spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ بستگی به مرورگرتون داره که چی هستش. اگه گوگل کروم استفاده میکنید، اینه:اون گوشه بالا سمت راست مرورگر یه آیکن داره، روش کلیک کن و گزینه History رو بزن. تو صفحه ای که میاد clear browsing data رو بزن. بعدش یه پنجره باز میشه که چیا پاک بشه. فقط تیک empty the cache رو بذار بمونه. چون همون کفایت میکنه تایمشم بذار the beginning of time و دکمه clear رو بزن من دقیقا دلم نمیاد نیات واقعی تورو از بابت گفتن اینکه کش سیستمتون رو خالی کنین افشا نکنم بگم؟بگم؟ منظور تو از کش همون کِش هست که به باد دادی ولی میخوای با کَش سیستم ما فرمالیته بازی دربیاری و تقصیرارو به صورت پوپولیستی بندازی گردن ما الهی استاد راهنمات گیر مکررو مجدد بده برای اصلاح پایان نامت 2 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ بستگی به مرورگرتون داره که چی هستش. اگه گوگل کروم استفاده میکنید، اینه:اون گوشه بالا سمت راست مرورگر یه آیکن داره، روش کلیک کن و گزینه History رو بزن. تو صفحه ای که میاد clear browsing data رو بزن. بعدش یه پنجره باز میشه که چیا پاک بشه. فقط تیک empty the cache رو بذار بمونه. چون همون کفایت میکنه تایمشم بذار the beginning of time و دکمه clear رو بزن ممنون از راهنماییتون 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ میشه یه کاری کرد یک تاپیک رو چند نفر خاص فقط ببینن؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ میشه یه کاری کرد یک تاپیک رو چند نفر خاص فقط ببینن؟ یه تاپیک رو که نه. بخش رو میشه اینطوری کرد که به یه سری افراد خاص دسترسی داد. مثل بخش طلایی یا بخش مدیرا 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ آقا اجازه؟ پیری هم بد دردیه ها! فایل فلش یک آهنگ رو آپلود کردم ولی نمیدونم کجای پروفایل باید قرارش بدم؟ help me please 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ هیچجور نمیشه پیغامهای پروفایل رو از ی تاریخی به قبل پاک کرد؟؟ حتما باس دونه دونه تیک زد؟:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ آقا اجازه؟پیری هم بد دردیه ها! فایل فلش یک آهنگ رو آپلود کردم ولی نمیدونم کجای پروفایل باید قرارش بدم؟ help me please باید به صورت کد بذاری که اینجا کدش رو گفته: http://www.noandishaan.com/forums/thread24471.html بعدش تو این قسمت: http://www.noandishaan.com/forums/profile.php?do=editprofile تو پیغام بالای پروفایل کدش رو میذاری. فقط اگه بخوای پیغام بالای پروفایل کار کنه باید تو قسمت عنوان هم یه چیزی بذاریا. هیچجور نمیشه پیغامهای پروفایل رو از ی تاریخی به قبل پاک کرد؟؟ حتما باس دونه دونه تیک زد؟:icon_razz: نه دیگه نمیشه. همینجوری پاک میشه 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ آقا اجازه؟پیری هم بد دردیه ها! فایل فلش یک آهنگ رو آپلود کردم ولی نمیدونم کجای پروفایل باید قرارش بدم؟ help me please باید تو قسمت ویراش اصلاعات شخصی وارد کنید اسمش رو. کنترل پنل => اطلاعات خود را ویرایش کنید => پیغام بالای پروفایل بعدش اون فایل فلش رو با کد قرار بدین اونجا. مثلا این فایل فلش بالای صفحه منه که عکسش رو انداختم: اون اعداد 600 و 30 هم که همونطور که میدونید ارتفاع و عرض اون فایلی هستن که میخواید بزارید خیلی مهم نیست که دقیق باشن فقط تقریبی نسبتشون درست باشه کافیه 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ ببخشید یه سوال ... چرا تعداد نوشته های من تغییر میکنه؟تعداد ستاره ها هم همینطور؟ 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ ببخشید یه سوال ... چرا تعداد نوشته های من تغییر میکنه؟تعداد ستاره ها هم همینطور؟ با اجازه مدیریت محترم انجمن دوست عزیز مشخصه که نوشته های شما تغییر خواهند کرد، با هر ارسال شما نوشته های شما افزایش پیدا میکنند. ستاره های پایین نام کاربریتون با تعداد نوشته های شما در ارتباط هستند . نحوه افزایش ایکون ستاره های متحرک در تاپیک لیست عنواین کاربری براساس ارسال پست و امتیازات نوشته شده:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ با اجازه مدیریت محترم انجمن دوست عزیز مشخصه که نوشته های شما تغییر خواهند کرد، با هر ارسال شما نوشته های شما افزایش پیدا میکنند. ستاره های پایین نام کاربریتون با تعداد نوشته های شما در ارتباط هستند . نحوه افزایش ایکون ستاره های متحرک در تاپیک لیست عنواین کاربری براساس ارسال پست و امتیازات نوشته شده:icon_gol: ممنون که جواب دادید...:icon_gol: بله میدونم که افزایش پیدا میکنن منظور من کم شدن تعداد نوشته ها بود 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ ممنون که جواب دادید...:icon_gol:بله میدونم که افزایش پیدا میکنن منظور من کم شدن تعداد نوشته ها بود من احتمال میدم بعضی پست ها به دلیل اینکه تاریخشون گذشته به بایگانی منتقل شده و در نهایت حذف شده باشن، هرچند وقت یه بار تاپیک هایی که به بایگانی منتقل میشن به طور کامل حذف میشن و در این صورت اگر در بین اون تاپیک ها نوشته های شما قرار داشته باشه حذف شده و از نوشته های شما کاسته میشه 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ من احتمال میدم بعضی پست ها به دلیل اینکه تاریخشون گذشته به بایگانی منتقل شده و در نهایت حذف شده باشن، هرچند وقت یه بار تاپیک هایی که به بایگانی منتقل میشن به طور کامل حذف میشن و در این صورت اگر در بین اون تاپیک ها نوشته های شما قرار داشته باشه حذف شده و از نوشته های شما کاسته میشه مرسی از توضیحاتتون بازم ممنون که جواب دادید... 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ سلام. چرا این شکلکا تو قسمت پیغام پروفایل ها برداشته شده؟ 1 لینک به دیدگاه
nazanin1990 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ سلام . من نمیدونم چرا تو قسمت دعوت به موضوع پروفایلم فقط صفحه اول رو میاره..وقتی میزنم صفحات قبل قفل میکنه!!! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ سلام.چرا این شکلکا تو قسمت پیغام پروفایل ها برداشته شده؟ تو اینجا توضیح دادم: http://www.noandishaan.com/forums/thread3140-242.html#post1366034 سلام . من نمیدونم چرا تو قسمت دعوت به موضوع پروفایلم فقط صفحه اول رو میاره..وقتی میزنم صفحات قبل قفل میکنه!!! فقط تا یه صفحه نشون میده. 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ سلام . من نمیدونم چرا تو قسمت دعوت به موضوع پروفایلم فقط صفحه اول رو میاره..وقتی میزنم صفحات قبل قفل میکنه!!! یه کاری کن پیغام های پروفایلت رو بزن صفحه بعد بعد برو دعوت به موضوع اونم میره صفحه بعد 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ قضیه این تبلیغات متنی هنگام ارسال پست چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ قضیه این تبلیغات متنی هنگام ارسال پست چیه؟ تبلیغات متنی تو ارسال پست؟ تبلیغات متنی نداریم که اصلاً 1 لینک به دیدگاه
nazanin1990 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ فقط تا یه صفحه نشون میده. خب آخه چرا باید اینجور باشه!؟!؟!؟! حالا من چیکار کنم که یهو 80 تا دعوت به موضوع داشتم و فقط تونستم 10 تاشو ببینم!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده