Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ سلامی مجدد خمدت نواندیشان عزیز در پی تاپیک قبلی برای مشخص شدن تالارهایی که حاضرن در مجله نواندیشان شرکت کنن، ( اینم لینکش : دعوت از کلیه تالارها ) الان میخواهیم اسم مجله رو تعیین کنیم با کمک شما دوستان . هرکسی هر اسمی به ذهنش میرسه بگه ، به اسم منتخب 20 امتیاز تعلق خواهد گرفت . :2eaoapgxehimkak1y7e بعد از مشخص شدن اسم ، برنامه زمان بندی تالارها مشخص خواهد شد . پس بشتابید و اسم جذابی رو برای مجله پیشنهاد بدید :w14: 9 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ مجله راه سبز نواندیشان اسامی در پایان رای گیری میشن و بهترین اسم انتخاب میشه 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ من بگم ::mrsbeasley: ماهرخ 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ من بگم ::mrsbeasley: ماهرخ دوستان خواهش میکنم جدی باشید :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ عمران نوین مجله شامل همه رشته هاست 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ مجله چهار سوی علم نواندیشان:texc5lhcbtrocnmvtp8 7 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ اسامی ای که تاکنون پیشنهاد شده : راه سبز نواندیشان چهار سوی علم نواندیشان پیشنهادهای دیگر ... :girl_in_dreams: 4 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ انديشنامه قلم و انديشه سوته دلان انديشه سرا 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ کجله علم بنیان دانشنامه فنی نواندیش اندیشمندان جوان نواندیشان جوان یا جوانان نواندیش 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ دانشنامه فنی نواندیشان به نظرم خیلی مناسبه ، نظری ندارید ؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ دانشنامه فنی نواندیشان به نظرم خیلی مناسبه ، نظری ندارید ؟ من نظر دارم :(87): جایزه من رو کی میدید 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من نظر دارم :(87): جایزه من رو کی میدید تو گفته بودی نواندیش بنابر این نصف امتیازها به من و نصف به شما تعلق خواهد گرفت :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ تو گفته بودی نواندیشبنابر این نصف امتیازها به من و نصف به شما تعلق خواهد گرفت :4chsmu1: من کارت شارز موخام :cryingf: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ بهرام اسم پاپیک پیشنهاد اسم برای مجله عمران هست ولی میگی ماله همه رشته هاس؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ بهرام اسم پاپیک پیشنهاد اسم برای مجله عمران هست ولی میگی ماله همه رشته هاس؟:JC_thinking: من این تاپیکو برای اون مجله که همه رشته ها شرکت میکنن زده بودم، عنوانشو اشتباه نوشته بودم ولی خب الان میتونیم ازش برا مجله عمران هم استفاده کنیم :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده