mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ معملا قدیمها اگه قرار بود تاپیکی بسته بشه دلیلشو اعلام میکردن که باعث دلخوری نشه ولی الان نمیدونم چرا یک هو بدونه هیچ دلیلی بسته شد همین آخه آقا مجید، یه حرفایی میزنینا دیگه تاپیک تولد که این حرفارو نداره...دقیقا موارد مشابه بوده و من هم دیدم تولدتون هم پیشاپیش مبارک باشه مطمئن باشین عمل کردن در چارچوب قوانین به نفع همه هست و این طوری یکسان با همه برخورد میشه و کدورتی هم پیش نمیاد 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ نکنید اینکارو با جوونای مردمبابا یه دو روز زودتر از قوانین بوده اینقدر سخت گیری زیاد دیگه دور از مرامه! من خودم یادمه چندبار تاپیک زودتر از موعد حتی بیشتر ار 5 روز بود و ایجاد شد و صدای کسی درنیومد چون اون شخص مدیر ارشد بود و حالا این رفتار متناقض! قوانین اگه هست واسه همست واگه قانون اشتباست که اصلاحش کنید.. 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ نکنید اینکارو با جوونای مردمبابا یه دو روز زودتر از قوانین بوده اینقدر سخت گیری زیاد دیگه دور از مرامه! من خودم یادمه چندبار تاپیک زودتر از موعد حتی بیشتر ار 5 روز بود و ایجاد شد و صدای کسی درنیومد چون اون شخص مدیر ارشد بود و حالا این رفتار متناقض! قوانین اگه هست واسه همست واگه قانون اشتباست که اصلاحش کنید.. من تو حیطه وظایفی که بهم محول شده این کار و انجام دادم دلایلشم هم به استارتر توضیح دادم همونطور که خانوم احمدی توضیح دادن.... اگه کار من اشتباه بوده هر یک از مدیران ارشد بهم بگن الساعه باز میکنم اگه هم که نه دیگه اینقد الم شنگه نداره 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ من برام جالبه .. که اینجاهمه مدیرن.. و همه جواب میدن... هرکسی هم یه پیام میدهب همون.. یه قانون وضع میکنن.:gnugghender: کم کم دلم داره از اینجا زده میشه. من حرفی ندارم. در این زمینه . بین مدیر ارشد حل شد. ولی دیگه لطفا تمومش کنید. این تاپیک رو من عنوان کردم. مدیر سایت و یا مدیر ارشدو مدیر روابط عمومی رسیدگی کنن. متشکرم.دیگه قرار نیست همه مدیرا لطفا... من باید برای هر حرفی که میزنم. یه پرانتز باز کنم کسی بهش برنخوره.. (من طرز بیانم همینجوریه.. ولی برداشت غلط نکنید.. من نه توهین به کسی میکنم. نه دوست دارم کسی منو باحرفاش ناراحت کنه.. من اگر چیزی مینویسم با شکلک یعنی . حالت شوخی داره و دوستانه است. اگر شکلکی ندید کاملا جدیه. پس بهتون برنخوره لطفا)... لطفا بهتون برنخوره حوصله منت کشی ندارم. تو خونمم نیست که منت کشی کنم 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ پس لطف کنید مدیر روابط عمومی کلا اون تاپیک رو پاک کنید که اصلا توی میط انجمن نباشه فقط امیدوارم اگه کسی برای شما هم این کارو کرد وزودتر اعلم کد وتاپیک زد شما هم همین برخوردو با تاپیک تولد خودتون هم بکنی 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ پس لطف کنید مدیر روابط عمومی کلا اون تاپیک رو پاک کنید که اصلا توی میط انجمن نباشه فقط امیدوارم اگه کسی برای شما هم این کارو کرد وزودتر اعلم کد وتاپیک زد شما هم همین برخوردو با تاپیک تولد خودتون هم بکنی اقای بهره مند. اشکالی نداره من با مدیر ارشد و مدیر روابط عمومی (مینای عزیزو خانم احمدی) حلش کردم.. نگران نباشید.. این قضیه تموم شده ..خواهش میکنم. 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ پس لطف کنید مدیر روابط عمومی کلا اون تاپیک رو پاک کنید که اصلا توی میط انجمن نباشه فقط امیدوارم اگه کسی برای شما هم این کارو کرد وزودتر اعلم کد وتاپیک زد شما هم همین برخوردو با تاپیک تولد خودتون هم بکنی الکی که تاپیک پاک نمیشه تاپیک شما سرجاش هست تا فردا مطمئن باشید همین کار انجام میشه فرقی هم نداره چه شخصی باشه 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ من در کف این قوانین میباشم 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ سلام دوستان عذر ميخوام كه دخالت ميكنم در اين بحث ولي به نظر من ميتونستيد يك پست به آخر اين تاپيك بزنيد و تولد رو ابتدا تبريك بگيد و بعدش دليل بسته شدن تاپيك رو هم اعلام ميكردين تا دلخوري پيش نياد بازم بابت دخالت معذرت ميخوام 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ درود....برای تولد من هم چون مینا تاپیک رو خیلی زودتر زده بود این اتفاق افتاد..اصلا هم ناراحت نشدم...چون قانون بود و واسه همه هم اجرا میشد 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ لطفا اینجا قفل بشه. بیشتر شبیه دردو دل و این حرفا شده... 4 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ بابا بيخيال حالا كه مشكل حل شده بياين تولد داش مجيدو جشن بگيريم داداشي تولدت يه عالمه مبارك:happybday::Laie_28::w139::2rqfst4::persiana__hahaha::w42::626gdau::w14::w70::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:cakesmileyf::4uboxsmiley::w330::happy::happy::heartshape2: ايشالله هميشه دلت شاد باشه و به هرچي كه ميخواي برسي اينم كادوي من(توش يه دست لباس اسپرته) 6 لینک به دیدگاه
ILQAR68 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ با سلام .میخواستم ضریب دانشگاه گشاورزی و منابع طبیعی ساری رو بدونم چند هست؟؟خیلی ضروریه.هرچی گشتم پیدا نکردم. 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ این ستاره چیه کنار اسمم دراومده؟ 3 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ سلام، یه سوال بپرسم نمیخندین؟ اگه یه نفرو چند بار به یه تاپیک دعوت کنیم، همه ی اون چند بار براش دعوتنامه میره؟:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ سلام، یه سوال بپرسم نمیخندین؟اگه یه نفرو چند بار به یه تاپیک دعوت کنیم، همه ی اون چند بار براش دعوتنامه میره؟:icon_pf (34): میخوایید رو من امتحان کنید، الان ببینید نتیجه ش چی میشه. 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ دو سه روز ه میخام صفحه انجمن رو باز کنم، یکی دو بار پیغام میاد دسترسی ب تارنمای..... مقدور نمیباشد. بعد از چند بار refresh سایت باز شه. مشکل من ه یا مشکل جای دیگه ای ه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ با سلام .میخواستم ضریب دانشگاه گشاورزی و منابع طبیعی ساری رو بدونم چند هست؟؟خیلی ضروریه.هرچی گشتم پیدا نکردم. بسته به رشته فرق میکنه تو بعضی رشته ها خوبه و بعضی ها نه . دانشگاه بدی نیست 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ سلاااااااااااااااام. قبلنا که ظرفیت پیام خصوصی پر میشد پیام میداد که خالی کنیم. حالا دیگه پیام نمیده چرا؟؟ مطمئنی پیام نمیده؟ سلام، یه سوال بپرسم نمیخندین؟اگه یه نفرو چند بار به یه تاپیک دعوت کنیم، همه ی اون چند بار براش دعوتنامه میره؟:icon_pf (34): نیمیدانم ولی همونطور که آقای نامدار گفت به نظرم تست کنید رو یه نفر دو سه روز ه میخام صفحه انجمن رو باز کنم، یکی دو بار پیغام میاد دسترسی ب تارنمای..... مقدور نمیباشد. بعد از چند بار refresh سایت باز شه. مشکل من ه یا مشکل جای دیگه ای ه؟؟؟ تو همه صفحه ها اینطوری میشه؟ با همه مرورگرا؟ بعضی وقتا نت قاطی میکنی اینطوری میشه. واسه منم چند روز اینطوری بود تو شرکت، خودش درست شد 6 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ تو همه صفحه ها اینطوری میشه؟ با همه مرورگرا؟ بعضی وقتا نت قاطی میکنی اینطوری میشه. واسه منم چند روز اینطوری بود تو شرکت، خودش درست شد نه کلا موقع ورود به صفحه اصلی این مشکل پیش میاد. با موزیلا ک اینجوری ه. ولی خب اینجور ک میگید احتمالا از همون قاط زدن نت باشه. چون یه بار این پیغام میاد یه بار نمیاد. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده