a.namdar 5908 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2015 آخه همه سرچام با موضوعات مشابه ولی تو نواندیشان اصلا نمیشه همچین کاری رو کرد آره منم شدیدا موافقم. قبلا هم نظر داده بودم در این رابطه. شدیدا مشکل سرچ دارم تو انجمن. 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2015 از سرچ بالای انجمن که بهتر میشه مطالب رو پیدا کرد از سیستم گوگل استفاده میکنه که قوی ترم هستش. 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2015 سلام... یه فایل با پسوند dvp میخواستم پیوست کنم ولی نمیشه 3
Imaaan 17059 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2015 سلام... یه فایل با پسوند dvp میخواستم پیوست کنم ولی نمیشه سلام فشرده ش (zip یا rar) کن 3
Lean 56968 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2015 ممد و رفقا با درود ، لطفا حین اینکه پستهای بنده رو صد تا صدتا پاک میکنید حواستون باشه بعضیشون بخصوص در تالار صنایع و ادبیات به نوعی برام آرشیو هستن اجرکم عندالله 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2015 ممد و رفقا با درود ، لطفا حین اینکه پستهای بنده رو صد تا صدتا پاک میکنید حواستون باشه بعضیشون بخصوص در تالار صنایع و ادبیات به نوعی برام آرشیو هستن اجرکم عندالله سلام پستاتو صدتا صدتا پاک میکنیم؟ فقط سه حالت پستا پاک میشن. خبرهای خیلی قدیمی شده، اسپم و خلاف قوانین. که الان دیگه خبرهای خیلی قدیمی هم پاک نمیشن و فقط تو یه تاپیک مجزا آرشیو میشن. یعنی فقط دو مورد دیگه پاک میشه. وگرنه پست که همینطوری عشقی پاک نمیشه الان کجا این پستات با این حجمی که میگی پاک شدن؟ 2
Lean 56968 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2015 سلامپستاتو صدتا صدتا پاک میکنیم؟ فقط سه حالت پستا پاک میشن. خبرهای خیلی قدیمی شده، اسپم و خلاف قوانین. که الان دیگه خبرهای خیلی قدیمی هم پاک نمیشن و فقط تو یه تاپیک مجزا آرشیو میشن. یعنی فقط دو مورد دیگه پاک میشه. وگرنه پست که همینطوری عشقی پاک نمیشه الان کجا این پستات با این حجمی که میگی پاک شدن؟ فک کنم تا حالا سه بار از 6500 رسیده به زیر 5500 حالا اونش مهم نیس گفتم که تالار صنایع و ادبیات یه موقع به فنا نره 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2015 فک کنم تا حالا سه بار از 6500 رسیده به زیر 5500 حالا اونش مهم نیس گفتم که تالار صنایع و ادبیات یه موقع به فنا نره آها. این آمار تعداد پستا رو نمیشه روش زیاد استناد کرد :icon_pf (34): هراز چندگاهی سیستم خودش مثل اینکه یه بازنگری میکنه و تعداد پستا تغییر میکنه (دقیق نمیدونم رو چه اساسیه. خیلی از پستایی که قبلاً پاک شده و هنوز هست، یا شاید تو شمارنده نمیتونه بیاره رو یه دفعه ای کم میکنه.) مثلاً اگه الان من بزنم بازسازی تعداد ارسالای کاربرا، کلاً میترکه فقط واسه تو نیست واسه همه این مشکل پیش میاد سجاد spow هم قبلاً گفته :icon_pf (34): 5
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این چه صفحه ایه که با اسم نواندیشان میاد بالا؟؟؟ 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این چه صفحه ایه که با اسم نواندیشان میاد بالا؟؟؟ سیستم جدیده این مدل سایتای تبلیغاتیه مخربه که دیگه ساب دامین به اسم سایت اصلی تشکیل میدن :icon_pf (34): 3
mese 677 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 سلام وخسته نباشید سوال داشتم ..درمورد انرژی خورشیدی کجا می تونم مطلب پیداکنم؟..وچطوری تو نظرسنجی ها شرکت کنم ؟چطوری امتیاز می دن؟.....وکجا مقاله بنویسم تا عضو طلایی بشم؟/:icon_gol: 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 سلام وخسته نباشید سوال داشتم ..درمورد انرژی خورشیدی کجا می تونم مطلب پیداکنم؟..وچطوری تو نظرسنجی ها شرکت کنم ؟چطوری امتیاز می دن؟.....وکجا مقاله بنویسم تا عضو طلایی بشم؟/:icon_gol: عضویت طلایی در انجمن نواندیشان در مورد انرژی خورشیدی هم به تالار برق [h=2] مهندسی برق[/h]() سر بزنید در قسمت بالا بخش جستجوی انجمن میتونید هر مقاله و پیدا کنید بدرود 4
saba mn 20993 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 سلام یه سوال میخوام یه تاپیک بفرستم که حاوی فیلم باشه بعد مثلا باشگاه خبرنگاران جوان که من میخوام از مطالب اونا بفرستم همونجا فیلمو نشون میده بدون نیاز به دانلود حالا لینک نداره که بخوام اپلود کنم و اینجا بفرستم !!!!!! فقط بعضیهاشون لینک دانلود دارند !!!!!! حالا شاید کسی نخواد دانلود کنه همونجوری انلاین ببینه !!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نمیخوام خودم دانلود کنم بعد دوباره اپلود کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!! میشه راهنمایی کنید!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 سلام یه سوال میخوام یه تاپیک بفرستم که حاوی فیلم باشه بعد مثلا باشگاه خبرنگاران جوان که من میخوام از مطالب اونا بفرستم همونجا فیلمو نشون میده بدون نیاز به دانلود حالا لینک نداره که بخوام اپلود کنم و اینجا بفرستم !!!!!! فقط بعضیهاشون لینک دانلود دارند !!!!!! حالا شاید کسی نخواد دانلود کنه همونجوری انلاین ببینه !!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نمیخوام خودم دانلود کنم بعد دوباره اپلود کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!! میشه راهنمایی کنید!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمایش آنلاین ویدئو داخل پستها از هر سایتی امکانش نیست. چون این مدل سایتا هم تعدادشون زیاده فقط فیلمایی که تو بخش آپارات یا بخش آموزش تصویری خودمون هستن رو میتونیم به صورت پخش آنلاین داخل پستها بذاریم 4
saba mn 20993 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 نمایش آنلاین ویدئو داخل پستها از هر سایتی امکانش نیست. چون این مدل سایتا هم تعدادشون زیاده فقط فیلمایی که تو بخش آپارات یا بخش آموزش تصویری خودمون هستن رو میتونیم به صورت پخش آنلاین داخل پستها بذاریم خب الان یعنی باید چکار کرد بعضی خبرها فیلم دارند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط لینک دانلود و بفرستم یعنی؟؟؟؟ 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 خب الان یعنی باید چکار کرد بعضی خبرها فیلم دارند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!فقط لینک دانلود و بفرستم یعنی؟؟؟؟ آره دیگه فقط میشه لینک دانلود داد :icon_pf (34): یا اینکه سرچ کنید ببینید فیلمش داخل آپارات هم هست یا نه که از آپارات بذارین. 2
saba mn 20993 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 آره دیگه فقط میشه لینک دانلود داد :icon_pf (34): یا اینکه سرچ کنید ببینید فیلمش داخل آپارات هم هست یا نه که از آپارات بذارین. اوففففففففففف دردسر که باشه ممنوووووووووووووووووون که گفتی 3
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 نمایش آنلاین ویدئو داخل پستها از هر سایتی امکانش نیست. چون این مدل سایتا هم تعدادشون زیاده فقط فیلمایی که تو بخش آپارات یا بخش آموزش تصویری خودمون هستن رو میتونیم به صورت پخش آنلاین داخل پستها بذاریم يوتيوب و فيسبوك و گوگل و چند سايت ديگه هم ميشه حاژي. اسمشون تو پنجره افزودن ويدئو هست 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2015 يوتيوب و فيسبوك و گوگل و چند سايت ديگه هم ميشه حاژي. اسمشون تو پنجره افزودن ويدئو هست خب اونا فیلینگن دیگه 5
a.namdar 5908 ارسال شده در 14 خرداد، 2015 سلام چرا امضاها نشون داده نشود؟ در حالت آفلاین میشود امضاهارا دید. اما آنلاین نمی شود دید؟! 3
ارسال های توصیه شده