Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ كارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی یزد تاكید كرد: ظروف مسی نه تنها مس بدن را تامین نمی کند بلکه به سلامتی نیز آسیب می رساند. به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، رضا مورکیان در این باره اظهار کرد: ظروف مسی برای هدایت گرمایی، ظروف خیلی مناسبی هستند و از زمان قدیم نیز از این ظروف برای پخت و پز استفاده می شد، اما در صورت تشكیل شدن اکسید مس یا زنگ مس که زرد رنگ و دارای ترکیبی بسیار سمی است در این ظروف، به سلامت بدن آسیب می رسد چراكه این ماده خطرناك است. وی ادامه داد: چون در حین استفاده از ظروف مسی، لایه قلع از این گونه ظروف جدا شده و وارد مواد غذایی می شود و یا در اثر شستشو نیز ممكن است این لایه از ظرف جدا شود. این كارشناس مواد آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی افزود: وجود قلع یا استفاده بی رویه از ظروف مسی سبب افزایش قلع در مواد غذایی و آسیب به سلامت انسان می شود، بنابراین بهتر است از این ظروف به ویژه در ظروف خانگی و آشپزخانه به طور مداوم استفاده نشود. براساس گزارش وبدا، موركیان در پایان تصریح کرد: بعضی از افراد معتقدند استفاده مداوم از ظروف مسی سبب می شود که مس مورد نیاز بدن تامین شود در حالی که این تفكر اشتباه است چرا که به مقدار مورد نیاز بدن، مس در مواد غذایی وجود دارد و نیازی به استفاده از این ظروف جهت تامین مس بدن نیست. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده