سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۲ یه سوال فنی قسمت یادداشت های کاربری برای چیه ؟ اصلا به چه کاری میاد ؟؟ چیه خب ؟ بعد اینهمه مدت نمی دونم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۲ یه سوال فنی قسمت یادداشت های کاربری برای چیه ؟ اصلا به چه کاری میاد ؟؟ چیه خب ؟ بعد اینهمه مدت نمی دونم برای یادداشت کردن به کار میاد تو بعضی فروما استفادشو محدودش میکنن به مدیرا که به یاد داشت کاربری همه دسترسی داشته باشن و خصوصیات یا تخلفات اون کاربرو اونجا بنویسین اینجا هم اینطوری کردیم که یادداشت کاربری هرکسی ویژه خودش باشه که اگه چیزی خواست اونجا یادداشت کنه نگه داشته باشه. مثلاً چندتا لینک میتونه باشه یا هرچیزی. مثلاً لیست کاربرای معماری رو یادداشت میکنی نگه میداری تا موقع دعوت به موضوع کردن یا پیغام خصوصی دادن و .... همیشه داشته باشی و دسترسی راحت باشه. 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ از دیشب که برا چند دقیقه انجمن ارور داد،بعدش که اومدم تو پروفایل همه میتونم برم منتهی پروفایل shadmehrbaz که میخوام برم ارور میده 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ درود... یک سوال داشتم ....آخرین زمان فعالیت افراد با توجه به تغییری که در تم سایت شده ،عوض شده ؟ مثلا برای یکی که خیلی وقته نیومده زده چند ساعت پیش..... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ درود...یک سوال داشتم ....آخرین زمان فعالیت افراد با توجه به تغییری که در تم سایت شده ،عوض شده ؟ مثلا برای یکی که خیلی وقته نیومده زده چند ساعت پیش..... من ک همچنان تم قبلی ی ی ی دارم استفاده میکنم م م م م مم م :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ منم همینطور.... منظورم این بود که تغییرات باعث شده که این زمانها هم تغییر بکنه؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ از دیشب که برا چند دقیقه انجمن ارور داد،بعدش که اومدم تو پروفایل همه میتونم برم منتهی پروفایل shadmehrbaz که میخوام برم ارور میده چه اروری میده؟ درود...یک سوال داشتم ....آخرین زمان فعالیت افراد با توجه به تغییری که در تم سایت شده ،عوض شده ؟ مثلا برای یکی که خیلی وقته نیومده زده چند ساعت پیش..... نه زمان فعالیت ربطی به اون نداره مثلاً کی اینجوری بوده؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ چه اروری میده؟ نه زمان فعالیت ربطی به اون نداره مثلاً کی اینجوری بوده؟ درست شد دیتابیس ارور بود 2 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ سلام من یه مشکلی دارم وقتی میرم رو پروف خودم سیستمم قفل میکنه دیگه نمیتونم برم روش به نظر شما مشکل از چیه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ نه زمان فعالیت ربطی به اون نداره مثلاً کی اینجوری بوده؟ دقیقا یادم نمیاد که بار اول پروف کی رو اینطوری دیدم ولی بعدش پروف آقا پوریا هم رفتم دیدم همینطوریه... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ سلام من یه مشکلی دارم وقتی میرم رو پروف خودم سیستمم قفل میکنه دیگه نمیتونم برم روشبه نظر شما مشکل از چیه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 حتماً از سیستمتون دیگه نمیدونم از چی می تونه باشه دقیقا یادم نمیاد که بار اول پروف کی رو اینطوری دیدم ولی بعدش پروف آقا پوریا هم رفتم دیدم همینطوریه... خب از کجا میدونین که نیومده انجمن اون شخص؟ مثلاً پوریا که خب اومده 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ خب از کجا میدونین که نیومده انجمن اون شخص؟ مثلاً پوریا که خب اومده آخه دقیقا دو سه نفر پشت سر هم نگاه کردم که ببینم درسته یا نه ...دیدم همه شون تاریخ زیر یک هفته رو زده....عجیب بود کمی.... 2 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۲ فقط زمانی که میرم رو پروف خودم یا بقیه دوستان اینجوری میشه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۲ فقط زمانی که میرم رو پروف خودم یا بقیه دوستان اینجوری میشه کش سیستمو خالی کردین؟ 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۲ خدای من.... آهنگ پروفایلم خود به خود عوض شده به آهنگی که تابستون گذاشته بودم.... چرا اینطوری شده نمیدونم..... شاید اختلال در پرشین گیگ وجود داشته ،اختلال تو پرشین گیگ وقتی بوجود بیاد آهنگه کلا لود نمیشه نه اینکه لینکشون عوض بشه.... ولی شاید هم از همون دسته عجایبی هست که تو پستای قبلیم گفتم....(.انجمن جن زده شده یک سوال برام پیش اومد کش رو خالی کنیم اونا هم میرن؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۲ با عرض سلام ودرود و تحیات الهی خدمت محضر عالم گرانقدر و بزرگوار : ممد ممد این بازدیدکنندگان از تاپیک چرا فقط امارش نشون داده و اسماشون رو نشون نمیده؟ 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۲ کش سیستمو خالی کردین؟ بیل گیتس به عنوان پروژه 2014 حذف کش رو از دست تو به عنوان اولویت مایکروسافت اعلام کرد 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ خدای من....آهنگ پروفایلم خود به خود عوض شده به آهنگی که تابستون گذاشته بودم.... چرا اینطوری شده نمیدونم..... شاید اختلال در پرشین گیگ وجود داشته ،اختلال تو پرشین گیگ وقتی بوجود بیاد آهنگه کلا لود نمیشه نه اینکه لینکشون عوض بشه.... ولی شاید هم از همون دسته عجایبی هست که تو پستای قبلیم گفتم....(.انجمن جن زده شده یک سوال برام پیش اومد کش رو خالی کنیم اونا هم میرن؟؟؟ وقتی لینک آهنگه اشتباهه، مشکل از پرشین گیگ میشه دیگه با عرض سلام ودرود و تحیات الهی خدمت محضر عالم گرانقدر و بزرگوار : ممد ممد این بازدیدکنندگان از تاپیک چرا فقط امارش نشون داده و اسماشون رو نشون نمیده؟ اا. تو این قالب جدیده دقت نکرده بودم سعی میکنم درستش کنم بیل گیتس به عنوان پروژه 2014 حذف کش رو از دست تو به عنوان اولویت مایکروسافت اعلام کرد بترک البته سنگینه و خیلی واسشون هزینه داره 3 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ کش سیستمو خالی کردین؟ منظوزتون از اینکه کش سیستم رو خالی کردین چیه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ منظوزتون از اینکه کش سیستم رو خالی کردین چیه بستگی به مرورگرتون داره که چی هستش. اگه گوگل کروم استفاده میکنید، اینه: اون گوشه بالا سمت راست مرورگر یه آیکن داره، روش کلیک کن و گزینه History رو بزن. تو صفحه ای که میاد clear browsing data رو بزن. بعدش یه پنجره باز میشه که چیا پاک بشه. فقط تیک empty the cache رو بذار بمونه. چون همون کفایت میکنه تایمشم بذار the beginning of time و دکمه clear رو بزن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده