nazanin rahmatian 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ من معماری می خونم .شما همش مقاله برق واسم می فرستید لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ متأسفانه این موضوعات مشابه رو ضعیف نشون میده. همونطور که امیر قاسمیان گفت به عنوان تاپیک و کلمه کلیدی توجه میکنه. ولی خب گاهاً نتایج درستی هم نشون میده. بیشتر هم به کلمات اول عنوان تاپیک توجه میکنه. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ من معماری می خونم .شما همش مقاله برق واسم می فرستید مطالب معماری هم فرستاده میشه مطالب بیشتر هم می تونید تو همین تالار گفتگو و بخش معماریش دنبال کنید: http://www.noandishaan.com/forums/forum77.html یه سری پایان نامه هم تو بخش طلایی تالار معماری هستش که می تونید با عضویت طلایی ازشون استفاده کنید: http://www.noandishaan.com/forums/forum1220.html 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ میگم سایت بخش پربازدیدهارو نداره؟ اگه نداره چرا نداره؟ بودنش لزومی نداره یا مشکلی داره یا اصلا امکان نداره؟ یه سایتی دیدم امروز (البته خلوت تر و شخصی تر) که غیر از مطالب پربازدید کم بازدیدترین هارو هم گذاشته بود تو یک بخش. خیلی حرکت جالبی بود.حمایت از مطالب دیده نشده به هر دلیلی. 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ میگم سایت بخش پربازدیدهارو نداره؟ اگه نداره چرا نداره؟ بودنش لزومی نداره یا مشکلی داره یا اصلا امکان نداره؟ یه سایتی دیدم امروز (البته خلوت تر و شخصی تر) که غیر از مطالب پربازدید کم بازدیدترین هارو هم گذاشته بود تو یک بخش. خیلی حرکت جالبی بود.حمایت از مطالب دیده نشده به هر دلیلی. خب کم بازدیدها اغلب مطالب با کیفیتی نیستن و به نظرم جالب نمیشه حداقل واسه سایت ما جالب نمیشه. شاید سایت خلوت تر که مطالب کمتری هم داره زیاد تفاوتی نداشته باشه. واسه اون پربازدیدام آخه ثابته همش بعد فکر کنم اون بغل خیلی شلوغ بشه 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ خب کم بازدیدها اغلب مطالب با کیفیتی نیستن و به نظرم جالب نمیشه حداقل واسه سایت ما جالب نمیشه. شاید سایت خلوت تر که مطالب کمتری هم داره زیاد تفاوتی نداشته باشه.واسه اون پربازدیدام آخه ثابته همش بعد فکر کنم اون بغل خیلی شلوغ بشه خب یکسری فیلتر نشه گذاشت؟ مثلا بخش فنی و مهندسی و تو یک ماه اخیر . و خب اخرین مطالب ارسالی هم همیشه با کیفیت نیست. خیلی دیر به دیر هم اپدیت شه نمی دونم چرا.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالا موضوع جالب انگیزی بود که گفتم بپراکنم. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ خب یکسری فیلتر نشه گذاشت؟ مثلا بخش فنی و مهندسی و تو یک ماه اخیر . و خب اخرین مطالب ارسالی هم همیشه با کیفیت نیست. خیلی دیر به دیر هم اپدیت شه نمی دونم چرا.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالا موضوع جالب انگیزی بود که گفتم بپراکنم. الان منظورت تو فروم بود یا صفحه اصلی؟ 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ الان منظورت تو فروم بود یا صفحه اصلی؟ نظرم رو صفحه اصلی بود بیشتر... 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۳ نظرم رو صفحه اصلی بود بیشتر... آها آخه آخرین ارسالا گفتی یه لحظه شک کردم که نکنه منظورت فرومه حالا اون فیلینگی که گفتی خوبه. اگه بشه اضافه می کنیم 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ سلام... میخواستم ببینم امکانش هست جای پستارو عوض کرد؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ سلام... میخواستم ببینم امکانش هست جای پستارو عوض کرد؟؟ سلام. نه متأسفانه. پستا بر اساس تاریخ قرار میگیره :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ سلام... میخواستم ببینم امکانش هست جای پستارو عوض کرد؟؟ سلام خب اگه هر دوشون رو خودت نوشتی، ویرایششون کن، متن ها رو با هم عوض کن. 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ سلامخب اگه هر دوشون رو خودت نوشتی، ویرایششون کن، متن ها رو با هم عوض کن. فکر خوبیه ولی واسه یکی دوتا پست خوب جواب میده... چون تاپیکش تقریبا 20 پست گذاشته شده و من میخوام به پستای اول اضافه کنم مطلب که به ترتیب باشه،نمیشه......ینی مثلا پست اول بزارمش بعد باید پست اولمو ببرم دوم و بعد پست دوم بره سوم و به همین ترتیب 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ فکر خوبیه ولی واسه یکی دوتا پست خوب جواب میده... چون تاپیکش تقریبا 20 پست گذاشته شده و من میخوام به پستای اول اضافه کنم مطلب که به ترتیب باشه،نمیشه......ینی مثلا پست اول بزارمش بعد باید پست اولمو ببرم دوم و بعد پست دوم بره سوم و به همین ترتیب یه اسپم قدیمیت رو تو یه تاپیک قدیمی تر منتقل کن به این تاپیک، بعد پستو ویرایش کن 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ یه اسپم قدیمیت رو تو یه تاپیک قدیمی تر منتقل کن به این تاپیک، بعد پستو ویرایش کن چشم ما روشن بیا اینم از محمد نگین سهند چرا اسپمها زیاد شده داری تو شب روشن تبلیغات سو میکنی:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ سلام... چرا بعضی از تاپیکا موضوعات مشابه ندارن؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ سلام... چرا بعضی از تاپیکا موضوعات مشابه ندارن؟؟ چه گیری دادی به این موضوعات مشابه شاید چیز مشترکی گیر نمیاره 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ چه گیری دادی به این موضوعات مشابه شاید چیز مشترکی گیر نمیاره آخه همه سرچام با موضوعات مشابه ولی تو نواندیشان اصلا نمیشه همچین کاری رو کرد 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ آخه همه سرچام با موضوعات مشابه ولی تو نواندیشان اصلا نمیشه همچین کاری رو کرد یعنی چی همه سرچا با موضوعات مشابه؟ 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ یعنی چی همه سرچا با موضوعات مشابه؟ ینی بعد اینکه موضوع مورد نظرمو پیدا بعدش میرم مطالب مشابهشم پیدا میکنم و میخونم.....چون شاید اون مطلب بهتر و مفیدتر بود 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده