El Roman 31720 ارسال شده در 2 آبان، 2012 خوب چرا مطرح نمیکنین؟ منتظر بودم یکی بگه بفرمائید آیا mention کار نمیکنه؟؟ 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 2 آبان، 2012 منتظر بودم یکی بگه بفرمائید آیا mention کار نمیکنه؟؟ نه خیلی وقته کار نمیکنه 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 2 آبان، 2012 برو دم در خونتون بازی کن خو بابا چیه این رو مطمئن باش الان ممد هم بیاد میگه هه ه چند وقتیه ه ه خرابه متاسفانه هنوز مشکلش رو پیدا نکردیم من جلو تر گفتم خیالت راحت بشه 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 3 آبان، 2012 خو بابا چیه این رو مطمئن باش الان ممد هم بیاد میگه هه ه چند وقتیه ه ه خرابه متاسفانه هنوز مشکلش رو پیدا نکردیم من جلو تر گفتم خیالت راحت بشه این چیزی نیست که درست کردنش بخواد دست من باشه کسی که هکش رو نوشته باید درست کنه مشکل کدنویسیشو 2
میلاد 24047 ارسال شده در 6 آبان، 2012 میشه من 1000 امتیاز بدم به جاش 450 تا ظرفیت پیغام خصوصی اضافی بگیرم؟ 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 6 آبان، 2012 میشه من 1000 امتیاز بدم به جاش 450 تا ظرفیت پیغام خصوصی اضافی بگیرم؟ حالا چرا 500تا نمیکنی رند بشه؟ خب چرا بعضیاشو ذخیره نمی کنین و پاک کنین دیگه :icon_pf (34): 1
میلاد 24047 ارسال شده در 6 آبان، 2012 حالا چرا 500تا نمیکنی رند بشه؟ خب چرا بعضیاشو ذخیره نمی کنین و پاک کنین دیگه :icon_pf (34): میگفتم 500 تا زیاد میشد میگفتید نمیدید کجا ذخیره کنم؟ و هارد بخوام بریزم که فرمت و ایناش عوض میشه کلا..بعد هم اینجا یه مکان خصوصیه هارد عمومیه اینجا از هر جایی هم که اینترنت باشه در دسترسه هی هر روز هر چی پیغام میاد باید پاک کنم ... میگه پر شده 3 هزار تا میدم 500 تا بدید خوب این امتیازا یه جایی باید به درد بخوره خوب بعد هم من که از 2009 اینجام با کسی که الان عضو شده باید صندوقم فرق داشته باشه...پیامای بیشتری لازم دارم دیگه 1
setare.blue 23086 ارسال شده در 7 آبان، 2012 میگفتم 500 تا زیاد میشد میگفتید نمیدید کجا ذخیره کنم؟ و هارد بخوام بریزم که فرمت و ایناش عوض میشه کلا..بعد هم اینجا یه مکان خصوصیه هارد عمومیه اینجا از هر جایی هم که اینترنت باشه در دسترسه هی هر روز هر چی پیغام میاد باید پاک کنم ... میگه پر شده 3 هزار تا میدم 500 تا بدید خوب این امتیازا یه جایی باید به درد بخوره خوب بعد هم من که از 2009 اینجام با کسی که الان عضو شده باید صندوقم فرق داشته باشه...پیامای بیشتری لازم دارم دیگه خوب چه کاریه........... امتیاز طلایی بخر ..........یه سودی هم میبری..........، ظرفیت پیغام خصوصیتم زیاد میشه،دسترسی به تالار اعضای طلایی هم اضافه میشه ومیتونی از مطالبش استفاده کنی......... {با یه تیردونشون رو میزنی} 1
میلاد 24047 ارسال شده در 7 آبان، 2012 خوب چه کاریه........... امتیاز طلایی بخر ..........یه سودی هم میبری..........، ظرفیت پیغام خصوصیتم زیاد میشه،دسترسی به تالار اعضای طلایی هم اضافه میشه ومیتونی از مطالبش استفاده کنی.........{با یه تیردونشون رو میزنی} خوب 4 هزار تا میدم به جاش 1 امتیاز طلایی بدین اینا همش پیشنهاده ها این امتیازا رو یه کار کنین به درد بخوره خوب بی معنی شده 3
setare.blue 23086 ارسال شده در 7 آبان، 2012 خوب 4 هزار تا میدم به جاش 1 امتیاز طلایی بدین اینا همش پیشنهاده ها این امتیازا رو یه کار کنین به درد بخوره خوب بی معنی شده تو که همه جاهارو تو انجمن بلدی............اگه میخواستی بخری که نمیومدی اینجا.......... ببین رومخ محمد میتونی کار کنی..............{من نگفتما................ } 1
سیندخت 18786 ارسال شده در 16 آبان، 2012 چه طوری میشه تاپیک ها رو تو یه زیر مجموعه به جز ترتیبشون براساس بازه زمانی، بر اساس استارتر دید؟ مثلا من میخوام الان تو یکی از تالارا تو یکی از بخش هاش ببینم کاربر ایکس تمام تاپیک هایی که اونجا زده چیه؟ چی کار کنم؟!! اگه راهی دارید بگید لطفا اگرم هک میخواد اونم بگید و ترجیحا نصب کنید! 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 16 آبان، 2012 چه طوری میشه تاپیک ها رو تو یه زیر مجموعه به جز ترتیبشون براساس بازه زمانی، بر اساس استارتر دید؟مثلا من میخوام الان تو یکی از تالارا تو یکی از بخش هاش ببینم کاربر ایکس تمام تاپیک هایی که اونجا زده چیه؟ چی کار کنم؟!! اگه راهی دارید بگید لطفا اگرم هک میخواد اونم بگید و ترجیحا نصب کنید! به قسمت جستجوی پیشرفته برید: http://www.noandishaan.com/forums/search.php تو بخش Search Single Content Type: http://www.noandishaan.com/forums/search.php?search_type=1 اسم کاربری رو وارد کنید، فیلد روبروی اسم کاربری که پیشفرض روی جستجوی همه پست ها هست، بذارین روی جستجوی موضوعات آغاز شده توسط کاربر بعدش پایینتر هم تالار یا تالارهایی که میخواین موضوعات آغاز شده کاربر تو اون قسمت رو ببینید انتخاب کنید و جستجو رو بزنید 8
geounknown 39 ارسال شده در 18 آبان، 2012 سلام من یک مشکل دارم تو هر صفحه ای میخوام سوال بپرسم یا پیام بزارم پیام میاد که اعتبارم تموم شده.این یعنی چی من که چیزی دانلود نکردم فقط سوال و جواب پرسیدم.چکار میشه کرد 2
میلاد 24047 ارسال شده در 18 آبان، 2012 سلام من یک مشکل دارم تو هر صفحه ای میخوام سوال بپرسم یا پیام بزارم پیام میاد که اعتبارم تموم شده.این یعنی چی من که چیزی دانلود نکردم فقط سوال و جواب پرسیدم.چکار میشه کرد یه عکس از این پیامه بزار اگه میتونی 1
geounknown 39 ارسال شده در 18 آبان، 2012 اول یک متن میاد که ایراد از ویندوزه ولی یک بار دیگه که کلیک میکنی وارد صفحه ای میشه میگه اعتبار شما تمام شده 1
H O P E 34652 ارسال شده در 18 آبان، 2012 اول یک متن میاد که ایراد از ویندوزه ولی یک بار دیگه که کلیک میکنی وارد صفحه ای میشه میگه اعتبار شما تمام شده خب پس الان چطوری تو این صفحه سوال پرسیدی ؟ 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 20 آبان، 2012 میشه ارسال های مربوط به یک تالار رو دید؟مثلا ارسالهای تالار ادبیات در روز گذشته؟ و اینکه میشه زمان دار کرد یا نه.مثلا ارسال های تالار ادبیات در هفته گذشته؟ 1
setare.blue 23086 ارسال شده در 20 آبان، 2012 میشه ارسال های مربوط به یک تالار رو دید؟مثلا ارسالهای تالار ادبیات در روز گذشته؟ و اینکه میشه زمان دار کرد یا نه.مثلا ارسال های تالار ادبیات در هفته گذشته؟ فکر میکنم این روش درست باشه..........الان امتحان کردم......... 1. برو تو تالار ادبیات بعد جست وجوی انجمن ،گزینه جست وجوی پیشرفته.......... 2. در صفحه بعد گزینه اولی رو فعال کن که نشون دادم......... 3. در همون صفحه یه سری گزینه های اضافی هست ،که میتونی ارسالهای تالار ادبیات در روز گذشته و تظیمات اضافه دیگری هم (مثل زمان تاپیک، فردی که تاپیک رو ارسال کرده ،صعودی و نزولی و ........)انجام بدی...... وتمام یه بار امتحان کن.............. 2
ارسال های توصیه شده