Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پ ن پ، آمریکائیم اومدم در فروم نو اندیشان تبلیغ کوکا کولا کنم. کارگزار خارجی معتبر هم زیاد داریم. یه جوری نوشته بودی شما ایرانیا، گفتم لابد بهتر از مایی چطوری میشه پیداشون کرد؟؟ 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه جوری نوشته بودی شما ایرانیا، گفتم لابد بهتر از مایی چطوری میشه پیداشون کرد؟؟ برات چند تا میپرسم مینویسم، حالا پول مول چقدر داری؟:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برات چند تا میپرسم مینویسم، :gnugghender: دستت درد نکنه حالا پول مول چقدر داری؟ مال کشورهای دیگه هم زمان خاصی داره مثلا ایران میگه از ساعت 9 تا 12 میتونید خرید و فروش کنید حالا برای کشورهای دیگه که زمانشون با هم دیگه نمیخونه، چی؟ به وقت محلی همون کشوره؟؟ 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مال کشورهای دیگه هم زمان خاصی داره مثلا ایران میگه از ساعت 9 تا 12 میتونید خرید و فروش کنید حالا برای کشورهای دیگه که زمانشون با هم دیگه نمیخونه، چی؟ به وقت محلی همون کشوره؟؟ برای کشورهای دیگه 24 ساعتس.فقطط شنبه ویه شنبه ها تعطیلن. بروکرها بین المللی هستند و همزمان با کشورهای مختلف در ارتباطند. 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آره تصمیم دارم که سرمایه گذاری کنممهلا جان ، شما میدونی برای اولین بار که میخوای کد بورس بگیری، باید حتما خود شخص حضور داشته باشه کسی نمیتونه این کارو واسش بکنه یه شرکت کارگزاری برو ... مدارکتو بردار ... چندتا فرم پر میکنی ... بعد سه چهار روز بهت کد سرمایه گذاری میدن... حساب بانی هم : سامان یا ملی سیبا ... یا کشاورزی ... یه ازمون ساده هم ازت میگیرن ... من 15 شدن کلی مسخرم کردن :icon_pf (34): ولی اگه پول داری حتما سرمایه گذاری کن من نصف سرمایه ای که تو بورس گذاشته بودمو طلا خریدم یه هفته بعدش ارزون شد البته بدون پیشبینی و مثلا تحلیل فاندامنتال خیر سرمان همین میشه :hapydancsmil: ولی بورس خیلی بهتره ... اگه بدونی چی میخری ... حتما سود میکنی 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چطوری میشه پیداشون کرد؟؟ اینم چهارتا : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خلاصه سود کردی منو یادت نره ها؟:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ یه شرکت کارگزاری برو ... مدارکتو بردار ... چندتا فرم پر میکنی ... بعد سه چهار روز بهت کد سرمایه گذاری میدن... حساب بانی هم : سامان یا ملی سیبا ... یا کشاورزی ... یه ازمون ساده هم ازت میگیرن ... من 15 شدن کلی مسخرم کردن :icon_pf (34): ولی اگه پول داری حتما سرمایه گذاری کن من نصف سرمایه ای که تو بورس گذاشته بودمو طلا خریدم یه هفته بعدش ارزون شد البته بدون پیشبینی و مثلا تحلیل فاندامنتال خیر سرمان همین میشه :hapydancsmil: ولی بورس خیلی بهتره ... اگه بدونی چی میخری ... حتما سود میکنی سلی مهههههههههههلایی ببین تو دانشجو لیسانسی یا ارشدی؟؟؟ من امسال ارشد دارمی .... لینک به دیدگاه
هدهدصبا 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ سلاااام عزیزم منم از بچه های اقتصادم دیگه تنها نیستی:w73: لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ بچه های اقتصاد سلام !!! یه آموزش کامل کسی از بورس بخواد از کجا باید پیدا کنه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ بچه های اقتصاد سلام !!!یه آموزش کامل کسی از بورس بخواد از کجا باید پیدا کنه؟ این سایت در مورد بورس هستش کلاً: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه سایت دیگه هم دیده بودم خیلی مطالب آموزشی درباره بورس اینا داشت، یادم نمیاد چی بود :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ سلام مهلا جون منم از بچه ها اقتصادم اما کشاورزیش دوسدارم مطلب اقتصادی بزارم اما تو قسمت کشاورزی جایی نیس برا اقتصاد اوخی گنا دارم 3 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ هستم اقتصادی اونم کشاورزی اما گویا نیست کسی از جنس کشاورزی ! اقای حسن روحانی گفته امسال بخش زیادی از درامدها از منابع نفتی تامین نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هیچی دیگه ترکیدم:ydm47612zsesgift969 2 لینک به دیدگاه
sarina002 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ سلام مهلا جان ديگه غصه نخور كه من اومدم پر از انرژي:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
asmaaaa 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ سلام من اومدم اینجا ک من باشم کافیه خخخخخخخ 1 لینک به دیدگاه
asmaaaa 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ من تازه ارشد رو شروع کردم ....اقتصاد کرمان...اما خیلی نگرانم نکنه اینقد خرج کنیمو کاری گیرمون نیاااااااد وووووووااای 1 لینک به دیدگاه
asmaaaa 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اقتصاد کشاورزی چیسته دیگه...........خخخخخخ 1 لینک به دیدگاه
behr002 82 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ بچه های اقتصاد سلام !!!یه آموزش کامل کسی از بورس بخواد از کجا باید پیدا کنه؟ کتاب الفبای بورس تو گوگل بسرچ! کارگزاری مفید آموزش گام به گام بورس سایت سهام یاب روزنامه ی دنیای اقتصاد ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده