XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 ادغام شدنمحمد عزیز،مهلای عزیز، دستتون درد نکنه خیلی خیلی عالی شد. 2
*Mahla* 3410 مالک ارسال شده در 4 خرداد، 2012 محمد عزیز،مهلای عزیز، دستتون درد نکنه خیلی خیلی عالی شد. اگه شما نبودی عمرا محمد به حرف من گوش میداد مرسی :icon_gol: 1
XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 اگه شما نبودی عمرا محمد به حرف من گوش میداد مرسی :icon_gol: اتفاقا تلاش و فعالیت و تاپیکهای خیلی خوبه خودت در تالار اقتصاد باعث بیشتر نمایان شدن این تالار خوب شد.محمد هم که خیلی خوب با این ادغام استقبال کرد.حالا امیدوارم بزودی مدیر تالاره مدیریت و اقتصاد بشی. 1
*Mahla* 3410 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2012 اتفاقا تلاش و فعالیت و تاپیکهای خیلی خوبه خودت در تالار اقتصاد باعث بیشتر نمایان شدن این تالار خوب شد.محمد هم که خیلی خوب با این ادغام استقبال کرد.حالا امیدوارم بزودی مدیر تالاره مدیریت و اقتصاد بشی. به جز خودم فرد دیگه ای هم تاپیکای منو میخونه آیا ؟ هیچ رشته ای اقتصاد نمیشه ... خداست به شرطی که تحصیلاتت تو بهترین دانشگاه های دنیا باشه :icon_razz: 1
*Mahla* 3410 مالک ارسال شده در 10 خرداد، 2012 مهلا اومدم به شدت صمیمانه باهات گفتگو کنم :w12: :aghosh:راه گم کردی مریم ؟ اینجا بیابونه ... هر چند سال یه بار یه " آدم " از اینجاها رد میشه 1
سیندخت 18786 ارسال شده در 10 خرداد، 2012 :aghosh:راه گم کردی مریم ؟ اینجا بیابونه ... هر چند سال یه بار یه " آدم " از اینجاها رد میشه برا همین 40 صفحه رفته جلو؟ اینا رو ولش کن بیا باهات گفتگو کنم : نه!کاری به کار عشق ندارم! من هیچ چیز و هیچ کسی رادیگردر این زمانه دوست ندارما نگاراین روزگار چشم ندارد من و تو رایک روزخوشحال و بی ملال ببیند زیراهر چیزی و هر کسی راکه دوستتر بداریحتی اگر یک نخ سیگاریا زهرمار باشداز تو دریغ میکند... پسمن با همه وجودمخود را زدم به مردنتا روزگار، دیگرکاری به کار من نداشته باشد این شعر تازه را همناگفته میگذارم... تا روزگار بو نبرد... گفتم کهکاری به کار عشق ندارم! 1
*Mahla* 3410 مالک ارسال شده در 10 خرداد، 2012 برا همین 40 صفحه رفته جلو؟ اینا رو ولش کن بیا باهات گفتگو کنم : نه!کاری به کار عشق ندارم! من هیچ چیز و هیچ کسی رادیگردر این زمانه دوست ندارما نگاراین روزگار چشم ندارد من و تو رایک روزخوشحال و بی ملال ببیند زیراهر چیزی و هر کسی راکه دوستتر بداریحتی اگر یک نخ سیگاریا زهرمار باشداز تو دریغ میکند... پسمن با همه وجودمخود را زدم به مردنتا روزگار، دیگرکاری به کار من نداشته باشد این شعر تازه را همناگفته میگذارم... تا روزگار بو نبرد... گفتم کهکاری به کار عشق ندارم! این 40 صفحه رو خودم با خودم حرف زدم ها ؟ :th_scratchhead: آره بابا عشقو بیخیال من هیچ چیز و هیچ کسی رادیگردر این زمانه دوست ندارم کار اشتباهیه .. حداقل خودتو دوس داشته باش که تــــــــــــــــــوجه ! تـــــــــــــــــــــــــــوجه ! سلول های مغزی اینجانب توسط ویروسها محاصره شده است .. لطفا انتظار بیشتر از این نداشته یاشید و حدالامکان از من دوری فرمایید اینا رو ولش :(50): پسل همسایتون خوبه ؟ 1
سیندخت 18786 ارسال شده در 10 خرداد، 2012 این 40 صفحه رو خودم با خودم حرف زدم ها ؟ :th_scratchhead: آره بابا عشقو بیخیال کار اشتباهیه .. حداقل خودتو دوس داشته باش که تــــــــــــــــــوجه ! تـــــــــــــــــــــــــــوجه ! سلول های مغزی اینجانب توسط ویروسها محاصره شده است .. لطفا انتظار بیشتر از این نداشته یاشید و حدالامکان از من دوری فرمایید اینا رو ولش :(50): پسل همسایتون خوبه ؟ خیلی باحالی 1
*Mahla* 3410 مالک ارسال شده در 10 خرداد، 2012 خیلی باحالی صمیمی تر حرف بزن مثه این که به شدتــــــــــــــــــــــت صمیمیت گفتگو توجهی نکردی 1
سیندخت 18786 ارسال شده در 10 خرداد، 2012 صمیمی تر حرف بزن مثه این که به شدتــــــــــــــــــــــت صمیمیت گفتگو توجهی نکردی این طوری؟ این روزها که می گذرد شادم این روزها که می گذرد شادم که می گذرد این روزها شادم که می گذرد ... 1
*Mahla* 3410 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2012 این طوری؟ این روزها که می گذرد شادم این روزها که می گذرد شادم که می گذرد این روزها شادم که می گذرد ... آرههههههههههههههه چه شکلک نازیه منم شادم اگه این ویروسا بزارن 1
*Mahla* 3410 مالک ارسال شده در 21 خرداد، 2012 از اونجایی که امسال سال تولید ملیه .. امیدوارم وضعیت بورس بهتر بشه ما سود کنیم 1
XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 از اونجایی که امسال سال تولید ملیه .. امیدوارم وضعیت بورس بهتر بشه ما سود کنیم بورس باز شدی؟
*Mahla* 3410 مالک ارسال شده در 21 خرداد، 2012 بورس باز شدی؟ بودم و خواهم بود به نظرم راه خوبی برای پول در آوردن در کنار شغل اصیلته 1
XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 بودم و خواهم بود به نظرم راه خوبی برای پول در آوردن در کنار شغل اصیلته بدجوری اعتیاد میاره، پس یه گوشی htc همیشه onهم داری دیگه؟
*Mahla* 3410 مالک ارسال شده در 21 خرداد، 2012 بدجوری اعتیاد میاره،پس یه گوشی htc همیشه onهم داری دیگه؟ برعکس خیلی ریلکسم دیگران غصه ی ضرر و سودم رو میخورن من بیشتر واسه مسلط بودن به نمودارای تحلیل وارد بورس شدم ... بعدشم سرمایه ی آنچنانی نذاشتم که غصه بخورم نه فقط 9 تا 12 چک میکنم ... و آخر شبا هم واسه خودم میتحلیلم البته من هنوز جوجه بورس بازم ... خیلی اطلاعاتم پاییه .. تازه نرم افزارو هم یاد ندارم 1
soheiiil 24251 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 از اونجایی که امسال سال تولید ملیه .. امیدوارم وضعیت بورس بهتر بشه ما سود کنیم شتر در خواب بیند پنبه دانه
*Mahla* 3410 مالک ارسال شده در 21 خرداد، 2012 شتر در خواب بیند پنبه دانه پارسال جهات اقتصادی بودن اون شد .. امسال دیگه نوبرشه :icon_pf (34):
ارسال های توصیه شده