رفتن به مطلب

مردی که 37 سال به حمام نرفته

anvil

ارسال های توصیه شده

این مرد 65 ساله که آقای «سینگ» نام دارد از سال 1974 تاکنون حمام نرفته و حتی اعضای خانواده‌اش هم از بودن در کنار او احساس ناراحتی می‌کنند. علاوه بر این، موهای این مرد حدود دو متر ارتفاع دارد.

hamaaaaaam-37.jpg

این مرد در مصاحبه‌ای با رروزنامه دیلی‌میل گفت: دقیقا پس از ازدواجم که حدود 37 سال پیش صورت گرفت به حمام نرفتم، به طوری که همسایه‌ها، دوستان، آشنایان و اعضای خانواده‌ام از این که بدنم بوی بدی می‌دهد از من فراری هستند.

این مرد در ادامه خاطرنشان کرد: در گرمای 47 درجه سانتیگراد گاوهایم را برای چرا به مراتع می‌برم و از این که در هوای گرم حمام آفتاب می‌گیرم بسیار خوشحالم. به همین دلیل، دیگر نیاز به حمام رفتن ندارم.

به گزارش ایسنا، همسر 60 ساله این مرد بوگندو نیز در ادامه یادآور شد: یک بار من و فرزندانم تصمیم گرفتیم که شوهرم را به حمام ببریم، اما او فرار کرد و به شدت از ما عصبانی شد.

dcqjmiqmvje338u8a68j.jpg

این زن در ادامه افزود: شوهرم اصلا به فکر ظاهر و پاکیزگی خود نیست و این موضوع من و فرزندانم را به شدت آزار می‌دهد، به طوری که روز گذشته به او هشدار دادم اگر خودش را تمیز نکند و لباس‌هایش را نشوید از او جدا می‌شوم.

• Like 12
لینک به دیدگاه
من که جای خانوادش بودم می نداختمش تو یه وان و با وایتکس و اسید می شستمش!

من جای خانوادش بودم این لکه ننگ رو از زمین پاک میکردم.

لینک به دیدگاه
این زن در ادامه افزود: شوهرم اصلا به فکر ظاهر و پاکیزگی خود نیست و این موضوع من و فرزندانم را به شدت آزار می‌دهد، به طوری که روز گذشته به او هشدار دادم اگر خودش را تمیز نکند و لباس‌هایش را نشوید از او جدا می‌شوم.

یه مقدار دیر به این نتیجه رسیده :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
بیچاره زنش چی میکشه خوب تا حالا تلف نشده

یه جا نوشته بود به خاطر اینکه پسردار نشده نمیره حموم!!!

با این وضعشم 7تا دختر داره!!

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...