nazanin rahmatian 11 ارسال شده در 22 فروردین، 2015 من معماری می خونم .شما همش مقاله برق واسم می فرستید
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 22 فروردین، 2015 متأسفانه این موضوعات مشابه رو ضعیف نشون میده. همونطور که امیر قاسمیان گفت به عنوان تاپیک و کلمه کلیدی توجه میکنه. ولی خب گاهاً نتایج درستی هم نشون میده. بیشتر هم به کلمات اول عنوان تاپیک توجه میکنه. 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 22 فروردین، 2015 من معماری می خونم .شما همش مقاله برق واسم می فرستید مطالب معماری هم فرستاده میشه مطالب بیشتر هم می تونید تو همین تالار گفتگو و بخش معماریش دنبال کنید: http://www.noandishaan.com/forums/forum77.html یه سری پایان نامه هم تو بخش طلایی تالار معماری هستش که می تونید با عضویت طلایی ازشون استفاده کنید: http://www.noandishaan.com/forums/forum1220.html 2
a.namdar 5908 ارسال شده در 23 فروردین، 2015 میگم سایت بخش پربازدیدهارو نداره؟ اگه نداره چرا نداره؟ بودنش لزومی نداره یا مشکلی داره یا اصلا امکان نداره؟ یه سایتی دیدم امروز (البته خلوت تر و شخصی تر) که غیر از مطالب پربازدید کم بازدیدترین هارو هم گذاشته بود تو یک بخش. خیلی حرکت جالبی بود.حمایت از مطالب دیده نشده به هر دلیلی. 5
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 23 فروردین، 2015 میگم سایت بخش پربازدیدهارو نداره؟ اگه نداره چرا نداره؟ بودنش لزومی نداره یا مشکلی داره یا اصلا امکان نداره؟ یه سایتی دیدم امروز (البته خلوت تر و شخصی تر) که غیر از مطالب پربازدید کم بازدیدترین هارو هم گذاشته بود تو یک بخش. خیلی حرکت جالبی بود.حمایت از مطالب دیده نشده به هر دلیلی. خب کم بازدیدها اغلب مطالب با کیفیتی نیستن و به نظرم جالب نمیشه حداقل واسه سایت ما جالب نمیشه. شاید سایت خلوت تر که مطالب کمتری هم داره زیاد تفاوتی نداشته باشه. واسه اون پربازدیدام آخه ثابته همش بعد فکر کنم اون بغل خیلی شلوغ بشه 5
a.namdar 5908 ارسال شده در 23 فروردین، 2015 خب کم بازدیدها اغلب مطالب با کیفیتی نیستن و به نظرم جالب نمیشه حداقل واسه سایت ما جالب نمیشه. شاید سایت خلوت تر که مطالب کمتری هم داره زیاد تفاوتی نداشته باشه.واسه اون پربازدیدام آخه ثابته همش بعد فکر کنم اون بغل خیلی شلوغ بشه خب یکسری فیلتر نشه گذاشت؟ مثلا بخش فنی و مهندسی و تو یک ماه اخیر . و خب اخرین مطالب ارسالی هم همیشه با کیفیت نیست. خیلی دیر به دیر هم اپدیت شه نمی دونم چرا.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالا موضوع جالب انگیزی بود که گفتم بپراکنم. 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 23 فروردین، 2015 خب یکسری فیلتر نشه گذاشت؟ مثلا بخش فنی و مهندسی و تو یک ماه اخیر . و خب اخرین مطالب ارسالی هم همیشه با کیفیت نیست. خیلی دیر به دیر هم اپدیت شه نمی دونم چرا.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالا موضوع جالب انگیزی بود که گفتم بپراکنم. الان منظورت تو فروم بود یا صفحه اصلی؟ 3
a.namdar 5908 ارسال شده در 23 فروردین، 2015 الان منظورت تو فروم بود یا صفحه اصلی؟ نظرم رو صفحه اصلی بود بیشتر... 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 23 فروردین، 2015 نظرم رو صفحه اصلی بود بیشتر... آها آخه آخرین ارسالا گفتی یه لحظه شک کردم که نکنه منظورت فرومه حالا اون فیلینگی که گفتی خوبه. اگه بشه اضافه می کنیم 5
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 25 فروردین، 2015 سلام... میخواستم ببینم امکانش هست جای پستارو عوض کرد؟؟ 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 25 فروردین، 2015 سلام... میخواستم ببینم امکانش هست جای پستارو عوض کرد؟؟ سلام. نه متأسفانه. پستا بر اساس تاریخ قرار میگیره :icon_pf (34): 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 25 فروردین، 2015 سلام... میخواستم ببینم امکانش هست جای پستارو عوض کرد؟؟ سلام خب اگه هر دوشون رو خودت نوشتی، ویرایششون کن، متن ها رو با هم عوض کن. 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 25 فروردین، 2015 سلامخب اگه هر دوشون رو خودت نوشتی، ویرایششون کن، متن ها رو با هم عوض کن. فکر خوبیه ولی واسه یکی دوتا پست خوب جواب میده... چون تاپیکش تقریبا 20 پست گذاشته شده و من میخوام به پستای اول اضافه کنم مطلب که به ترتیب باشه،نمیشه......ینی مثلا پست اول بزارمش بعد باید پست اولمو ببرم دوم و بعد پست دوم بره سوم و به همین ترتیب 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 25 فروردین، 2015 فکر خوبیه ولی واسه یکی دوتا پست خوب جواب میده... چون تاپیکش تقریبا 20 پست گذاشته شده و من میخوام به پستای اول اضافه کنم مطلب که به ترتیب باشه،نمیشه......ینی مثلا پست اول بزارمش بعد باید پست اولمو ببرم دوم و بعد پست دوم بره سوم و به همین ترتیب یه اسپم قدیمیت رو تو یه تاپیک قدیمی تر منتقل کن به این تاپیک، بعد پستو ویرایش کن 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 26 فروردین، 2015 یه اسپم قدیمیت رو تو یه تاپیک قدیمی تر منتقل کن به این تاپیک، بعد پستو ویرایش کن چشم ما روشن بیا اینم از محمد نگین سهند چرا اسپمها زیاد شده داری تو شب روشن تبلیغات سو میکنی:icon_razz: 6
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2015 سلام... چرا بعضی از تاپیکا موضوعات مشابه ندارن؟؟ 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2015 سلام... چرا بعضی از تاپیکا موضوعات مشابه ندارن؟؟ چه گیری دادی به این موضوعات مشابه شاید چیز مشترکی گیر نمیاره 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2015 چه گیری دادی به این موضوعات مشابه شاید چیز مشترکی گیر نمیاره آخه همه سرچام با موضوعات مشابه ولی تو نواندیشان اصلا نمیشه همچین کاری رو کرد 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2015 آخه همه سرچام با موضوعات مشابه ولی تو نواندیشان اصلا نمیشه همچین کاری رو کرد یعنی چی همه سرچا با موضوعات مشابه؟ 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2015 یعنی چی همه سرچا با موضوعات مشابه؟ ینی بعد اینکه موضوع مورد نظرمو پیدا بعدش میرم مطالب مشابهشم پیدا میکنم و میخونم.....چون شاید اون مطلب بهتر و مفیدتر بود 4
ارسال های توصیه شده