El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ خوب چرا مطرح نمیکنین؟ منتظر بودم یکی بگه بفرمائید آیا mention کار نمیکنه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ منتظر بودم یکی بگه بفرمائید آیا mention کار نمیکنه؟؟ نه خیلی وقته کار نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ راستی این mention چی هستش 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ برو دم در خونتون بازی کن خو بابا چیه این رو مطمئن باش الان ممد هم بیاد میگه هه ه چند وقتیه ه ه خرابه متاسفانه هنوز مشکلش رو پیدا نکردیم من جلو تر گفتم خیالت راحت بشه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ خو بابا چیه این رو مطمئن باش الان ممد هم بیاد میگه هه ه چند وقتیه ه ه خرابه متاسفانه هنوز مشکلش رو پیدا نکردیم من جلو تر گفتم خیالت راحت بشه این چیزی نیست که درست کردنش بخواد دست من باشه کسی که هکش رو نوشته باید درست کنه مشکل کدنویسیشو 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ میشه من 1000 امتیاز بدم به جاش 450 تا ظرفیت پیغام خصوصی اضافی بگیرم؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ میشه من 1000 امتیاز بدم به جاش 450 تا ظرفیت پیغام خصوصی اضافی بگیرم؟ حالا چرا 500تا نمیکنی رند بشه؟ خب چرا بعضیاشو ذخیره نمی کنین و پاک کنین دیگه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ حالا چرا 500تا نمیکنی رند بشه؟ خب چرا بعضیاشو ذخیره نمی کنین و پاک کنین دیگه :icon_pf (34): میگفتم 500 تا زیاد میشد میگفتید نمیدید کجا ذخیره کنم؟ و هارد بخوام بریزم که فرمت و ایناش عوض میشه کلا..بعد هم اینجا یه مکان خصوصیه هارد عمومیه اینجا از هر جایی هم که اینترنت باشه در دسترسه هی هر روز هر چی پیغام میاد باید پاک کنم ... میگه پر شده 3 هزار تا میدم 500 تا بدید خوب این امتیازا یه جایی باید به درد بخوره خوب بعد هم من که از 2009 اینجام با کسی که الان عضو شده باید صندوقم فرق داشته باشه...پیامای بیشتری لازم دارم دیگه 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ میگفتم 500 تا زیاد میشد میگفتید نمیدید کجا ذخیره کنم؟ و هارد بخوام بریزم که فرمت و ایناش عوض میشه کلا..بعد هم اینجا یه مکان خصوصیه هارد عمومیه اینجا از هر جایی هم که اینترنت باشه در دسترسه هی هر روز هر چی پیغام میاد باید پاک کنم ... میگه پر شده 3 هزار تا میدم 500 تا بدید خوب این امتیازا یه جایی باید به درد بخوره خوب بعد هم من که از 2009 اینجام با کسی که الان عضو شده باید صندوقم فرق داشته باشه...پیامای بیشتری لازم دارم دیگه خوب چه کاریه........... امتیاز طلایی بخر ..........یه سودی هم میبری..........، ظرفیت پیغام خصوصیتم زیاد میشه،دسترسی به تالار اعضای طلایی هم اضافه میشه ومیتونی از مطالبش استفاده کنی......... {با یه تیردونشون رو میزنی} 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ خوب چه کاریه........... امتیاز طلایی بخر ..........یه سودی هم میبری..........، ظرفیت پیغام خصوصیتم زیاد میشه،دسترسی به تالار اعضای طلایی هم اضافه میشه ومیتونی از مطالبش استفاده کنی.........{با یه تیردونشون رو میزنی} خوب 4 هزار تا میدم به جاش 1 امتیاز طلایی بدین اینا همش پیشنهاده ها این امتیازا رو یه کار کنین به درد بخوره خوب بی معنی شده 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ خوب 4 هزار تا میدم به جاش 1 امتیاز طلایی بدین اینا همش پیشنهاده ها این امتیازا رو یه کار کنین به درد بخوره خوب بی معنی شده تو که همه جاهارو تو انجمن بلدی............اگه میخواستی بخری که نمیومدی اینجا.......... ببین رومخ محمد میتونی کار کنی..............{من نگفتما................ } 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ چه طوری میشه تاپیک ها رو تو یه زیر مجموعه به جز ترتیبشون براساس بازه زمانی، بر اساس استارتر دید؟ مثلا من میخوام الان تو یکی از تالارا تو یکی از بخش هاش ببینم کاربر ایکس تمام تاپیک هایی که اونجا زده چیه؟ چی کار کنم؟!! اگه راهی دارید بگید لطفا اگرم هک میخواد اونم بگید و ترجیحا نصب کنید! 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ چه طوری میشه تاپیک ها رو تو یه زیر مجموعه به جز ترتیبشون براساس بازه زمانی، بر اساس استارتر دید؟مثلا من میخوام الان تو یکی از تالارا تو یکی از بخش هاش ببینم کاربر ایکس تمام تاپیک هایی که اونجا زده چیه؟ چی کار کنم؟!! اگه راهی دارید بگید لطفا اگرم هک میخواد اونم بگید و ترجیحا نصب کنید! به قسمت جستجوی پیشرفته برید: http://www.noandishaan.com/forums/search.php تو بخش Search Single Content Type: http://www.noandishaan.com/forums/search.php?search_type=1 اسم کاربری رو وارد کنید، فیلد روبروی اسم کاربری که پیشفرض روی جستجوی همه پست ها هست، بذارین روی جستجوی موضوعات آغاز شده توسط کاربر بعدش پایینتر هم تالار یا تالارهایی که میخواین موضوعات آغاز شده کاربر تو اون قسمت رو ببینید انتخاب کنید و جستجو رو بزنید 8 لینک به دیدگاه
geounknown 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ سلام من یک مشکل دارم تو هر صفحه ای میخوام سوال بپرسم یا پیام بزارم پیام میاد که اعتبارم تموم شده.این یعنی چی من که چیزی دانلود نکردم فقط سوال و جواب پرسیدم.چکار میشه کرد 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ سلام من یک مشکل دارم تو هر صفحه ای میخوام سوال بپرسم یا پیام بزارم پیام میاد که اعتبارم تموم شده.این یعنی چی من که چیزی دانلود نکردم فقط سوال و جواب پرسیدم.چکار میشه کرد یه عکس از این پیامه بزار اگه میتونی 1 لینک به دیدگاه
geounknown 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ اول یک متن میاد که ایراد از ویندوزه ولی یک بار دیگه که کلیک میکنی وارد صفحه ای میشه میگه اعتبار شما تمام شده 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ اول یک متن میاد که ایراد از ویندوزه ولی یک بار دیگه که کلیک میکنی وارد صفحه ای میشه میگه اعتبار شما تمام شده خب پس الان چطوری تو این صفحه سوال پرسیدی ؟ 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ میشه ارسال های مربوط به یک تالار رو دید؟مثلا ارسالهای تالار ادبیات در روز گذشته؟ و اینکه میشه زمان دار کرد یا نه.مثلا ارسال های تالار ادبیات در هفته گذشته؟ 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ میشه ارسال های مربوط به یک تالار رو دید؟مثلا ارسالهای تالار ادبیات در روز گذشته؟ و اینکه میشه زمان دار کرد یا نه.مثلا ارسال های تالار ادبیات در هفته گذشته؟ فکر میکنم این روش درست باشه..........الان امتحان کردم......... 1. برو تو تالار ادبیات بعد جست وجوی انجمن ،گزینه جست وجوی پیشرفته.......... 2. در صفحه بعد گزینه اولی رو فعال کن که نشون دادم......... 3. در همون صفحه یه سری گزینه های اضافی هست ،که میتونی ارسالهای تالار ادبیات در روز گذشته و تظیمات اضافه دیگری هم (مثل زمان تاپیک، فردی که تاپیک رو ارسال کرده ،صعودی و نزولی و ........)انجام بدی...... وتمام یه بار امتحان کن.............. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده