Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ باسلام یه مدتیه من نمیتونم برا بچه ها عکس ارسال کنم همش خطا میده ومیگه حجمش زیاده یعنی حتی باکمترین حجم هم ارسال نمیشه واقعا چرا؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ درود بر دوستان ن ن ن ن ن نن ن ن ن ن ن ن ن ن یه سوال داشتم م م من انجمن رو با گوگل کروم میومد فکر کنم ورژن 13 بودددد سرعت انجمن برام خوب بوددددیروز ورژن 29 رو دانلود کردم ببینم چطورهیه ساعت پیش قبلی رو پاک کردم جدید رو نصب کردمانجمن داره به سختی برام باز میکنهبرا شما هم این طوریه ه ه ه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ درود بر دوستان ن ن ن ن ن نن ن ن ن ن ن ن ن ن یه سوال داشتم م م من انجمن رو با گوگل کروم میومد فکر کنم ورژن 13 بودددد سرعت انجمن برام خوب بوددددیروز ورژن 29 رو دانلود کردم ببینم چطورهیه ساعت پیش قبلی رو پاک کردم جدید رو نصب کردمانجمن داره به سختی برام باز میکنهبرا شما هم این طوریه ه ه ه؟؟؟ منم با کروم اومدم.ولی سرعتم خوبه 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ منم با کروم اومدم.ولی سرعتم خوبه سرعت افتضاح هستش 6 لینک به دیدگاه
kourosh a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ سلام خسته نباشید میگم به خاطره انجمن خوبتون من تو ایمیلم لینک دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری (ارایه الگوی بهینه مدیریت شهری) اومده ولی وقتی کلیک می کنم میگه شما اجازه دسترسی به این موضوعو ندارید. لطفا کمک کنید. خیلی مهمه آخه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ سلامخسته نباشید میگم به خاطره انجمن خوبتون من تو ایمیلم لینک دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری (ارایه الگوی بهینه مدیریت شهری) اومده ولی وقتی کلیک می کنم میگه شما اجازه دسترسی به این موضوعو ندارید. لطفا کمک کنید. خیلی مهمه آخه سلام. این مطلب تو بخش 20 امتیازی بخش طلایی هستش. یعنی باید عضو طلایی درجه دو بشید. شرایط عضویت طلایی هم تو لینک زیر توضیح داده شده: http://www.noandishaan.com/forums/thread80577.html 1 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ منم با دوستمون موافقم. به نظر فيلد اضافي هست. اگر براي جلوگيري از ورود ربات باشه كه همون فيلد پاسخ كافيه. درضمن ميشه تاييديه ايميل گذاشت. به هر حال هر چه مراحل ثبت نام كمتر و راحت تر باشه بهتره 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ منم با دوستمون موافقم. به نظر فيلد اضافي هست. اگر براي جلوگيري از ورود ربات باشه كه همون فيلد پاسخ كافيه. درضمن ميشه تاييديه ايميل گذاشت. به هر حال هر چه مراحل ثبت نام كمتر و راحت تر باشه بهتره sghl hldv [hk سلام امیر جان مطمئن باش فیلد اضافه ای وجود نداره چون اگه بود مدیران برش میداشتن در خصوص تاییدیه ی ایمیل باید بگم که رباتها بعضیاشون تاییدیه ی ایمیل رو دور میزنن و ازش رد میشن 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ سلاااااااااااااااام. قبلنا که ظرفیت پیام خصوصی پر میشد پیام میداد که خالی کنیم. حالا دیگه پیام نمیده چرا؟؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ به مدیران ارشدتون پیام فرستادم گویا دوست ندارن جواب بدن.... لطف کنید بفرمایید چرا این تاپیک رو بستید. :icon_razz: تولد مجید بهره مند فکر نمیکنم. خلاف قانون تون پیش رفتم. یا خلاف شرع....؟ چرا اینکاررو کردید. جواب لطفا... 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ فقط میتونم بگم. براتون متاسفم. خیلی هم متاسفممممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ من پیامی از شما دریافت نکردم اما طبق این قانون "ارسال هر نوع تبریکی برای تولدها آزاد است :girl_yes2:همچنین تایپیک های تولد رو نهایتا از سه روز قبل از موعد به بعد میتونید بزنید ولی قبل از اون تایپیک زده شده بدون اطلاع استارتر قفل میشه" در تاپیک قوانین تالار مناسبت ها (لطفا قبل از ارسال پست در تالار مناسبت ها اینجا را مطالعه کنید) ، تاپیک مورد نظر بسته شده فکر کنم بهتر باشه قبل از فعالیت تو هر تالاری، قوانین مربوط به اون تالار خونده بشه تا پیش قضاوت نداشته باشیم موفق باشین 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ من پیامی از شما دریافت نکردماما طبق این قانون "ارسال هر نوع تبریکی برای تولدها آزاد است :girl_yes2:همچنین تایپیک های تولد رو نهایتا از سه روز قبل از موعد به بعد میتونید بزنید ولی قبل از اون تایپیک زده شده بدون اطلاع استارتر قفل میشه" در تاپیک قوانین تالار مناسبت ها (لطفا قبل از ارسال پست در تالار مناسبت ها اینجا را مطالعه کنید) ، تاپیک مورد نظر بسته شده موفق باشین شاید من بخوام برم بمیرم. میخوام قبلا از مردنم. این تاپیک رو بزنم...به نظرتون منطقیه...؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ شاید من بخوام برم بمیرم. میخوام قبلا از مردنم. این تاپیک رو بزنم...به نظرتون منطقیه...؟ دور از جونتون به هر حال هر بخشی برای خودش قوانینی داره که فکر نکنم عمل کردن به اون، چندان سخت باشه(مخصوصا همچین قانونی) و بالطبع موافقین و مخالفینی هم داره 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ دور از جونتونبه هر حال هر بخشی برای خودش قوانینی داره که فکر نکنم عمل کردن به اون، چندان سخت باشه(مخصوصا همچین قانونی) و بالطبع موافقین و مخالفینی هم داره فعلا که میخوایم بمیریم.دور از جون هم نداره. لطفا 14اذر بازش کنید. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ لطفا فقط پاکش نکنید. همین که همینجوری باشه. ممنونم. میخواید سپاس ها مم قفل کنید.. فقط تاپیک تولدش بمونه .. خواهش میکنم پاکش نکنید. 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ جداقل دلیل بسته شدن تاپیک رو زیر تاپیک مینوشتین شما با این کارتون هم به من توهین کردین هم به استارتر تاپیک 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ جداقل دلیل بسته شدن تاپیک رو زیر تاپیک مینوشتین شما با این کارتون هم به من توهین کردین هم به استارتر تاپیک توهین؟!!! آقا مجید، استارتر که متوجه شدن بهتر بود قبلش قوانین اون بخش رو مطالعه کنن دیگه دلیل بسته شدن تاپیک تولد چی میتونه باشه؟(غیر از عدم رعایت حداقل یکی از قوانین) 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ توهین؟!!! آقا مجید، استارتر که متوجه شدن بهتر بود قبلش قوانین اون بخش رو مطالعه کنن دیگه دلیل بسته شدن تاپیک تولد چی میتونه باشه؟(غیر از عدم رعایت حداقل یکی از قوانین) معملا قدیمها اگه قرار بود تاپیکی بسته بشه دلیلشو اعلام میکردن که باعث دلخوری نشه ولی الان نمیدونم چرا یک هو بدونه هیچ دلیلی بسته شد همین 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده