میلاد 24047 ارسال شده در 26 آبان، 2012 اینم جواب مدیر خب بد تماس گرفتی درباره اون تاپیکه که داشتی توش مینوشتی اینجوری شد بگو.....نه این اروره اگه بازم جواب نداد: خروج 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 26 آبان، 2012 اینم جواب مدیر اگر ممد جواب نمیده میخوای من شماره بدم با من تماس بگیررررررررررررر 1
*mini* 37778 ارسال شده در 26 آبان، 2012 خب بد تماس گرفتی درباره اون تاپیکه که داشتی توش مینوشتی اینجوری شد بگو.....نه این اروره اگه بازم جواب نداد: خروج گوشیِ مدیر خرابِ فهلنی که درست شده 1
setare.blue 23086 ارسال شده در 26 آبان، 2012 ختم صلوات ندیدم اول تاپیکو، فکر کردم مناسبتیه،....... انتقال دادم......... محمد اعتراض نکنی.........خوب جاش اونجا نبود...... ،راست میگه سارا نکنه واسه امتیازاش میگی اونجا باشه؟ که به خاطر صلوات امتیاز نگیرن؟ 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 26 آبان، 2012 ندیدم اول تاپیکو، فکر کردم مناسبتیه،....... انتقال دادم......... محمد اعتراض نکنی.........خوب جاش اونجا نبود...... ،راست میگه سارا نکنه واسه امتیازاش میگی اونجا باشه؟ که به خاطر صلوات امتیاز نگیرن؟ منم از صبح در تعجبم که چرا تاپیک ختم صلوات تو مناسبت هاست مرسی عزیزم 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 26 آبان، 2012 اینم جواب مدیر نمی دونستم خب ندیدم اول تاپیکو، فکر کردم مناسبتیه،....... انتقال دادم......... محمد اعتراض نکنی.........خوب جاش اونجا نبود...... ،راست میگه سارا نکنه واسه امتیازاش میگی اونجا باشه؟ که به خاطر صلوات امتیاز نگیرن؟ شرمنده. ولی دوباره برگردوندم بخش مناسبتا. یکی از دلایل جدا کردن بخش مناسبتای مذهبی از تالار مذهبی هم همون بود. واسه عدم شمارش پست و تشکر نداشتن. و به خصوص به خاطر آپدیت زیادش باعث میشد آخرین مباحث و تاپیکای دیگه ای که تو سایر رشته های علوم انسانی و علوم پایه بود دیده نشن 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 26 آبان، 2012 نمی دونستم خب شرمنده. ولی دوباره برگردوندم بخش مناسبتا. یکی از دلایل جدا کردن بخش مناسبتای مذهبی از تالار مذهبی هم همون بود. واسه عدم شمارش پست و تشکر نداشتن. و به خصوص به خاطر آپدیت زیادش باعث میشد آخرین مباحث و تاپیکای دیگه ای که تو سایر رشته های علوم انسانی و علوم پایه بود دیده نشن جذبه مدیریتیت تو حلقم 1
tina-arch مهمان ارسال شده در 27 آبان، 2012 سلام مدتیه که یه سوالی منو خیلی به خودش درگیر کرده با اینکه توی چندتا از مسابقات هم امتیاز گرفتم ولی تعداد امتیازام از تعداد تشکرام کمتره کسی علتشو میدونه
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 27 آبان، 2012 سلام مدتیه که یه سوالی منو خیلی به خودش درگیر کردهبا اینکه توی چندتا از مسابقات هم امتیاز گرفتم ولی تعداد امتیازام از تعداد تشکرام کمتره کسی علتشو میدونه خیلی وقته اینجوریه؟ شاید تو یکی از مسابقات موقع امتیاز اضافه کردن، اشتباه شده باشه 1000تا اضافه کردم که تقریباً یکی بشه. حالا الان شاید یه کمی کم و زیاد باشه دیگه 1
tina-arch مهمان ارسال شده در 28 آبان، 2012 خیلی وقته اینجوریه؟ شاید تو یکی از مسابقات موقع امتیاز اضافه کردن، اشتباه شده باشه 1000تا اضافه کردم که تقریباً یکی بشه. حالا الان شاید یه کمی کم و زیاد باشه دیگه دقت نکرده بودم ولی تازگیا دیدم که اینجوری شده . چند بار توی مسابقات امتیاز گرفتم .همچنین به خاطر فعالیت تو تالار معماریم چند بار امتیاز گرفتم. در هر حال مرسی بابت پاسخگویی
سیندخت 18786 ارسال شده در 30 آبان، 2012 از نظر فنی و غیر فنی چرا یه روح باید تو انجمن ظاهر شه؟ این دوباره اسمش اون زیر هست ولی تو صفحش که میزی چراغش خاموشه آخرین فعالیت برای 3 ماه پیش این یوزرا خودساختن یا واقعن آدم پشتشون هست؟!!!! 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 30 آبان، 2012 از نظر فنی و غیر فنی چرا یه روح باید تو انجمن ظاهر شه؟ این دوباره اسمش اون زیر هست ولی تو صفحش که میزی چراغش خاموشه آخرین فعالیت برای 3 ماه پیش این یوزرا خودساختن یا واقعن آدم پشتشون هست؟!!!! این روحه میرفت تو بایگانی ادبیات چرت میزد. اونجا رو هم خالی کردیم و هنوز میاد. روح بی آزاره. فعلاً هم معلوم نیست از کجا سر و کلش پیدا میشه میاد 3
سیندخت 18786 ارسال شده در 30 آبان، 2012 این روحه میرفت تو بایگانی ادبیات چرت میزد. اونجا رو هم خالی کردیم و هنوز میاد. روح بی آزاره. فعلاً هم معلوم نیست از کجا سر و کلش پیدا میشه میاد شماها چه طوری میگین میره تاالار ادبیات پس چرا من هر وقت میرم چراغش خاموشه و پروفایلش میگه 3 ماهه نیومده......بعد شما و نهال که میرین چراغشو روشن میبینین و فعالیت لحظه ایشم نشون میده؟ اصن مهم نیس این چیه میخوام گیر تکنیکیشو بفهمم 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 30 آبان، 2012 شماها چه طوری میگین میره تاالار ادبیاتپس چرا من هر وقت میرم چراغش خاموشه و پروفایلش میگه 3 ماهه نیومده......بعد شما و نهال که میرین چراغشو روشن میبینین و فعالیت لحظه ایشم نشون میده؟ اصن مهم نیس این چیه میخوام گیر تکنیکیشو بفهمم نهال عکس از صفحه کاربرای آنلاین گذاشته. یکی دوبار عکس گذاشته، دیدم. منم تا حالا چراغش رو تو صفحش روشن ندیدم فکر کنم فقط تو همون صفحه کاربرای آنلاین نشون میده 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 30 آبان، 2012 میخواین من برم امارش در بیارم بالاخره ما روح ها ربون هم بهتر میفهمیییم 1
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 2 آذر، 2012 جناب محمد ادمین شما گفتی بنرهارو بردار گفتم چشم -بهتون پیام دادم گفتین خالی اومد میخوام بردارم میگی برداشتیم ی دفعه بگین ما هیچ کاره ایم دیگه -الان میام جواب دوستانو بدم نمیدونم چیکار کردین با پروفایلم که هر کاری میکنم ی صفحه باز کنم کلی طول میکشه واخرش ارور میده نمیدونم چیکار کردین چون قبل این قضیه خیلی خوب باز میشد صفحات -فقطم تو این انجمن اینطوریه سایت های دیگه رو تا میزنم باز میکنه تو انجمن های دیگه هم خوبه ولی امروز که رفتین تو پروفایلمو خودتون حذف کردین بدون اینکه از بنده اجاز بگیرین اینطوری شد- شما مدیر انجمنی احترامت واجبه -ولی حق ندارین بدون اجازه برین تو پروفایل شخصی کسی حتی اگه ی بار هم اخطار داداه باشید فقط دوتا چشم بینا میخواد تو انجمن بگردی ببنی بنر فراوون تو قسمت امضا ها از هر نوع که بگی 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 2 آذر، 2012 اون روح امروزم تو بایگانی بود نمی دونم چی کار داره تو ادبیات دیگه بهش عادت کردیم نباشه عجیبه 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 2 آذر، 2012 [/url] :scared9: گفتی بایگانی رو پاکیدم که اون موقع پاکیده بودم. بازم پست به اونجا منتقل میشه دیگه 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 2 آذر، 2012 این روحه میرفت تو بایگانی ادبیات چرت میزد. اونجا رو هم خالی کردیم و هنوز میاد. روح بی آزاره. فعلاً هم معلوم نیست از کجا سر و کلش پیدا میشه میاد شاید آزارش بعدا مشخص شه خب...ها؟ 1
ارسال های توصیه شده