felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ دیگه چون آشناست یکم درجشو کم کردم می شه تمساحم توش انداخت یا یه عالمه خرچنگ :icon_razz: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ دیگه چون آشناست یکم درجشو کم کردم می شه تمساحم توش انداخت یا یه عالمه خرچنگ :icon_razz: تمساح که یه دفعه می خوردش زجر نمی نمی کشه از اوون ماهیای ادم خوار بندازیم 2 تا اروم اروم گازش می گیرن:biggrin::biggrin: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ من سالم سالمم. :tt2: بیا بشین رو این صندلی یه ذره میخ فرو کنیم تو بدنت:biggrin: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ حقشه با یه قاشق چششو دربیارم...... عزیز نوترون این اتفاق در آینده ای نزدیک خواهد افتاد پس: دیگه به آرزوهات فکر نکن:icon_razz: لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ شکنجه پیشنهادی من: نذارید 96 ساعت بخوابه/ کارش تمومه لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ شکنجه پیشنهادی من:نذارید 96 ساعت بخوابه/ کارش تمومه با اینکه فقط از حال میره یه ذره خشن ترشو بگو:ws43: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ اره منم با خشونت بیشتر موافقم...... ادم حوصلش سر میره لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ با اینکه فقط از حال میره یه ذره خشن ترشو بگو:ws43: خب نباید بذارید بیهوش بشه آب بریزین رو سرش/ آخرش طبق گفته ی بو علی سینا دچار جنون میشه یا حداقل نشانه هایی از جنون در رفتارش ظاهر میشه دیگه اگر هم به شما گیر داد کسی حرفشو تحویل نمیگیره لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ خب نباید بذارید بیهوش بشه آب بریزین رو سرش/ آخرش طبق گفته ی بو علی سینا دچار جنون میشه یا حداقل نشانه هایی از جنون در رفتارش ظاهر میشه دیگه اگر هم به شما گیر داد کسی حرفشو تحویل نمیگیره الان هم دست کمی از اون حالتی که گفتی نداره :lol: گیر دادن تو خونشه.... وقتی هم که مرحوم بشه روحش میاد تو خوابمون و هی گیر می ده که اسپم نکین لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ خب نباید بذارید بیهوش بشه آب بریزین رو سرش/ آخرش طبق گفته ی بو علی سینا دچار جنون میشه یا حداقل نشانه هایی از جنون در رفتارش ظاهر میشه دیگه اگر هم به شما گیر داد کسی حرفشو تحویل نمیگیره نه با اب بیدار نمیشه باید کافئین تزریق کنیم تا خوابش نبره:biggrin: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ دلم می خواد تک تک موهاشو با موچین بکنم:icon_razz: و با مشت بزنم تو عینکش لباشو به هم بدوزم لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ شکمشو پاره کنم و روده هاشو بکشم بیرون و باهاش طناب بازی کنم :icon_razz: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ بندازمیش تو دستگاه کنسرو سازی این بیشتر حال میده:biggrin: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ لااقل به یه دردی می خوره تبدیل می شه به کنسرو ...... بعد میدیم مدیران محترم اینجا کنسروهاشو بخورن خبر که ندارن چیه؟!!!! :14k8gag: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ لااقل به یه دردی می خوره تبدیل می شه به کنسرو ...... بعد میدیم مدیران محترم اینجا کنسروهاشو بخورن خبر که ندارن چیه؟!!!! :14k8gag: اول بزاریم 20 دقیقه بجوشه اگه نیمه جون بود کاملا تموم کنه بعد بدیم مدیرا بخورن:biggrin: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ :167:...شکنجه ام خوبه... چجوری شکنجه می کنی این نوترون و؟:gnugghender::evilsmile: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ اول بزاریم 20 دقیقه بجوشه اگه نیمه جون بود کاملا تموم کنه بعد بدیم مدیرا بخورن:biggrin: فقط این نوترون خیلی پوس کلفته باید یه 30 ، 40 دقیقه بیشتر بجوشه تازه من مزه کردم دیدم گوشتشم یکم تلخه جنس بنجل می بندیم به مردم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده