Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ سلامی مجدد خمدت نواندیشان عزیز در پی تاپیک قبلی برای مشخص شدن تالارهایی که حاضرن در مجله نواندیشان شرکت کنن، ( اینم لینکش : دعوت از کلیه تالارها ) الان میخواهیم اسم مجله رو تعیین کنیم با کمک شما دوستان . هرکسی هر اسمی به ذهنش میرسه بگه ، به اسم منتخب 20 امتیاز تعلق خواهد گرفت . :2eaoapgxehimkak1y7e بعد از مشخص شدن اسم ، برنامه زمان بندی تالارها مشخص خواهد شد . پس بشتابید و اسم جذابی رو برای مجله پیشنهاد بدید :w14: 9 نقل قول لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ مجله راه سبز نواندیشان 4 نقل قول لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ مجله راه سبز نواندیشان اسامی در پایان رای گیری میشن و بهترین اسم انتخاب میشه 2 نقل قول لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ من بگم ::mrsbeasley: ماهرخ 4 نقل قول لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ من بگم ::mrsbeasley: ماهرخ دوستان خواهش میکنم جدی باشید :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ عمران نوین مجله شامل همه رشته هاست 3 نقل قول لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ مجله چهار سوی علم نواندیشان:texc5lhcbtrocnmvtp8 7 نقل قول لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ اسامی ای که تاکنون پیشنهاد شده : راه سبز نواندیشان چهار سوی علم نواندیشان پیشنهادهای دیگر ... :girl_in_dreams: 4 نقل قول لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ انديشنامه قلم و انديشه سوته دلان انديشه سرا 5 نقل قول لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ کجله علم بنیان دانشنامه فنی نواندیش اندیشمندان جوان نواندیشان جوان یا جوانان نواندیش 5 نقل قول لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ دانشنامه فنی نواندیشان به نظرم خیلی مناسبه ، نظری ندارید ؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ دانشنامه فنی نواندیشان به نظرم خیلی مناسبه ، نظری ندارید ؟ من نظر دارم :(87): جایزه من رو کی میدید 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من نظر دارم :(87): جایزه من رو کی میدید تو گفته بودی نواندیش بنابر این نصف امتیازها به من و نصف به شما تعلق خواهد گرفت :4chsmu1: 1 نقل قول لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ تو گفته بودی نواندیشبنابر این نصف امتیازها به من و نصف به شما تعلق خواهد گرفت :4chsmu1: من کارت شارز موخام :cryingf: 1 نقل قول لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ بهرام اسم پاپیک پیشنهاد اسم برای مجله عمران هست ولی میگی ماله همه رشته هاس؟:JC_thinking: 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ بهرام اسم پاپیک پیشنهاد اسم برای مجله عمران هست ولی میگی ماله همه رشته هاس؟:JC_thinking: من این تاپیکو برای اون مجله که همه رشته ها شرکت میکنن زده بودم، عنوانشو اشتباه نوشته بودم ولی خب الان میتونیم ازش برا مجله عمران هم استفاده کنیم :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .