Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ چرا پیغام بازدید کننده های من نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟:w000::w000: پیغامای همه به رحمتِ ایزدی به فنا پیوستن !!! 3 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ پیغامای همه به رحمتِ ایزدی به فنا پیوستن !!! چراااااااااااااااااا ؟؟؟؟؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ مدل گوشیتون چیه؟ سلام دوست من ویواز 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ منم این مشکلو دارمxperia x8 سلام البته مشکل من تا حدودی حل شده،الان با اپرا مینی دارم جواب میدم گوشی شما اگه اشتباه نکنم آندروید باید باشه از چه نرم افزاری برای وبگردی با گوشیتون استفاده می کنید؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ منم این مشکلو دارمxperia x8 واسه شما که آندرویده از نرم افزار tapatalk استفاده کنید http://www.noandishaan.com/forums/thread63653.html واسه گوشی های دیگه یه کمی سخت هستش و همین اپرا مینی که Hilo عزیز گفتن تاحدی مناسب تر هستش واسه گوشی های دیگه 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ واسه شما که آندرویده از نرم افزار tapatalk استفاده کنید http://www.noandishaan.com/forums/thread63653.html واسه گوشی های دیگه یه کمی سخت هستش و همین اپرا مینی که Hilo عزیز گفتن تاحدی مناسب تر هستش واسه گوشی های دیگه درسته دوست عزیز من تو حالت عادی نمی تونستم با اپرا مینی پست ارسال کنم.رفتم تو تنظیمات شخصیم و قسمت ویرایشگر متن رو روی استاندارد گذاشتم و مشکلم حل شد. البته هنوز نمیتونم لینک بدم یا سایز و رنگ متن رو عوض کنم.ولی همینشم کافیه 3 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام ادمینای گرامی، من مشترک چندین بخش هستم به صورت "خبررسانی فوری با ایمیل" ولی تا الان هیچ میلی از طرف انجمن برام نیومده! حتی پیغام خصوصی هام هم برام میل نمیشن، در صورتی که فعاله، در ضمن Spam مم رو هم چک کردم اونجا هم نیست ممنون 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلامادمینای گرامی، من مشترک چندین بخش هستم به صورت "خبررسانی فوری با ایمیل" ولی تا الان هیچ میلی از طرف انجمن برام نیومده! حتی پیغام خصوصی هام هم برام میل نمیشن، در صورتی که فعاله، در ضمن Spam مم رو هم چک کردم اونجا هم نیست ممنون ایمیلت رو شخصی باهات چک میکنم شاید مشکل از اونم باشه ولی یه مدت کلا واسه فرستاده نمیشد باز من بررسی میکنم اگر مشکلی بود رفعش میکنم 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ ارسال پیغام خصوصی برا چندین نفر بصورت همزمان چطوریه؟ مثلا برای دوستان 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ ارسال پیغام خصوصی برا چندین نفر بصورت همزمان چطوریه؟ مثلا برای دوستان با توجه به تصویر زیر عمل کن البته فکر کنم تعداد محدود هست اگه اضافه انتخاب کنی یهویی بسته میشه 2 لینک به دیدگاه
راپونزل 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ سلامممممم....من تازه عضو شدم....چرا اینجا قسمتی مخصوص دندانپزشکی نداره؟؟؟؟؟ اکثر موضوعات واسه مهندسیه که 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ سلامممممم....من تازه عضو شدم....چرا اینجا قسمتی مخصوص دندانپزشکی نداره؟؟؟؟؟اکثر موضوعات واسه مهندسیه که سلام دوست گرام حیلی خوش اومدین مطلبی در مورد رشته شما زده نشده و کاربر فعالی نداشته تا کنون تا این بخش فعال بشه برای انجمن 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر سبز ها از بعد اون حملات به سایست و ارور های متوالی انجمن دیگه اهنگ پروفم پخش نمیشه تو هیچ پروفی هم ندیدم اهنگ بخونه چرا 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر سبز ها از بعد اون حملات به سایست و ارور های متوالی انجمن دیگه اهنگ پروفم پخش نمیشه تو هیچ پروفی هم ندیدم اهنگ بخونه چرا پس چرا من هر پروفایلی میرم پخش میشه؟!! امید ربطی به انجمن نداره، اکثرا آهنگهای بچه ها در پرشین گیگ آپلود شده و پرشین گیگ هم اغلب تو این چند وقت مشکل داشته، البته ماله من که میخونه 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ارسال پیغام خصوصی برا چندین نفر بصورت همزمان چطوریه؟ مثلا برای دوستان با توجه به تصویر زیر عمل کن البته فکر کنم تعداد محدود هست اگه اضافه انتخاب کنی یهویی بسته میشه البته این رو هم اضافه کنم، وقتی دوستی آن لاین میشه در لیست دوستانتون ، تیک ها میپره وبرعکسشم هست ،به طور خودکار رفرش میشه ...... اینطور که من میدونم باید سریع عمل کرد.....که من چند بار خواستم از این امکان استفاده کنم ، نظرم عوض شد. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام امتیاز مدیریتی چیست و چرا 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام امتیاز مدیریتی چیست و چرا امتیاز مدیریتی گزینه ای است در زیر آواتار کاربران و در بخش مشخصات کاربر یه سری معیارها هستش که طبق اون معیارها به مدیران امتیاز مدیریتی تعلق میگیره یا ازشون کم میشه. سابقه و مدت مدیریت، مدیر برتر شدن، تخلف، ارسال گزارش عملکرد یا عدم ارسالش و .... واسه هر کدوم از اینا امتیازی تعریف شده که میتونه امتیاز مدیریتی رو زیاد یا کم کنه. بر این اساس وقتی به یه سطح امتیازی برسن یه سری امکاناتشون بیشتر میشه مثل ظرفیت پیغام خصوصی یا آپلود یا امتیاز طلایی، ایمیل اختصاصی و ..... 5 لینک به دیدگاه
mahdi.2ndferdowsi 87 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود از چه زمانی میتونم حق آپلود و ویرایش پست داشته باشم؟ 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دروداز چه زمانی میتونم حق آپلود و ویرایش پست داشته باشم؟ بعد از ارسال 10پست این امکان برای شما مقدور خواهد شد. 5 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام نمیدونم چرا فرمت سایت اینطوری شده نه فارسی نه انگلیسی! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده