zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ :2eaoapgxehimkak1y7e تحلیلم کن.. 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ این شکلک طبق نظریات فروید نشانگر مکانیزم دفاعی در برابر آشکار ساختن بعضی از درونیات آزاردهنده ی شما توسط یک مهندس مکانیک می باشد :brodkavelarg: احسنت بر آن شیری که شما رو خورد. اتفاقا طرف بسیار شبیه آواتار شماست این اوتار شوهری مث پدر خودش میخواهد 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ بسیار خجالتی و همه چی براش مبهمه تا اون کاری که براش مبهمه انجام نده خیالش راحت نمیشه :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ :4chsmu1:اینو زیاد استفاده میکنم اینم دوست دارم یه زمانی زیاد استفاده میکردم :164:اینم جدیدا میزارم :4chsmu1:حالا تحلیلم کنید:wubpink: 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ شکلک های ما بر اساس سنت حسنه امر به معروف و نهی از منکر دنبال میشود. مرحله اول مرحله دوم مرحله سوم :zadan: 9 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): :tt2: :4chsmu1: :aghosh: 3تا شد؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ فکر کنم تحلیل گرامون تو تحلیل شخصیت این جمتعت نواندیش وا مونده اند 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان عجله نفرمایید مشاوران سرشون خیلی شلوغ هست و بعلت استقبال بی نظیر دوستان کمی طول میکشه تحلیلتون صبور باشید لطفا (شکلک پیاز داغ اضافی) :4chsmu1: 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): :tt2: :4chsmu1: :aghosh: 3تا شد؟؟؟ کلی تحلیل می کنم: دختری متین صبور کمی لوس اطلاعات دیگه ای در توانم نیست که ارائه بدم 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ شکلک های ما بر اساس سنت حسنه امر به معروف و نهی از منکر دنبال میشود. مرحله اول مرحله دوم مرحله سوم :zadan: پایبند به اصول دینی هستین درس خوان استاد بلامنازع مغلطه و سفسطه ادامه نمی دم چون می ترسم کارم به مرحله سوم برسه 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ :4chsmu1:اینو زیاد استفاده میکنماینم دوست دارم یه زمانی زیاد استفاده میکردم :164:اینم جدیدا میزارم :4chsmu1:حالا تحلیلم کنید:wubpink: کلا آدم بیش فعالی هستین زمانی آدامس زیاد می جوییدین اخیرا هم فکری شدین 6 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ کلا آدم بیش فعالی هستینزمانی آدامس زیاد می جوییدین اخیرا هم فکری شدین :4chsmu1:همچنان هم معتادم به آدامس 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستان شما،شکلک شما، شخصیت شما، همینطور که از عنوان تاپیک مشخصه... تو این تاپیک شما 3 تا از شکلکهایی که خیلی دوست دارید و بیشتر ازشون استفاده میکنید رو قرار میدید و توسط 2 تن از برجسته ترین روانشناسان انجمن (سیندخت و پری دریایی) تحلیل شخصیت میشید... توجه داشته باشید این تحلیل شخصیت کاملا علمی و تخصصی بوده و برای اولین بار در سطح کشور و در فضای مجازی صورت میگیره... :4chsmu1: هر کدوم از دوستان هم که مایل باشند میتونن شخصیت کاربران دیگه رو تحلیل کنن. منتظریم... بهلهههههههه بهلهههههههه بنده دکترای تحلیل شکلکی از آکسفورد دارم من شکلک تعیین می کنم من تو دهن این بی شکلکی ها می زنم.... (اوه اوم جو گرفت...:icon_pf (34):) خوب تحلیل کنین :دی ببین دلبندم شما مهربان همیار خوش خنده و خونسردی ....... :wubpink: تحلیلم کنید شما فردی خجالتی دوستی مهربان ظاهری سربه زیر باطنی پر از شیطنت داری:(87): :4chsmu1: شما فردی درونگرا متفکر صلح دوست می باشی!! :w127: شما بانویی با دقت! کنجکاو و همراه با چاشنی لطیف شیطنت ظهور می کنید.... بقیه تونم می گم یه کم تایم می خوام اگه تونستید استاد شکلک گذاری رو تحلیل کنید جایزه دارید 19 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ :girl_yes2::5c6ipag2mnshmsf5ju3 شما فردی درونگرا متفکر و صبور به نظر می رسد:JC_thinking: ؛ تا 1 ماه پیش فقط : :62izy85: اوه اوه بیش فعالیه بریم بعدی شاد و شیطون در عین درونگرایی تحلیل شماست :ydm47612zsesgift969 + + :texc5lhcbtrocnmvtp8 مرسي مصداق مناسبی برای کوچه علی چپ می باشید مهربان و سازگار درونگرا و ساکت :flowerysmile: :80x7izu87acutttcy9t منتظر تحلیل دوستی همراه و تا حدودی آرام و بیخیال.... خانوووم و همراه با لبخندی دوست داشتنی که با خود می اندیشد، چرا؟!:aghosh: 19 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ من عاشق اينام: :shad: :3384s: البته بيشتر از سه تاس، اما گفتي سه تا، همينارو گذاشتم اگه بيشتر خواستي اينام هست: :w589::ubhuekdv133q83a7yy7 لطفا به سرعت به شخصيت بنده رسيدگي بشه :ubhuekdv133q83a7yy7 8 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ منم اینارو دوست دارم: :girl_in_dreams: تحلیلش؟ 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ :4chsmu1: شما از همان حضور اولتا در این انجمن معتاد به دو شکلک :viannen_38: و بودی. البته اون یکی رو تزاشتی الان! این شکلک :4chsmu1: هم احتمالا ایمپلنت جدید برای دندون هات گذاشتی و می خوای پزشو بدی!! شایدم روکش عوض کردی:texc5lhcbtrocnmvtp8 در کل فردی متفکر. بیشتر به دنبال کیفیت تا کمیت. شخصیتی آروم که جدیدا دوز شیطنتش افزایش پیدا کرده :w127: دختر یا دخترک شهرسازی مهربون و آروم که در کنار این متانت و آرومی گاهی عجیب شیطون ممکنه به نظر برسه. دنبال کشف حقیقت و چرایی موضوع.:xbex7jmjnhtbacgrr3x ؛ تا 1 ماه پیش فقط : :62izy85: به شدت ورووجک. از دیوار راست بالا می رود.:texc5lhcbtrocnmvtp8 در عین حال شاد و کمی حساس. :ydm47612zsesgift969 + + :texc5lhcbtrocnmvtp8 مرسي کی بود کی بود؟ من نبودم دیالوگ رایج شماست. دختری معقول و منطقی که لایه هایی از شیطنت در زیر پوستش نهفته است. دختری مهربون و نسبتا آروم. منطقی و اهل فکر. کمی حساس و رده هایی از استعداد طنز در شما دیده می شود 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده