afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ اتفاقا خودم کندش کردم بیشتر زجر بکشی اره فراار کردی اما سرت موند تو دستاام:evilsmile: اصلا حواست ني سرم سر جاي خودشه ............ دستمال گردنم تو دستات مونده :2eaoapgxehimkak1y7e لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ اصلا حواست ني سرم سر جاي خودشه ............ دستمال گردنم تو دستات مونده :2eaoapgxehimkak1y7e توهم میزنیاااااااااا :evilsmile::gnugghender: با سرت سوپ درست کردم:ws28: لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ توهم میزنیاااااااااا :evilsmile::gnugghender:با سرت سوپ درست کردم:ws28: ديشب فيلم امريكايي ديدي هنوز كابوس تو ذهنته هااااااااااااااا لینک به دیدگاه
haniye03400 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ be khotar amoye man chi kar darin ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, shekanje khob chera ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ be khotar amoye man chi kar darin ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, shekanje khob chera ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, اخ جون يه طرفدار پيدا شد..............:shad: ديدي زنده ام لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ ديشب فيلم امريكايي ديدي هنوز كابوس تو ذهنته هااااااااااااااا نه داشتم فیلم کشته شدنتو درست میکردم الان چند کیلومتری جهنم هستی؟:ws28: لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ نه داشتم فیلم کشته شدنتو درست میکردمالان چند کیلومتری جهنم هستی؟:ws28: پس باور كردي كه فيلم بوده قسمت هاي اكشن از بدل استفاده كردم لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ be khotar amoye man chi kar darin ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, shekanje khob chera ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, این دختر عمویه تو به بچه ها زور گفته و ظلم کرده و اذیت کرده .......:evilsmile: بازم بگم؟:gnugghender::evilsmile: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ پس باور كردي كه فيلم بوده قسمت هاي اكشن از بدل استفاده كردم :ws28:میگم توهمی میگی نه دیگه دوربین گذاشته بودم داشت ضبط می کردم لحظات شیرینه جوون دادنه تو :gnugghender: چند روزه نخوابیدی هاااا اون بالا خوش می گذره:ws28: لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ :ws28:میگم توهمی میگی نه دیگهدوربین گذاشته بودم داشت ضبط می کردم لحظات شیرینه جوون دادنه تو :gnugghender: چند روزه نخوابیدی هاااا اون بالا خوش می گذره:ws28: تو بيشتر توهمي شدي ............. اگه روح باشم كه خواب ندارم ، پس خودتم باور نداري كه من مردم ، من زنده ام ............. شكنجه هات همش الكي :2eaoapgxehimkak1y7e لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ تو بيشتر توهمي شدي ............. اگه روح باشم كه خواب ندارم ، پس خودتم باور نداري كه من مردم ، من زنده ام ............. شكنجه هات همش الكي :2eaoapgxehimkak1y7e خوبی ؟؟:ws28: خوب من چی گفتم گفتم اوون بالا چند روز نخوابیدی :ws28: متاسفانه تا دیشب زنده بودی بعد مرحوم شدی نتونستی زیره شکنجه ها دووم بیاری:evilsmile: لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ خوبی ؟؟:ws28:خوب من چی گفتم گفتم اوون بالا چند روز نخوابیدی :ws28: متاسفانه تا دیشب زنده بودی بعد مرحوم شدی نتونستی زیره شکنجه ها دووم بیاری:evilsmile: اخه شما به اونا ميگي شكنجه ناز و نعمت بود ............. اخه راه رفتن رو خورده شيشه با كفش اهني و اتصال سيم بدون برق كه درد و زجر نداره:shad: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ اخه شما به اونا ميگي شكنجه ناز و نعمت بود ............. اخه راه رفتن رو خورده شيشه با كفش اهني و اتصال سيم بدون برق كه درد و زجر نداره:shad: پس قبول داری مرحوم شدی:ws28: خدا رحمتت کنه:evilsmile: نفره بعدی لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ پس قبول داری مرحوم شدی:ws28:خدا رحمتت کنه:evilsmile: نفره بعدی حالت اصلا خوب ني ........... من كه از به اصطلاح شكنجه هاي شما جون سالم به در بردم خوب نفر بعدي كيه ؟ لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ حالت اصلا خوب ني ........... من كه از به اصطلاح شكنجه هاي شما جون سالم به در بردم خوب نفر بعدي كيه ؟ من توپه توپم :evilsmile: خودم با دستای خودم سرتو بریدم:evilsmile: اسی :evilsmile::gnugghender: لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ من توپه توپم :evilsmile:خودم با دستای خودم سرتو بریدم:evilsmile: اسی :evilsmile::gnugghender: معلوم ني به جاي سر من سر كيو بريدي لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ ای بابا اینجا چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عطا احضار روح کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا روح آفا رو احزار کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این آفا از اون روحای خبیثه و شاید دیگه از اینجا نرهههههههههههههه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ نفر بعدی رو بیارین رو صندلی الکترونیکی بشونین... لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ ای بابا اینجا چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عطا احضار روح کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا روح آفا رو احزار کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این آفا از اون روحای خبیثه و شاید دیگه از اینجا نرهههههههههههههه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ابجی من احضارش نکردم همش تقصیره این کتایونه:ffuzma2nlljlasbauln اره خیلی خبیثه :evilsmile: اما برم میگردونمش سره:evilsmile::gnugghender: جاش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده