*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ بابا گوش میدیم. الان دیدم پیگیری میشه 6 ماه پیش هم همینو گفتی :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ :th_scratchhead:هنوز از ادغام خبری نیست؟!! 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ :th_scratchhead:هنوز از ادغام خبری نیست؟!! مهرداد جان خودتو ناراحت نکن اصن ... بیخیال شدیم اصن بزار مهندسین گرامی خوش باشن 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ بابا گوش میدیم. الان دیدم پیگیری میشه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ من چندروز پیش به مهلا گفتم که سجاد گفته باهاش صحبت کنین درباره این ادغام و اینا. الانم که رفته مرخصی. نمیدونم حالا صحبت کردن با هم یا نه 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ مهرداد جان خودتو ناراحت نکن اصن ... بیخیال شدیم اصن بزار مهندسین گرامی خوش باشن :ydm47612zsesgift969فعلا که محمد توپو شوت کرد تو زمینت 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ :ydm47612zsesgift969فعلا که محمد توپو شوت کرد تو زمینت بابا شوت چیه. بذار حالا بیاد ببینیم صحبت کرده یا نه. اگه صحبت کرده بود که هیچی، همون صحبتای خودشون. اما اگه صحبت نکرده بودن، ادغام میکنم. 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ من چندروز پیش به مهلا گفتم که سجاد گفته باهاش صحبت کنین درباره این ادغام و اینا. الانم که رفته مرخصی. نمیدونم حالا صحبت کردن با هم یا نه نه :icon_razz: مگه واسه خودم میخوام که این همه خواهش تمنا کنم ! من همه ی اون مطالبو خوندم لذتشو هم بردم ... واسه انجمن گفتم ! دیگه نیازی نیس .. لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ مثل اینکه نرخ سود سپرده های بانکی همچینم که میگن به درد نمیخوره 5000000 تومن که بزاری مثلا بانک ملت میشه بعد 5 سال ماهی 25 تومنی !!!! باید خودم دست به کار بشم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ نه :icon_razz: مگه واسه خودم میخوام که این همه خواهش تمنا کنم ! من همه ی اون مطالبو خوندم لذتشو هم بردم ... واسه انجمن گفتم ! دیگه نیازی نیس .. مگه بحث منته :vahidrk: صحبت واسه هماهنگیه. سجاد چون خودش مدیریته، شاید میخواسته باهات یه هماهنگی کنه واسه بخش بندی ها و اینا. نگفتم که مخالفت کرده و پاشی بری منت بکشی، اینطوری بد برداشت میکنی :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ مگه بحث منته :vahidrk:صحبت واسه هماهنگیه. سجاد چون خودش مدیریته، شاید میخواسته باهات یه هماهنگی کنه واسه بخش بندی ها و اینا. نگفتم که مخالفت کرده و پاشی بری منت بکشی، اینطوری بد برداشت میکنی :vahidrk: باشه یک بار دیگه هم خواهش میکنم :icon_razz: ایندفه اگه درستش نکردین تمام تاپیکامو حذف میکنم اسم انجمنم تغییر بدین به انجمن مهندسان کهنه اندیش 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ باشه یک بار دیگه هم خواهش میکنم :icon_razz: ایندفه اگه درستش نکردین تمام تاپیکامو حذف میکنم اسم انجمنم تغییر بدین به انجمن مهندسان کهنه اندیش بازم میگه خواهش :icon_pf (34): اصلاً من درست میکنم، بعدش بشینین واسه جزئیاتش صحبت کنین که باز نگی خواهش و اینا 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ بازم میگه خواهش :icon_pf (34):اصلاً من درست میکنم، بعدش بشینین واسه جزئیاتش صحبت کنین که باز نگی خواهش و اینا باشه منتظرم دیگه منت نکشما 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ باشه منتظرم دیگه منت نکشما ادغام شدن 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ میگم چرا ننوشتی اقتصاد و مدیرت هان ؟ :icon_razz: مرسی دستت درد نکنه :vahidrk: لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ ادغام شدن یه خواهش دیگه دارم بخش اقتصاد رو مستقل کن اصن لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ یه خواهش دیگه دارم بخش اقتصاد رو مستقل کن اصن :ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ :ubhuekdv133q83a7yy7 :2525s::2525s::2525s::2525s::2525s::2525s::2525s::2525s::2525s::2525s::2525s::2525s::2525s::2525s: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده