afa 18504 ارسال شده در 6 آذر، 2011 اتفاقا خودم کندش کردم بیشتر زجر بکشی اره فراار کردی اما سرت موند تو دستاام:evilsmile: اصلا حواست ني سرم سر جاي خودشه ............ دستمال گردنم تو دستات مونده :2eaoapgxehimkak1y7e
ata2009 348 ارسال شده در 6 آذر، 2011 اصلا حواست ني سرم سر جاي خودشه ............ دستمال گردنم تو دستات مونده :2eaoapgxehimkak1y7e توهم میزنیاااااااااا :evilsmile::gnugghender: با سرت سوپ درست کردم:ws28:
afa 18504 ارسال شده در 6 آذر، 2011 توهم میزنیاااااااااا :evilsmile::gnugghender:با سرت سوپ درست کردم:ws28: ديشب فيلم امريكايي ديدي هنوز كابوس تو ذهنته هااااااااااااااا
haniye03400 45 ارسال شده در 6 آذر، 2011 be khotar amoye man chi kar darin ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, shekanje khob chera ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
afa 18504 ارسال شده در 6 آذر، 2011 be khotar amoye man chi kar darin ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, shekanje khob chera ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, اخ جون يه طرفدار پيدا شد..............:shad: ديدي زنده ام
ata2009 348 ارسال شده در 6 آذر، 2011 ديشب فيلم امريكايي ديدي هنوز كابوس تو ذهنته هااااااااااااااا نه داشتم فیلم کشته شدنتو درست میکردم الان چند کیلومتری جهنم هستی؟:ws28:
afa 18504 ارسال شده در 6 آذر، 2011 نه داشتم فیلم کشته شدنتو درست میکردمالان چند کیلومتری جهنم هستی؟:ws28: پس باور كردي كه فيلم بوده قسمت هاي اكشن از بدل استفاده كردم
ata2009 348 ارسال شده در 6 آذر، 2011 be khotar amoye man chi kar darin ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, shekanje khob chera ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, این دختر عمویه تو به بچه ها زور گفته و ظلم کرده و اذیت کرده .......:evilsmile: بازم بگم؟:gnugghender::evilsmile:
ata2009 348 ارسال شده در 6 آذر، 2011 پس باور كردي كه فيلم بوده قسمت هاي اكشن از بدل استفاده كردم :ws28:میگم توهمی میگی نه دیگه دوربین گذاشته بودم داشت ضبط می کردم لحظات شیرینه جوون دادنه تو :gnugghender: چند روزه نخوابیدی هاااا اون بالا خوش می گذره:ws28:
afa 18504 ارسال شده در 6 آذر، 2011 :ws28:میگم توهمی میگی نه دیگهدوربین گذاشته بودم داشت ضبط می کردم لحظات شیرینه جوون دادنه تو :gnugghender: چند روزه نخوابیدی هاااا اون بالا خوش می گذره:ws28: تو بيشتر توهمي شدي ............. اگه روح باشم كه خواب ندارم ، پس خودتم باور نداري كه من مردم ، من زنده ام ............. شكنجه هات همش الكي :2eaoapgxehimkak1y7e
ata2009 348 ارسال شده در 6 آذر، 2011 تو بيشتر توهمي شدي ............. اگه روح باشم كه خواب ندارم ، پس خودتم باور نداري كه من مردم ، من زنده ام ............. شكنجه هات همش الكي :2eaoapgxehimkak1y7e خوبی ؟؟:ws28: خوب من چی گفتم گفتم اوون بالا چند روز نخوابیدی :ws28: متاسفانه تا دیشب زنده بودی بعد مرحوم شدی نتونستی زیره شکنجه ها دووم بیاری:evilsmile:
afa 18504 ارسال شده در 6 آذر، 2011 خوبی ؟؟:ws28:خوب من چی گفتم گفتم اوون بالا چند روز نخوابیدی :ws28: متاسفانه تا دیشب زنده بودی بعد مرحوم شدی نتونستی زیره شکنجه ها دووم بیاری:evilsmile: اخه شما به اونا ميگي شكنجه ناز و نعمت بود ............. اخه راه رفتن رو خورده شيشه با كفش اهني و اتصال سيم بدون برق كه درد و زجر نداره:shad:
ata2009 348 ارسال شده در 6 آذر، 2011 اخه شما به اونا ميگي شكنجه ناز و نعمت بود ............. اخه راه رفتن رو خورده شيشه با كفش اهني و اتصال سيم بدون برق كه درد و زجر نداره:shad: پس قبول داری مرحوم شدی:ws28: خدا رحمتت کنه:evilsmile: نفره بعدی
afa 18504 ارسال شده در 6 آذر، 2011 پس قبول داری مرحوم شدی:ws28:خدا رحمتت کنه:evilsmile: نفره بعدی حالت اصلا خوب ني ........... من كه از به اصطلاح شكنجه هاي شما جون سالم به در بردم خوب نفر بعدي كيه ؟
ata2009 348 ارسال شده در 6 آذر، 2011 حالت اصلا خوب ني ........... من كه از به اصطلاح شكنجه هاي شما جون سالم به در بردم خوب نفر بعدي كيه ؟ من توپه توپم :evilsmile: خودم با دستای خودم سرتو بریدم:evilsmile: اسی :evilsmile::gnugghender:
afa 18504 ارسال شده در 6 آذر، 2011 من توپه توپم :evilsmile:خودم با دستای خودم سرتو بریدم:evilsmile: اسی :evilsmile::gnugghender: معلوم ني به جاي سر من سر كيو بريدي
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 6 آذر، 2011 ای بابا اینجا چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عطا احضار روح کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا روح آفا رو احزار کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این آفا از اون روحای خبیثه و شاید دیگه از اینجا نرهههههههههههههه :5c6ipag2mnshmsf5ju3
ata2009 348 ارسال شده در 6 آذر، 2011 ای بابا اینجا چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عطا احضار روح کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا روح آفا رو احزار کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این آفا از اون روحای خبیثه و شاید دیگه از اینجا نرهههههههههههههه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ابجی من احضارش نکردم همش تقصیره این کتایونه:ffuzma2nlljlasbauln اره خیلی خبیثه :evilsmile: اما برم میگردونمش سره:evilsmile::gnugghender: جاش
ارسال های توصیه شده