felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به این وسیله که در امر راهسازی و کوبیدن راه ها استفاده میشه ، میگن غلطک پاچه بُزی جناب ابوالفضل رو ببندیم به زمین، با این غلطک از روش رد شیم ، مغزش و دل و روده هاش بریزه بیرون :4chsmu1: بعد باهاش سوسیس کالباس درست کنیم..... لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ میگم آآآ یه زن عین این براش بگیریم ....... یه شوهرم عین این باس واسه اسی پیدا کنیم...... لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ من کندن مژه با موچین رو پیشنهاد می دم! لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ میگم آآآ یه زن عین این براش بگیریم ....... یه شوهرم عین این باس واسه اسی پیدا کنیم...... :ws28::ws28: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها ناخناشو کشیدین؟!!! اره دندوناشم کشیدیم:evilsmile: لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ من زیر شکنجه نمیشکنم. :biggrin: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ من زیر شکنجه نمیشکنم. :biggrin: پس چجوری میشکنی؟ از یه برجه 100 طبقه ای بندازمت پایین میشکنی؟:evilsmile::gnugghender: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ پس چجوری میشکنی؟از یه برجه 100 طبقه ای بندازمت پایین میشکنی؟:evilsmile::gnugghender: نه...یه تاپیک بزنی تا صبح با اسی گفتگو کنن....اعصابش به قدری خورد میشه که سرشو میکوبه به دیوار تا بشکنه! :smiley (18): لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ نه...یه تاپیک بزنی تا صبح با اسی گفتگو کنن....اعصابش به قدری خورد میشه که سرشو میکوبه به دیوار تا بشکنه! :smiley (18): :biggrin: اسی رفیق قدیمی و شفیق منه. ولی خدایی یکی از شکنجه های ناجوانمردانه است. لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ می گما بیام مثل زمان قدیم چینی ها شکنجه کنیمش هر کدوم از دستاش و پاهاش و کلش رو به یک اسب ببندیم بعد هر کدوم از اسب ها رو به یه طرف بزنیم که بره بعد فک کنم اون موقع 6 تیکه ناقابل بشه...... 1 کله / 2 تا دست / 2 تا پا ، عجب کله پاچه ای شود.......... لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ بذاریمش بین دوتا ماشین، دستاشو ببندیم به ماشینا، بعد هر کدوم تو یه جهت بره دستاش کنده شه :texc5lhcbtrocnmvtp8 بعدش با پاهاش این کارو کنیم :texc5lhcbtrocnmvtp8 سرشم برداریم فوتبال بازی کنیم :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ عجب تاپیکایی تو نواندیشان هست! خندیدیم! به این وسیله که در امر راهسازی و کوبیدن راه ها استفاده میشه ، میگن غلطک پاچه بُزی جناب ابوالفضل رو ببندیم به زمین، با این غلطک از روش رد شیم ، مغزش و دل و روده هاش بریزه بیرون :4chsmu1: من با این ایده موافقم! البته عزیزمون رو نبندیم به زمین ببندیم به غلطک بعد همینطوری حرکت کنیم تفریحی! ابوالفضل جان شرمنده ازم دعوت کردن بیام ... من بی تقصیرم! لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ خیلیه خوب باید دست به کار شم اول ابوالفضل عزیز را روی یک تخت می بندیم بعد با این کوچولوی پایین دونه دونه انگشتاشو قطع می کنیم........ وقتی حسابی زجر کشید می ریم سراغ کلش بعد به صورت خیلی حرفه ای با کوچولوی زیر پوست سرشو می کنیم..... وقتی اصلاح با سرش تموم شد می ریم سراغ انگشتای پاش اینقدر انگشتاشو با این می کشیم تا بالاخره کنده بشه...... وقتی این پروسه هم تموم شد می ریم سراغ پوست بدنش حالا با این کوچولوی زیر پوستشو زنده زنده می کنیم...... وقتی کارمون با پوستش تموم شد با این وسیله ی خیلی قشنگ چاقو چاقوش می کنیم..... بد نیست یکم کند کاری هم روش انجام بدیم...... حالا برای اینکه خوب کیف کنیم یه پارچ آب نمک هم روش می ریزیم...... من که اصلا دلم نمیاد بهش نگاه کنم......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ خیلیه خوب باید دست به کار شم اول ابوالفضل عزیز را روی یک تخت می بندیم بعد با این کوچولوی پایین دونه دونه انگشتاشو قطع می کنیم........ وقتی حسابی زجر کشید می ریم سراغ کلش بعد به صورت خیلی حرفه ای با کوچولوی زیر پوست سرشو می کنیم..... وقتی اصلاح با سرش تموم شد می ریم سراغ انگشتای پاش اینقدر انگشتاشو با این می کشیم تا بالاخره کنده بشه...... وقتی این پروسه هم تموم شد می ریم سراغ پوست بدنش حالا با این کوچولوی زیر پوستشو زنده زنده می کنیم...... وقتی کارمون با پوستش تموم شد با این وسیله ی خیلی قشنگ چاقو چاقوش می کنیم..... بد نیست یکم کند کاری هم روش انجام بدیم...... حالا برای اینکه خوب کیف کنیم یه پارچ آب نمک هم روش می ریزیم...... من که اصلا دلم نمیاد بهش نگاه کنم......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :4chsmu1::4chsmu1::ws47: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ الان شکنجه شده کیه؟؟؟ ابوالفضل:evilsmile::gnugghender: لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ با سلام من واسه ابوالفضل دعوت نشدم اما واسه عافا دعوت شده بودم ............ از اونجا که من از شکنجه کردن بانوان محترمه معذورم وابوالفضل جان هم یه وزی کاربرویژه خودمون بود وازمون شبانه سرقت شد(خدا باعث وبانی شو....................رحمت کنه.)اومدم کمی خدمت ایشون برسیم یه نکته باید بگم واون اینه که در شکنجه شخصی که مورد شکنجه قرارمیگیره نمیمیره فقط درحد مرگ پیش میره اما زنده میمونه بیشتر شکنجه های شما در دم میکشه وطرف دردهم نمیکشه چه برسه به اینکه شکنجه بشه.........:th_scratchhead: چند نمونه شکنجه ارائه میکنم امیدوارم کافی باشه باوسه اش دقت کنید میتونید هراعترافی ازش بخواید بگیرید وقتی زیر شکنجه قرارداره البته قبلش از ابوالفضل عزیز کمال عذرخواهی رو ازت دارم ومیدونم ظرفیت بالایی داره کهتو این تاپیک حاضر شده (ازکودکان ونوجوانان خواهش میکنم موارد ذکر شده را درخانه امتحان نکنند) 1)وقتی رفت دستشوی آب رو قطع کنیم ویه آفتابه آب جوش بدیم بهش 2)از سقف آویزونش کنیم وبهش روغن کرچک بخورونیم اونم از نوع سنتیش 3)با موم موهای همه جاشو بکشیم 4)مجبورش کنیم یکی از عزیزترین کسانش رو شلاق بزنه 5)حجامتش کنیم ومحل حجامت رو نمک بپاشیم 6)روی یه صندلی ببندیمش وموهاشو بتراشم توی یه اتاق کاملا ساکت وتاریک با فاصله زمانی های یکسان قطره آب سرد روی سرش بریزیم(یعی آب سرد قطره قطره روی سرش بریزه اما نتونه سرش رو تکون بده) فعلا همینها رو داشته باشید............:gnugghender: لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ باباه شکنجه هاتون که در حد تخیلاتتونه اینترنتی شکنجه باید بشن.. مثلا میتونین هکشون کنین:دی...یه سری آزار اذیتای دیگه هم هست که میتونین اول شماره حسابمو داشته باشین بعد من حتما مشاوره بهتون میدم(خطاب به جلاد های تاپیک) لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ اینا چیه دیگه؟!!!!!:icon_pf (34): تا این حد پیش نرید سنگ دل میشییییییییییییییییییید.:shame: بعدا یکی جلوتون داشت میمرد بجای اینکه کمکش کنید میرید زجر کشش می کنیییییییییییییییییییید!:3384s: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده