گوشت بدن قربانی استفاده میشد. به دلیل ابعاد چنگالها، ماهیچه ها و استخوانها مانعی برای استفاده بربری از این وسیله نبودند. به طور یقین دستها و پاهای قربانی را ابتدا می بسته اند و سپس با این وسیله گوشت تنش را جدا می کرده اند. لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ می خوای با این به خارونمت؟پنجه گربه یا قلقلک اسپانیایی (Cat's Paw or Spanish Tickle) این وسیله بسیار شبیه پنجه گربه با چنگالهایی بسیار بلند و تیز می باشد. از این وسیله برای پاره پاره کردن گوشت بدن قربانی استفاده میشد. به دلیل ابعاد چنگالها، ماهیچه ها و استخوانها مانعی برای استفاده بربری از این وسیله نبودند. به طور یقین دستها و پاهای قربانی را ابتدا می بسته اند و سپس با این وسیله گوشت تنش را جدا می کرده اند. آخ قربونت خوراک پشت خاروندنه. لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ عابدی که نفر اوله مدیر تالار شهرسازی معروف به نوترون Neutron wanted 150000000$ :3384s::3384s::3384s::3384s::3384s::3384s::3384s::3384s: از سمت چپ صورتشون چیزی جز استخون باقی نموند:w12: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من میگم عابدی رو بزاریم توی اتاق در بسته و بهش بگیم فقط یه ربع وقت داره چون بعد یه ربع هوای اتاق پر از دی اکسید کربن میشه و برای پیدا کردن کلید اتاق باس بره اون گوشه که یه چاله کنده شده دنبال کلید بگرده و در اون چاله هم پراز سرنگِ و همه سوزناش رو به بالاس و برای پیدا کردن کلید باس بپره تو اون چالهه و........:w821: فک کنم فیلم اره زیاد روم تاثیر گذاشته :persiana__hahaha: اینم روش خوبیه یه روشم مشابهش دارم تو اتاق یه بمب می زاریم دستشم با دستبند می بندیم به یه جایی تو اتاق کنارشم یه تبر می زاریم کلیدم بالای در بمبم 5 دقیقه بعد می ترکه فک می کنین چی کار می کنه برای فرار از مرگ؟؟؟:gnugghender::gnugghender::evilsmile: لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ رNeutron, *Mahla*+, *REZA, REZA111, میلاد+, Viking+ من چه هیزم تری به شما فروختم آخه؟ لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ آخ قربونت خوراک پشت خاروندنه. بیا پشتتو بخارونم:biggrin::biggrin::gnugghender::evilsmile: لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من چه هیزم تری به شما فروختم آخه؟ :w12: * * :3384s: * * یادتو درو برام باز نکردی ؟ :(2310): * * یادته شوکولمو از دستم گرفتی ؟ :(2310): * * :3384s: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده