felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ جدی میگی؟!!!!!!!!برو اول از جوزف بالا شهری بپرس که با یه نایسری درافتادن ارزش داره یا نه؟ پاشو برو بپرس که اگه فردا بیاد ممکنه سرت رو تنت نباشه چون اکثر روش های من خاص خودمن هاهاهاهاهاااااااااااااااااااااااااااااااااا مگه من شوخی دارم فعلا که سر جوزف شلوغه....... می دونی که یونی تهرون قبول شده :girl_in_dreams: تازه اگه یه تار مو از سر من کم شه جوزف نیست و نابودت می کنه دررو تا شخله پخلت نکردم بچه من اگه دستم به تو نرسه اون که دستش به تو می رسه وای وای اگه ببینه با خانومش اینجوری حرف زدی رگ غیرتش می زنه بالا اونم که غیرتی.... وای وای تو رو دچار ارتحال جانگداز می کنه د ادا لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ بخوابی شاید بیدارشدی یه دفه حس کنی که تو جهنمی؟ هاهاهاهاهاهاااااااااااا :girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ من کدوم طرفی باااااشم سمت شکنجه گرهااااا:JC_thinking: یا سمت کله گنده هااااااا سمت حق؟ یا سمت خونمون؟ یا سمت قبله؟کدومش؟ لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ بیست نفر شیم همه ساکت بشینیم و بهش نگاه کنیم اگه هم خواست بره به زور بشونیمیش لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ مگه من شوخی دارم فعلا که سر جوزف شلوغه....... می دونی که یونی تهرون قبول شده :girl_in_dreams: تازه اگه یه تار مو از سر من کم شه جوزف نیست و نابودت می کنه دررو تا شخله پخلت نکردم بچه من اگه دستم به تو نرسه اون که دستش به تو می رسه وای وای اگه ببینه با خانومش اینجوری حرف زدی رگ غیرتش می زنه بالا اونم که غیرتی.... وای وای تو رو دچار ارتحال جانگداز می کنه د ادا جوزف عاقلتر از این حرفاست که با یه نایسری دربفته، چون خودش میدونه چه بلایی سرش میارم. لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ چی کارا کردین؟ آفا تو که هنوز خوبییییییییی:lol: لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ چی کارا کردین؟آفا تو که هنوز خوبییییییییی:lol: از اينا خشن تر ديدي ؟ :icon_pf (34): ولي من جون سالم به در بردم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ از اينا خشن تر ديدي ؟ :icon_pf (34): ولي من جون سالم به در بردم نه والله:icon_pf (34): واقعا؟ من نرسیدم بیام در این عملیات شرکت کنم:lol: لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ نه والله:icon_pf (34): واقعا؟ من نرسیدم بیام در این عملیات شرکت کنم:lol: :167: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ :167: خشونت چراااااااا؟ دوستی مهربونی صمیمیت:lol: لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ خشونت چراااااااا؟دوستی مهربونی صمیمیت:lol: چه نقشه اي تو سرت داري ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده