pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ سلام، ممنون از لطفتون ولی لطفا من رو به جای کاربر ویژه کاربرمعمولی بکنید، مرسی نمیشه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ سلام، ممنون از لطفتون ولی لطفا من رو به جای کاربر ویژه کاربرمعمولی بکنید، مرسی بالای 5000 تا پست میشه کاربر ممتاز 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ نمیشه تو که افسرده ای عشقت رو از دست دادی تنهایی برو بشین یه گوشه ای گریه کن دخالت نکن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ تو که افسرده ای عشقت رو از دست دادی تنهایی برو بشین یه گوشه ای گریه کن دخالت نکن 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ بالای 5000 تا پست میشه کاربر ممتاز :icon_razz: خوشم نیومد:icon_razz: مثل منوچ متکی باید از بقیه بشنویم مدیر نیستیم بد آدمو کاربر ویژه هم میکنن به جای اینکارا یه پیام خصوصی به آدم بدین که دیگه مدیر نیستی تا آدم ضایع نشه 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ :icon_razz: خوشم نیومد:icon_razz: مثل منوچ متکی باید از بقیه بشنویم مدیر نیستیم بد آدمو کاربر ویژه هم میکنن به جای اینکارا یه پیام خصوصی به آدم بدین که دیگه مدیر نیستی تا آدم ضایع نشه وقتی استعفا دادی هر لحظه باید منتظر باشی ضایع شدن نداره که بابا این روح انجمن هم بره به کاراش برسه اسپم نکنه:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ :icon_razz: خوشم نیومد:icon_razz: مثل منوچ متکی باید از بقیه بشنویم مدیر نیستیم بد آدمو کاربر ویژه هم میکنن به جای اینکارا یه پیام خصوصی به آدم بدین که دیگه مدیر نیستی تا آدم ضایع نشه حالا شانس اوردی دست رسی به انجمن بسته نشده ای بابا این مدیرت ها به کسی وفا نکرده مگه ندیدی حمیرا میگه شاهان همه رفتن کاخ ها به جا مانده شاه و گدا مردن دنیا به جا مانده 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلاملیکم در مورد این داستان کُما و انتقال به آلمان و ... یه سری داده ها با هم نمی خونه، که البته الان همه می دونن. لطفا همگام با خانواده آقا یوسف، شما هم یه تحقیق در مورد اکانت maryam-ki انجام بدید. نتیجه اش رو خوب یا بد، حتما به شکل یه اطلاعیه اعلام کنید، کسانی که پشت این موضوع هستند و دلیل این کار. لطفا روی موضوع به هیچ عنوان سرپوش نذارید، به نظر می رسه اطمینان بین کاربرا یه کمی آسیب دیده باشه ! اجازه بدید کسانی که این کار رو کردن، به صورت عمومی شناخته بشن، صورتشون رو هم شطرنجی نکنید ! خلاصه بذارید اطمینان بین دوستان کمی بازسازی بشه که فردا اگه من مُردم، نامزدم اومد گفت، بچه ها نزنن زیر خنده ! مرسی 16 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلاملیکم در مورد این داستان کُما و انتقال به آلمان و ... یه سری داده ها با هم نمی خونه، که البته الان همه می دونن. لطفا همگام با خانواده آقا یوسف، شما هم یه تحقیق در مورد اکانت maryam-ki انجام بدید. نتیجه اش رو خوب یا بد، حتما به شکل یه اطلاعیه اعلام کنید، کسانی که پشت این موضوع هستند و دلیل این کار. لطفا روی موضوع به هیچ عنوان سرپوش نذارید، به نظر می رسه اطمینان بین کاربرا یه کمی آسیب دیده باشه ! اجازه بدید کسانی که این کار رو کردن، به صورت عمومی شناخته بشن، صورتشون رو هم شطرنجی نکنید ! خلاصه بذارید اطمینان بین دوستان کمی بازسازی بشه که فردا اگه من مُردم، نامزدم اومد گفت، بچه ها نزنن زیر خنده ! مرسی ما که نه دوست دختر داریم نه نامزد چی کار کنیم این پیام هم یه ساعت پیش پروفایل دکتر نوشته شد سلام بر همه دوستان،حامل این خبر هستم که یوسف داره کم کم داره بهوش میاد،ما خیلی خوشحال هستیم.... دیگه خطر رفع شده و نیازی به عمل و ... نیست... بنیامین-برادر یوسف 6 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ لطفا در مورد كاربري كه به عنوان نامزد آقاي يوسف در انجمن حضور داشتند اقدامات قانوني انجام دهيد آي پي اين فرد قابل پيگيري و اقامه ي دعوي از سوي مديران انجمن و يا خانواده ي وي مي باشد. براي جلوگيري از اقدامات مشابه و يا هر گونه سو استفاده ي ديگر از مديريت تقاضا دارم كه در اين مورد به جد و سرعت عمل نمايد. اين شوخي مسخره درمورد تك تك اعضاي اين انجمن قابل تكرار است و بازي با احساسات سايرين نتيجه اي جز شكستن ديوار اعتماد فيمابين كاربران ندارد. لذا به عنوان كوچكترين و عادي ترين عضو اين انمجن عاجزانه از مديريت تقاضا مي كنم با پيگيري آي پي اين فرد و اقامه ي شكايت نزد مراجع ذي صلاح ,حق مديريت را به نيكي ادا نمايند. با سپاس و تشكر از شما 12 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلاملیکم در مورد این داستان کُما و انتقال به آلمان و ... یه سری داده ها با هم نمی خونه، که البته الان همه می دونن. لطفا همگام با خانواده آقا یوسف، شما هم یه تحقیق در مورد اکانت maryam-ki انجام بدید. نتیجه اش رو خوب یا بد، حتما به شکل یه اطلاعیه اعلام کنید، کسانی که پشت این موضوع هستند و دلیل این کار. لطفا روی موضوع به هیچ عنوان سرپوش نذارید، به نظر می رسه اطمینان بین کاربرا یه کمی آسیب دیده باشه ! اجازه بدید کسانی که این کار رو کردن، به صورت عمومی شناخته بشن، صورتشون رو هم شطرنجی نکنید ! خلاصه بذارید اطمینان بین دوستان کمی بازسازی بشه که فردا اگه من مُردم، نامزدم اومد گفت، بچه ها نزنن زیر خنده ! مرسی با سلام و سپاس از استاد فرزانه پیمان عزیزم گفته های ایشون دقیقا نظر این حقیر نیز هست من به شخصه از قدیمیهای این انجمن هستم و واقعا دلم برای گوشه گوشه این انجمن میتپد فارغ از اینکه بعد از این گفته ها ممکن است به چه الغابی متهم شوم ولی به احترام درک و شعور دوستان عزیزم در انجمن چند کلام عرض میکنم در درجه اول همه میدانیم این قضیه خیلی خیلی بودار هستش اگه برخورد جدی با این قضیه صورت نگیرد به شعور و احساس و اعتماد همه عزیزان توهین می شود ممکن است 1000 نفر فدای 1 نفر بشوند و بازهم به احتمال قریب به یقین خیلیها به دلیل بی اعتمادی و خدای ناکرده عدم قاطعیت مدیران در برخورد با این داستان انجمن را ترک کنند. دوستان پیشکسوت و عزیزان میدانند که این حقیر در کسوت شاگردیه اساتیدی همچون پیمان گرامی و سایر بزرگان انجمن چه زحماتی برای رسیدن این فروم به این جایگاه کشیدیم و مانند پدری هستیم که قد کشیدن و رشد کردن و موفقیت فرزندش را میبیند و عشق می کند از همه مدیریان گرامی فقط به خاطر احساس و شعوری که از دوستان ظارها پایمال شده تقاضا میکنم به این موضوع بصورت جدی برخورد نمایند یا علی 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ دوستان برادر یوسف ماجرا رو تا حدودی تعریف کرده http://www.noandishaan.com/forums/thread88367-17.html 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ قضیه یوسف عزیز پیگیری خواهد شد، همانطور که در وضعیت های مشابه همه ی آیدی ها شناسایی شد. در صورت فهمیدن آیدی های اصلی کسانی که مزاحمت ایجاد کرده اند، آیدی اصلی آن ها نیز محروم خواهد شد. اعتماد گوهر ارزشمندی است، آنرا برای هر کس (مخصوصا از نوع مجازیش) هدر ندهیم. از همه دوستان تقاضا دارم که بحث در مورد یوسف رو همینجا ببندند، تا وقتی که مطمئن بشیم. عرض احترام. 14 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ چرا وقتی تاپیک جدید میخوام بزنم و اسم تاپیک رو مینویسم مثل قبلنا تاپیک های هم اسم یا مشابه رو جستجو نمیکنه؟ خیلی ابزار مفیدی بود 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ چرا وقتی تاپیک جدید میخوام بزنم و اسم تاپیک رو مینویسم مثل قبلنا تاپیک های هم اسم یا مشابه رو جستجو نمیکنه؟ خیلی ابزار مفیدی بود واسه اون قضیه نیاز به هک بود. واسه همین برداشته شد. چون میشد بدون هک تاپیک های مشابه رو زیر هر تاپیک آورد. 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ خوب فرق داره! من چند بار شد میخواستم تاپیک بزنم ولی از اونجا دیدم تاپیک مشابه هست نزدم، بعد از زدن تاپبک تاپبک مشابه رو دیدن به چه دردی میخوره؟ 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ محمد اوضاع نقدینگی اگه خوب شده، یه حالی به سرعت بده تلف شدیم ! 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ محمد اوضاع نقدینگی اگه خوب شده، یه حالی به سرعت بدهتلف شدیم ! سرعت تقریباً یه هفته هست خوبه که 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ جایی لیستی از کاربر های ویژه هر تالار هست؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ جایی لیستی از کاربر های ویژه هر تالار هست؟ نه. از کاربرای ویژه نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده