ata2009 348 ارسال شده در 5 آذر، 2011 می دونی من دوس دارمبه یه صندلی اینو ببندم بعد یه کامپیوتر جلوش روشن کنم بعد برم تو قسمت خانواده هی اسپم کنم هی اسپم کنم........................:biggrin: :ws28::ws28:
amin 202 مهمان ارسال شده در 5 آذر، 2011 میگم یه ملافه آماده کنیم عین کفن،بعد سوسیسی بخوابونیمش تو اون ملافه و پودر خارش بریزیم روش...یه 7-8 روز عین مار وول می خوره و هلاک میشه....
- Nahal - 47858 ارسال شده در 5 آذر، 2011 چه خده خشنین :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52:
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2011 باید یه لباس از جنس کاکتوس براش درست کنیم و بعد تنش کنیم بعد مجبورش کنیم از روی زغال مث مرتاضا رد بشه بعد بندازیم تو یه حوض آب یخ بعد ببندیمش به یه سفینه فضایی که بره فضا پیش موجودات فضایی تا حسابی روش آزمایش انجام بدن و ما دیگه راحت شیم و بیام نواندیش و هی اسپم کنیم هی اسپم کنیم
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2011 یه فرک خوف می گما بیام آفا رو بیهوش کنیم بعد با یه جنازه بزاریمش تو تابوت و توی قربستون دفن کنیم می دونی وقتی به هوش بیاد از شدت وحشت دچار ارتحال جانگداز می شه :lol:
Artaria 13629 ارسال شده در 5 آذر، 2011 مرسی از دعوتتون به نظر من رو زمین کلی پونز بریزیم، اونوقت ایشونو از بالا رها کنیم رو پونزا :texc5lhcbtrocnmvtp8
Himmler 22171 ارسال شده در 5 آذر، 2011 حالا عافا خودش اعلام امادگی کرده یا شما همینجوری بی اجازه شکنجه میکنین ؟ در نو اندیشان چون دموکراسی به تمام و کمال حاکم است باید برای شکنجه خود شخص راضی بشه :biggrin:
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2011 مرسی از دعوتتونبه نظر من رو زمین کلی پونز بریزیم، اونوقت ایشونو از بالا رها کنیم رو پونزا :texc5lhcbtrocnmvtp8 افرین در این خونه رو به همه بازه.......... کم کم همه دارین راه میوفتین :lol: حالا عافا خودش اعلام امادگی کرده یا شما همینجوری بی اجازه شکنجه میکنین ؟در نو اندیشان چون دموکراسی به تمام و کمال حاکم است باید برای شکنجه خود شخص راضی بشه اره برخلاف نوترون به آفا خودم خبر دادم ایشان هم در آخرین گفتگوی مطبوعاتی خود ابراز تاسف کرد و آمادگی خود را برای مقاومت در برابر شکنجه ها اعلام کرد. به گزارش خبر نگاری ما خانم آفا در پی توطئه ای برای نابودی عواملی که در ساخت این تایپیک نقش دارند است. اینجا رضایت مطرح نیس کیفیت مطرحه اسپم بیشتر + فرزند کمتر = زندگی بهتر
Himmler 22171 ارسال شده در 5 آذر، 2011 خب من اگه نخوام عافا رو شکنجه کنم و بر عکس هر کی چپ بهش نگاه گنه با یه نگاه کچلش هم میکنم تکلیفم چیه ؟؟
ata2009 348 ارسال شده در 5 آذر، 2011 خب من اگه نخوام عافا رو شکنجه کنم و بر عکس هر کی چپ بهش نگاه گنه با یه نگاه کچلش هم میکنم تکلیفم چیه ؟؟ پس تو ام میری تو بلک لیست:evilsmile::gnugghender: به به نفره سومم پیدا شد:gnugghender:
Himmler 22171 ارسال شده در 5 آذر، 2011 پس تو ام میری تو بلک لیست:evilsmile::gnugghender:به به نفره سومم پیدا شد:gnugghender: :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):
ata2009 348 ارسال شده در 5 آذر، 2011 هنوزم دارید نورتن رو شکنجه می دیدبیام کمک؟ متاسفانه شکنجه ها رو نتونست تحمل کنه الان فک کنم 5 کیلومتری ..... الان روحش داره می چرخه:evilsmile: الان نوبته afa ست:evilsmile:اره:gnugghender:ه :ffuzma2nlljlasbauln
ata2009 348 ارسال شده در 5 آذر، 2011 :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): :evilsmile::gnugghender::evilsmile:
ata2009 348 ارسال شده در 5 آذر، 2011 اجازه وصیت هم میدین ؟ فقط کوتاه باشه :evilsmile: حالا چی به من میرسه
Neutron 60966 ارسال شده در 5 آذر، 2011 هیچ کدوم از این شکنجه ها اندازه یه عطسه که تو صورتم تو تاکسی شد، نتونست منو ناک اوت کنه. :mornincoffee:
amin 202 مهمان ارسال شده در 5 آذر، 2011 هیچ کدوم از این شکنجه ها اندازه یه عطسه که تو صورتم تو تاکسی شد، نتونست منو ناک اوت کنه. :mornincoffee: آهان...پیدا کردم....ببندیمش به صندلی مرگ و صورتشو بکنیم تو بشقابی که توش پره از فلفل چیلی تند!
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 5 آذر، 2011 هیچ کدوم از این شکنجه ها اندازه یه عطسه که تو صورتم تو تاکسی شد، نتونست منو ناک اوت کنه. :mornincoffee: نمیدونم چرا امروز همش عطسه میکنم! بیا جلو!!!:persiana__hahaha:
ارسال های توصیه شده