رفتن به مطلب

پاسخگویی به سوالات کاربران انجمن

ارسال های توصیه شده

متأسفانه این موضوعات مشابه رو ضعیف نشون میده. همونطور که امیر قاسمیان گفت به عنوان تاپیک و کلمه کلیدی توجه میکنه. ولی خب گاهاً نتایج درستی هم نشون میده. بیشتر هم به کلمات اول عنوان تاپیک توجه میکنه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
من معماری می خونم .شما همش مقاله برق واسم می فرستید:w000:

مطالب معماری هم فرستاده میشه :w16: مطالب بیشتر هم می تونید تو همین تالار گفتگو و بخش معماریش دنبال کنید:

http://www.noandishaan.com/forums/forum77.html

یه سری پایان نامه هم تو بخش طلایی تالار معماری هستش که می تونید با عضویت طلایی ازشون استفاده کنید:

http://www.noandishaan.com/forums/forum1220.html

• Like 2
لینک به دیدگاه

میگم سایت بخش پربازدیدهارو نداره؟

اگه نداره چرا نداره؟ بودنش لزومی نداره یا مشکلی داره یا اصلا امکان نداره؟

یه سایتی دیدم امروز (البته خلوت تر و شخصی تر) که غیر از مطالب پربازدید کم بازدیدترین هارو هم گذاشته بود تو یک بخش. خیلی حرکت جالبی بود.حمایت از مطالب دیده نشده به هر دلیلی. :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
میگم سایت بخش پربازدیدهارو نداره؟

اگه نداره چرا نداره؟ بودنش لزومی نداره یا مشکلی داره یا اصلا امکان نداره؟

یه سایتی دیدم امروز (البته خلوت تر و شخصی تر) که غیر از مطالب پربازدید کم بازدیدترین هارو هم گذاشته بود تو یک بخش. خیلی حرکت جالبی بود.حمایت از مطالب دیده نشده به هر دلیلی. :ws3:

خب کم بازدیدها اغلب مطالب با کیفیتی نیستن و به نظرم جالب نمیشه :ws38: حداقل واسه سایت ما جالب نمیشه. شاید سایت خلوت تر که مطالب کمتری هم داره زیاد تفاوتی نداشته باشه.

واسه اون پربازدیدام آخه ثابته همش :ws3: بعد فکر کنم اون بغل خیلی شلوغ بشه :ws38:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب کم بازدیدها اغلب مطالب با کیفیتی نیستن و به نظرم جالب نمیشه :ws38: حداقل واسه سایت ما جالب نمیشه. شاید سایت خلوت تر که مطالب کمتری هم داره زیاد تفاوتی نداشته باشه.

واسه اون پربازدیدام آخه ثابته همش :ws3: بعد فکر کنم اون بغل خیلی شلوغ بشه :ws38:

خب یکسری فیلتر نشه گذاشت؟ مثلا بخش فنی و مهندسی و تو یک ماه اخیر .

و خب اخرین مطالب ارسالی هم همیشه با کیفیت نیست. خیلی دیر به دیر هم اپدیت شه نمی دونم چرا.:5c6ipag2mnshmsf5ju3

حالا موضوع جالب انگیزی بود که گفتم بپراکنم. :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب یکسری فیلتر نشه گذاشت؟ مثلا بخش فنی و مهندسی و تو یک ماه اخیر .

و خب اخرین مطالب ارسالی هم همیشه با کیفیت نیست. خیلی دیر به دیر هم اپدیت شه نمی دونم چرا.:5c6ipag2mnshmsf5ju3

حالا موضوع جالب انگیزی بود که گفتم بپراکنم. :ws3:

الان منظورت تو فروم بود یا صفحه اصلی؟ :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نظرم رو صفحه اصلی بود بیشتر...

آها آخه آخرین ارسالا گفتی یه لحظه شک کردم که نکنه منظورت فرومه :ws3:

حالا اون فیلینگی که گفتی خوبه. اگه بشه اضافه می کنیم :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام...

میخواستم ببینم امکانش هست جای پستارو عوض کرد؟؟

سلام. نه متأسفانه. پستا بر اساس تاریخ قرار میگیره :icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام...

میخواستم ببینم امکانش هست جای پستارو عوض کرد؟؟

سلام

خب اگه هر دوشون رو خودت نوشتی، ویرایششون کن، متن ها رو با هم عوض کن.:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام

خب اگه هر دوشون رو خودت نوشتی، ویرایششون کن، متن ها رو با هم عوض کن.:ws3:

:ws3:فکر خوبیه ولی واسه یکی دوتا پست خوب جواب میده...

چون تاپیکش تقریبا 20 پست گذاشته شده و من میخوام به پستای اول اضافه کنم مطلب که به ترتیب باشه،نمیشه......ینی مثلا پست اول بزارمش بعد باید پست اولمو ببرم دوم و بعد پست دوم بره سوم و به همین ترتیب:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
:ws3:فکر خوبیه ولی واسه یکی دوتا پست خوب جواب میده...

چون تاپیکش تقریبا 20 پست گذاشته شده و من میخوام به پستای اول اضافه کنم مطلب که به ترتیب باشه،نمیشه......ینی مثلا پست اول بزارمش بعد باید پست اولمو ببرم دوم و بعد پست دوم بره سوم و به همین ترتیب:w02:

یه اسپم قدیمیت رو تو یه تاپیک قدیمی تر منتقل کن به این تاپیک، بعد پستو ویرایش کن :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
یه اسپم قدیمیت رو تو یه تاپیک قدیمی تر منتقل کن به این تاپیک، بعد پستو ویرایش کن :ws3:

چشم ما روشن :w58:بیا اینم از محمد نگین سهند چرا اسپمها زیاد شده داری تو شب روشن تبلیغات سو میکنی:icon_razz:

• Like 6
لینک به دیدگاه
چه گیری دادی به این موضوعات مشابه :ws3:

شاید چیز مشترکی گیر نمیاره :ws3:

:ws3:

آخه همه سرچام با موضوعات مشابه ولی تو نواندیشان اصلا نمیشه همچین کاری رو کرد

• Like 4
لینک به دیدگاه
:ws3:

آخه همه سرچام با موضوعات مشابه ولی تو نواندیشان اصلا نمیشه همچین کاری رو کرد

یعنی چی همه سرچا با موضوعات مشابه؟ :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
یعنی چی همه سرچا با موضوعات مشابه؟ :ws3:

ینی بعد اینکه موضوع مورد نظرمو پیدا بعدش میرم مطالب مشابهشم پیدا میکنم و میخونم.....چون شاید اون مطلب بهتر و مفیدتر بود:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...