ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ می دونی من دوس دارمبه یه صندلی اینو ببندم بعد یه کامپیوتر جلوش روشن کنم بعد برم تو قسمت خانواده هی اسپم کنم هی اسپم کنم........................:biggrin: :ws28::ws28: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ میگم یه ملافه آماده کنیم عین کفن،بعد سوسیسی بخوابونیمش تو اون ملافه و پودر خارش بریزیم روش...یه 7-8 روز عین مار وول می خوره و هلاک میشه.... لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ چه خده خشنین :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ باید یه لباس از جنس کاکتوس براش درست کنیم و بعد تنش کنیم بعد مجبورش کنیم از روی زغال مث مرتاضا رد بشه بعد بندازیم تو یه حوض آب یخ بعد ببندیمش به یه سفینه فضایی که بره فضا پیش موجودات فضایی تا حسابی روش آزمایش انجام بدن و ما دیگه راحت شیم و بیام نواندیش و هی اسپم کنیم هی اسپم کنیم لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ یه فرک خوف می گما بیام آفا رو بیهوش کنیم بعد با یه جنازه بزاریمش تو تابوت و توی قربستون دفن کنیم می دونی وقتی به هوش بیاد از شدت وحشت دچار ارتحال جانگداز می شه :lol: لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ مرسی از دعوتتون به نظر من رو زمین کلی پونز بریزیم، اونوقت ایشونو از بالا رها کنیم رو پونزا :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ حالا عافا خودش اعلام امادگی کرده یا شما همینجوری بی اجازه شکنجه میکنین ؟ در نو اندیشان چون دموکراسی به تمام و کمال حاکم است باید برای شکنجه خود شخص راضی بشه :biggrin: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ مرسی از دعوتتونبه نظر من رو زمین کلی پونز بریزیم، اونوقت ایشونو از بالا رها کنیم رو پونزا :texc5lhcbtrocnmvtp8 افرین در این خونه رو به همه بازه.......... کم کم همه دارین راه میوفتین :lol: حالا عافا خودش اعلام امادگی کرده یا شما همینجوری بی اجازه شکنجه میکنین ؟در نو اندیشان چون دموکراسی به تمام و کمال حاکم است باید برای شکنجه خود شخص راضی بشه اره برخلاف نوترون به آفا خودم خبر دادم ایشان هم در آخرین گفتگوی مطبوعاتی خود ابراز تاسف کرد و آمادگی خود را برای مقاومت در برابر شکنجه ها اعلام کرد. به گزارش خبر نگاری ما خانم آفا در پی توطئه ای برای نابودی عواملی که در ساخت این تایپیک نقش دارند است. اینجا رضایت مطرح نیس کیفیت مطرحه اسپم بیشتر + فرزند کمتر = زندگی بهتر لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خب من اگه نخوام عافا رو شکنجه کنم و بر عکس هر کی چپ بهش نگاه گنه با یه نگاه کچلش هم میکنم تکلیفم چیه ؟؟ لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خب من اگه نخوام عافا رو شکنجه کنم و بر عکس هر کی چپ بهش نگاه گنه با یه نگاه کچلش هم میکنم تکلیفم چیه ؟؟ پس تو ام میری تو بلک لیست:evilsmile::gnugghender: به به نفره سومم پیدا شد:gnugghender: لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ هنوزم دارید نورتن رو شکنجه می دید بیام کمک؟ لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ پس تو ام میری تو بلک لیست:evilsmile::gnugghender:به به نفره سومم پیدا شد:gnugghender: :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ هنوزم دارید نورتن رو شکنجه می دیدبیام کمک؟ متاسفانه شکنجه ها رو نتونست تحمل کنه الان فک کنم 5 کیلومتری ..... الان روحش داره می چرخه:evilsmile: الان نوبته afa ست:evilsmile:اره:gnugghender:ه :ffuzma2nlljlasbauln لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): :evilsmile::gnugghender::evilsmile: لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ :evilsmile::gnugghender::evilsmile: اجازه وصیت هم میدین ؟ لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اجازه وصیت هم میدین ؟ فقط کوتاه باشه :evilsmile: حالا چی به من میرسه لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ هیچ کدوم از این شکنجه ها اندازه یه عطسه که تو صورتم تو تاکسی شد، نتونست منو ناک اوت کنه. :mornincoffee: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ هیچ کدوم از این شکنجه ها اندازه یه عطسه که تو صورتم تو تاکسی شد، نتونست منو ناک اوت کنه. :mornincoffee: آهان...پیدا کردم....ببندیمش به صندلی مرگ و صورتشو بکنیم تو بشقابی که توش پره از فلفل چیلی تند! لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ هیچ کدوم از این شکنجه ها اندازه یه عطسه که تو صورتم تو تاکسی شد، نتونست منو ناک اوت کنه. :mornincoffee: نمیدونم چرا امروز همش عطسه میکنم! بیا جلو!!!:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده