کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ مورد شکنجه شده الان وضعیتش در چه حالیه:lol:؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ مورد شکنجه شده الان وضعیتش در چه حالیه:lol:؟ تا خودت حسش نکنی درست نمی فهمی چه حالیه:167: لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ با يكي مثه اين تو يه قفس زنداني بشه لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ مورد شکنجه شده الان وضعیتش در چه حالیه:lol:؟ وضعیتی نمونده که بخواد چطور باشه..... کلی فک و صورت طرف را آوردین پایین، کجاش در چه حالیه؟ لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ من امروز دیگ پر از روغن رو یاد گرفتم. مختار ثقفی وقتی مخالفاش رو میکشته، جسدشونو مینداخته تو دیگه پر از روغن جوش...:texc5lhcbtrocnmvtp8ناخناشو با انبر بکشیم. :girl_yes2: ایده ی خیلی خوبی بود:evilsmile::evilsmile: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ تو همون دیگ روغن که دخلم میاد..... عذاب در جهنم هم اینقدر با خشانت نیست. :banel_smiley_52: خوب اینجا یه ذره عذابت میدیم تا تو جهنم زیاد عذاب نکشی :evilsmile: می خوای تو دیگه پر از قیر بندازیمت :gnugghender::evilsmile: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ خوب اینجا یه ذره عذابت میدیم تا تو جهنم زیاد عذاب نکشی :evilsmile:می خوای تو دیگه پر از قیر بندازیمت :gnugghender::evilsmile: نه...آروم و با حوصله پوستشو قلفتی بکن بعد ببرش حمام نمک(عملیات حرارتی)...ازونجا هم اگر زنده موند گردنشو ببند به ایگزوز تراختور و تو زمین کشاورزی که قبلش گنگر پرورش داده بودن بکشش اینور اونرو... لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ نه...آروم و با حوصله پوستشو قلفتی بکن بعد ببرش حمام نمک(عملیات حرارتی)...ازونجا هم اگر زنده موند گردنشو ببند به ایگزوز تراختور و تو زمین کشاورزی که قبلش گنگر پرورش داده بودن بکشش اینور اونرو... :6snuiio5gm0n52hzey4:6snuiio5gm0n52hzey4:6snuiio5gm0n52hzey4:ws28::evilsmile:این خیلی بهتره:evilsmile: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ چند نمونه از شکنجه هایی که تو زندان ها انجام میشه : 1- جلوی چشم فرد ، یه تیکه از گوشتشو می برند و بعد جلوی چشمش کباب می کنند و مجبورش می کنند که بخوره ، فکرشو بکنید ، طرف مجبوره گوشت خودشو بخوره ! 2- سوزن ته گرد رو تو ناخن فرد فرو می کنند و یا دستشو می کوبند به دیوار یا سوزن رو گرم می کنند ! 3- یه موسیقی رو میزارن واسه فرد ، فرد اولش کیف می کنه ، ولی بعد از یه مدت موسیقی اعصابش رو به هم می ریزه و همه چی رو اعتراف می کنه ، فکر کنید یه موسیقی خاص از شب تا صبح و شاید هم بیشتر هی بخونه ! 4- هوا برش رو تا نزدیکی بدن فرد میارند ولی بهش نمیزنند ، یواش یواش بدن فرد میسوزه ، طوری که خودش هم میتونه بوی سوختن بدنش رو بفهمه ، خیلی وحشتناک ! 5- یه هندونه رو میدن طرف کامل بخوره ، بعد جلوی ادرارشو می گیرن و طرف یه فشار وحشتناکی بهش وارد میشه که مجبوره همه چی رو اعتراف کنه ! اینا نمونه های کمی از شکنجه هایی هست که تو زندان های مختلف مخصوصا ایران انجام میشه ! :84eb3ampc0vsywihe0i لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ نه...آروم و با حوصله پوستشو قلفتی بکن بعد ببرش حمام نمک(عملیات حرارتی)...ازونجا هم اگر زنده موند گردنشو ببند به ایگزوز تراختور و تو زمین کشاورزی که قبلش گنگر پرورش داده بودن بکشش اینور اونرو... لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ چند نمونه از شکنجه هایی که تو زندان ها انجام میشه : 1- جلوی چشم فرد ، یه تیکه از گوشتشو می برند و بعد جلوی چشمش کباب می کنند و مجبورش می کنند که بخوره ، فکرشو بکنید ، طرف مجبوره گوشت خودشو بخوره ! 2- سوزن ته گرد رو تو ناخن فرد فرو می کنند و یا دستشو می کوبند به دیوار یا سوزن رو گرم می کنند ! 3- یه موسیقی رو میزارن واسه فرد ، فرد اولش کیف می کنه ، ولی بعد از یه مدت موسیقی اعصابش رو به هم می ریزه و همه چی رو اعتراف می کنه ، فکر کنید یه موسیقی خاص از شب تا صبح و شاید هم بیشتر هی بخونه ! 4- هوا برش رو تا نزدیکی بدن فرد میارند ولی بهش نمیزنند ، یواش یواش بدن فرد میسوزه ، طوری که خودش هم میتونه بوی سوختن بدنش رو بفهمه ، خیلی وحشتناک ! 5- یه هندونه رو میدن طرف کامل بخوره ، بعد جلوی ادرارشو می گیرن و طرف یه فشار وحشتناکی بهش وارد میشه که مجبوره همه چی رو اعتراف کنه ! اینا نمونه های کمی از شکنجه هایی هست که تو زندان های مختلف مخصوصا ایران انجام میشه ! لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ اوه اوه بیاییم تا میتونه بهش خوراکی و آب میوه البته بیشترآبمیوه بدیمبهدش تو یه اتاق حبسش کنیم به مدت چندین ساعت فک کنین الان دیگه یه جای واجب شده ولی جای واسش نیست البته ببخشیدا ایول ایول من با این یکی کامل موافقم.............. البته ببشخی... لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ حاجی رو ببندیم به تخت دستاشم ببندیم چند ساعت قلقلکش بدیم یانه بهش بگیم 1 روز کامل مجبوری امر به معروف و نهی از منکر نکنی!:1238: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ حاجی رو ببندیم به تخت دستاشم ببندیم چند ساعت قلقلکش بدیم کی جرات داره قلقلک بده؟ لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ کی جرات داره قلقلک بده؟ من:evilsmile::wavesmile::6snuiio5gm0n52hzey4 اول گاز دی نیتروژن مونوکسید(گاز خنده) می زنم اوونقدر میخندی تا مرحوم شی لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ من می خوام طب سوزنی که اختراع خودم هست رو برای اولین بار روی اسی امتحان کنم.............:lol: لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ مردان بي بصيرت رو ببرين پيش اسي با بصيرت بشن بعد جلو چشمه اسي دارشون بزنين لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ مردان بي بصيرت رو ببرين پيش اسي با بصيرت بشن بعد جلو چشمه اسي دارشون بزنين وا این چه کاریه..... اینهمه خرج ساندیس کنم که چی بشه، همون اول دارشون بزنید بره دیگه..... لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ وا این چه کاریه..... اینهمه خرج ساندیس کنم که چی بشه، همون اول دارشون بزنید بره دیگه..... خو خوبيشم به همينه ديگه اينجوري يه جور عذاب ميشه واست برادر لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ بهترین شکنجه برای اسی اینه که مجبورش کنیم تا همه چهار وعده غذایی رو از دست پخت من بخوره شما که نمی دونین ولی منم نمی دونم که چی می پزم :ydm47612zsesgift969 این بدترین عذاب ممکنه چهار وعده، غذایی که قابل خوردن نباشه هر روز هر شب . . . . در اثر سوء تغذیه یا مسمومیت غذایی دچار ارتحال جان گداز خواهد شد.......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده