XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ من اینجا با خودم حرف میزنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :there:بیا پیش خودمون تو تالار صنایع؟ لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ :ws52:200 تومن یا 200 هزار تومن؟! خوب معمولا بحثای اقتصادی آخرش سیاسی میشن 200 هزار تومن :icon_razz: نه بابا ... معمولا میشینن تحلیل میکنن ... به بحثای سیاسی .. از اون لحاظ که فکر میکنید نمیرسه ... لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ :there:بیا پیش خودمون تو تالار صنایع؟ بیام اونجا چیکار کنم ؟ ... غریبی سخته برام شما بیا اینجا واقعا ... اقتصاد .. بهترین و شیرین ترین رشته ی دنیاست لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ 200 هزار تومن :icon_razz: نه بابا ... معمولا میشینن تحلیل میکنن ... به بحثای سیاسی .. از اون لحاظ که فکر میکنید نمیرسه ... 200 هزار تومن:jawdrop: چه خبره؟!!! بیام اونجا چیکار کنم ؟ ... غریبی سخته برام شما بیا اینجا واقعا ... اقتصاد .. بهترین و شیرین ترین رشته ی دنیاست برا چی غریبی کنی؟ خونه خودته. صنایع و اقتصاد خیلی به هم نزدیکن ریششون یکیه فقط صنایع فنیه. باشه منم اینجا میام . بشرطی که اگه خوب فعالیت کردم بهم مدال بدی:4chsmu1: مدالامو ببین؟ لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ 200 هزار تومن:jawdrop:چه خبره؟!!! برا چی غریبی کنی؟ خونه خودته. صنایع و اقتصاد خیلی به هم نزدیکن ریششون یکیه فقط صنایع فنیه. باشه منم اینجا میام . بشرطی که اگه خوب فعالیت کردم بهم مدال بدی:4chsmu1: مدالامو ببین؟ آرههههههههه ........ اقتصاد همینه ....... همش پولللللللل بیام اونجا شوکولاتم بهم میدین ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 وا من که مدال ندارم ... مدال از کجا بیارم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اون سمت راستیو میدی نیگاش کنم 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ آرههههههههه ........ اقتصاد همینه ....... همش پولللللللل بیام اونجا شوکولاتم بهم میدین ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 وا من که مدال ندارم ... مدال از کجا بیارم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اون سمت راستیو میدی نیگاش کنم بیا اینم شوکلات خوب مسئول تالار اقتصاد که هستی ؟!پس باید بتونی کاربراتو تشویق کنی؟ فقط میتونی مدالمو نگاه کنی .از سرجاش نباید تکون بخوره 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ مدالای انجمنو قایم کردن ... دست من نمیدن که پول بدم میای ؟ کاربری جز من نداره البته خودم مطالبی رو که میخونم اینجا میزارم ... 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ مدالای انجمنو قایم کردن ... دست من نمیدن که پول بدم میای ؟ کاربری جز من نداره البته خودم مطالبی رو که میخونم اینجا میزارم ... میخوای رشوه بدی؟:gnugghender: باشه میام ،بشرطی که تو هم صنایع بیای ؟ آره گاها مطالبتو میخونم خیلی جالبن ،دستت درد نکنه. من فعلا برم،یهویی خوابم گرفت:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ ای دل دله دیووووونـــــــــــــــــــه کی..... 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ میخوای رشوه بدی؟:gnugghender: باشه میام ،بشرطی که تو هم صنایع بیای ؟ آره گاها مطالبتو میخونم خیلی جالبن ،دستت درد نکنه. من فعلا برم،یهویی خوابم گرفت:icon_pf (44): آره باشه میام خوب بخوابی 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ ای دل دله دیووووونـــــــــــــــــــه کی..... تالار ادبیان 2 کوچه بالاتره :icon_gol::icon_gol: :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ تالار ادبیان 2 کوچه بالاتره :icon_gol::icon_gol: :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ادبیان = ادبیات یا ادیبان؟ لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ ادبیان = ادبیات یا ادیبان؟ :icon_razz: و دیگر هیچ ... :دی لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ مهلای عزیز ،حالا که محمد هم اینجا سر میزنه من یه پیشنهادی دارم که فکر میکنم نمایش تالار اقتصاد و تمرکز روی اونو بیشتر میکنه: بنظر من بیاین و تالار مدیریت و اقتصاد و درهم ادغام کنین و بشه تالار اقتصاد و مدیریت .این دو رشته ارتباط تنگاتنگ با هم دارن و حتی در خیلی از دانشگاه ها ،دانشکده های یکسان دارن. با این کار یکی اینکه این دو تالار از انزوا در میان و دیگه اینکه کاربرهاشم یکی میشن و بیشتر میشه و در نتیجه مطالبش بیشتر میشه . و دیگه اینکه موارد مشترکشون یه جا گذاشته میشه. تازه تالار اقتصاد درکنار تالار مذهبیه . اونوقت یکی میادو کلی زحمت میکشه یه مطلب مینویسه و یکی دیگه میاد واسه دلش یه صلوات میفرسته اونوقت نمایش صفحه اقتصاد کنارمیره.... 4 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ مهلای عزیز ،حالا که محمد هم اینجا سر میزنه من یه پیشنهادی دارم که فکر میکنم نمایش تالار اقتصاد و تمرکز روی اونو بیشتر میکنه: بنظر من بیان و تالار مدیریت و اقتصاد و درهم ادغام کنین و بشه تالار اقتصاد و مدیریت .این دو رشته ارتباط تنگاتنگ با هم دارن و حتی در خیلی از دانشگاه ها ،دانشکده های یکسان دارن. با این کار یکی اینکه این دو تالار از انزوا در میان و دیگه اینکه کاربرهاشم یکی میشن و بیشتر میشه و در نتیجه مطالبش بیشتر میشه . و دیگه اینکه موارد مشترکشون یه جا گذاشته میشه. تازه تالار اقتصاد درکنار تالار مذهبیه . اونوقت یکی میادو کلی زحمت میکشه یه مطلب مینویسه و یکی دیگه میاد واسه دلش یه صلوات میفرسته اونوقت نمایش صفحه اقتصاد کنارمیره.... حرف دل منو زدی مهرداد مخصوصا اون تاپیک صلواتتتتتتتت همیشه از تاپیکایی که میزنم پیشی میگیره .. و نتیجه این میشه که مطالبمو فقط خودم میخونم فکر کنم قبلا به محمد پیشنهاد دادم ... ولی فعلا که مهندسان تو همه جا بوووووووقققق .... 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ بهتره تالار اقتصاد و مدیریت و حسابداری یکی بشه. 3 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ بهتره تالار اقتصاد و مدیریت و حسابداری یکی بشه. آره ... بهم مرتبطن 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ آره ... بهم مرتبطن مهلا ، من تو تاپیک پیشنهادات از طرف خودم و تو در این رابطه پیشنهاد دادم. ولی هیشکی به حرفمون گوش نمیده بیا اعتصاب غذا کنیم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ بابا گوش میدیم. الان دیدم پیگیری میشه 3 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ مهلا ، من تو تاپیک پیشنهادات از طرف خودم و تو در این رابطه پیشنهاد دادم. ولی هیشکی به حرفمون گوش نمیده بیا اعتصاب غذا کنیم مرسی مهرداد ... بالاخره یکی تو این سایت پیدا شد به اقتصاد اهمیت بده :5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: حیف مدال ندارم ازت فدر دانی کنم اخه چرا به خودمون سختی بدیم بریم شعار مرگ بر انجمن بدیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده